Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל זה לא מכוסה באחריות וזאת הן בגלל שאין פה כשל או פגם בחלק כלשהוא או בייצור או הרכבת הרכב והן בגלל שכווני המתלה (פרונט) עלולים להשתנות עקב עליה על מדרכות, מכות צד ממדרכות בגלגלי הרכב, פגיעה עקב בור בכביש בזמן נסיעה וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

חבל שאתה לא מציין פרטים מלאים, האם היתה או הרגשת בעיה, האם אתה זוכר אירוע שנכנס לתוך בור רציני, לחילופין, שטיפסת על מדרכות , ו/או שכך "לפתע" מצאת בחשבונית הטיפול חיוב בגין "כיוון פרונט".

בכללי, ואיני יודע את מדיניות יבואן הרכב שלך לנושא זה, מן ההגיון, שכיוון פרונט לא יהיה כלול באחריות, שכן, לא בעיה עם אוטו בן שבוע, בנהיגה לא זהירה, ו/או אירוע בלתי נמנע, להגיע למצב שצריך לכוון, שלא לדבר, על לתקן, פרונט.

היבואן אינו אחראי לכשלים אשר אינם קשורים ישירות לתקלות הנגרמות/שנגרמו שלא באשמת היצרן עצמו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא מכיר את היבואן של הרכב שלך ואת מדיניותו, אבל בכללי, במידה וסתם כך באמצע חיי הרכב צריך לבצע לרכב כיוון פרונט, התגובה הראשונית של היבואן תהיה כפי שרפי ציין, שהוא לא משלם. במקרים חריגים שבהם המוסך או מכון הפרונט לא יכולים להצביע על שום מכלול שהתעקם\השתחרר\התבלה יתכן שהיבואן כן יסכים לשלם.

כמובן שאם כיוון הפרונט בוצע עקב החלפה של חלק שהתקלקל ומכוסה באחריות אז כיוון הפרונט שלאחר החלפת החלק הוא על חשבון האחריות.

פורסם

תודה על התגובות..הסיפור הוא כזה: יש לי בקרוב לעשות טיפול ראשון ברכב, ומזה כחצי שנה (כאשר הרכב היה בן חצי שנה בערך) אני מרגיש סטיה די חזקה ימינה. הלחץ אוויר תקין לפי הספר הרכב בכל הצמיגים, וזה מורגש בעיקר במהירויות מעל 100 קמ"ש (גם במהירות איטית יותר זה מורגש אבל פחות).

אף פעם לא נכנסתי לבור\מדרכה\קיר או נסעתי בשטח עם הרכב הזה..הוא עבר סה"כ 8 אלף ק"מ, והבעיות התחילו בערך כשהוא היה ב3-4 אלף.

אז בטיפול הקרוב שאני צריך לעשות עוד כמה ימים (טיפול ראשון כאמור - שמנים וכו) אני רוצה להגיד להם שיתקנו גם את הבעיה של הסטיה שמנסיון ברכבים קודמים תמיד זה היה כיוון פרונט עם אותם סימפטומים.

אני מאמין שגם אם אני אגיד להם שלא נכנסתי לבור הם לא יאמינו לי וכמובן יחייבות אותי על כיוון פרונט בטיפול הקרוב..אבל היה שווה לשאול:)

פורסם

פרונט לא משנה את כוונו עד כדי כך דרסטית שפתאום מורגשת משיכה ללא תערבות של גורם חיצוני כמו כניסה מהירה לבור, פגיעה במדרכה וכו'.

לכן, רק בשביל הספורט ומכוון שאני חושב שאולי יש לך בעית צמיגים נסה להחליף בין צד ימין ושמאל ולראות האם המשיכה משנה כוון.

פורסם

תודה על ההצעה, אבל אני חושב שפשוט אתן להם במוסך לבדוק את העניין..אני גם ככה הולך לשם לטיפול ראשון עוד כמה ימים.

אעדכן.

• תוכן חדש...