Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוסטין מיני ישנה כפרוייקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שי בן 19 חייל מירושלים, חדש בפורום, שאר הפרטים תוכלו לראות בשרשור הכרות 8).

בכמה שבועות האחרונים נכנס לי ג'וק, תמיד רציתי לקנות אוטו שיהיה לי פרוייקט תיקון ושיחזור,

הבעיה היא שאין לי הרבה ידע טכני פרקטי (איך המכונית עובדת אני יודע יופי, איך לתקן ולשפץ בידיים - לא).

בקיצור הג'וק הוא אוסטין מיני ישנה, לחפש ישנה לקנות ולשפץ בתהליך שיקח שנים בהתאם לתקציב שיעמוד לרשותי,

(כרגע אני חייל אז זה פרוייקט לכמה שנים טובות).

אז אני שמח אם תוכלו לתת לי הערכה מאוד גסה של כמה מכונית כזו אמורה לעלות (אני יודע שאין בדיוק מחירון למכוניות כאלה), כמה עבודה במוסכים עולה (אם אפשר דוגמאות),

עליות אחזקה פחות או יותר וכמה ריאלי זה לשפץ כזו מכונית בישראל.

תודה מראש,

שי.

נ.ב.

למנהלי הפורום, במידה וההודעה מתאימה יותר לפורום רכבי אספנות אבקש כי תעבירו את ההודעה לשם.

תודה.

פורסם

היי וברוך הבא

אין כאן כללים ונקודת המוצא היא הרכב עצמו. יש גרוטאה מוחלטת שלא כדאי להתחיל איתה ויש רכב חי ונושם אבל גוסס.

שכח מגרוטאה מוחלטת כי המעט שיש בה ייעלם מהר מאד בחצר שתניח אותה שם. רכב חי ונוסע איכשהו, זה כבר משהו אחר אבל גם כאן הוא יתדרדר למצב גרוטאה אם לא תדאג לו מיכנית וגופנית באופן שוטף. צר לי לאכזב אותך אבל כולנו עברנו את החלום הזה של גרוטאה שהופכת לרכב נוצץ בלי יידע טכני ובלי כסף. חלום ושיברו...(ורכב שבור).

אם תמצא מיני מקרטעת וחלודה אבל נוסעת, תצטרך קודם כל לדאוג לפחחות כי זה רכב שמחליד. זה דורש כסף ושימוש בבעלי מקצוע כי אחרת הכל "ייפתח" שוב מהר מאד.

יש חלקים למיני בעולם הגדול ואולי גם כאן.

עצתי הסופית, שכח מזה בנתיים. אין ניסים ואין אלכימיה בעולם...או שיש לך כסף, או שאתה פחח מומחה ובעל נסיון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שי שלום לך

כאדם שמשפץ כרגע מיני מיינור אגלה לך מספר סודות .

חוסר ידע טכני מכשול ככל אשר יהיה הוא מכשול עליו ניתן להתגבר

חוסר זמן לעומת זאת (בייחוד כחייל) הוא ההתקלה האמיתית.

אם הרכב מאוחסן כיאות לעומת זאת ...הייתי אומר לך על זה

את כל חלקי הפח החלודים תמיד ניתן לייבא

זמינות החלפים על אף שיקרים היא תמידית

הרכב פשוט מאוד לתיקון אם ביידך הכלים הנכונים , הסבלנות ובעיקר הרצון

אז קבל בירכתי וצא לחפש

פורסם

מצא לך רכב אספנות נוסע עם טסט ותחזק אותו בקצב שלך, כך תרויח רכב נוסע ושיפוץ לפי יכולותך! המלצה אישית משוחדת לך על חיפושית, המיני יקרה יותר מסובכת יותר לתיקון ולטיפול (היו לי את שניהם) ופחות נוחה, החיפושית תיתן לך חיים קלים יותר ומרחב מחייה טוב יותר! ללא בעיות מיוחדות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...