Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האסקורט שלנו נמכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שעוד זוכר, לפני כארבע שנים עמרי (בכורי) ואני התחלנו בשיפוץ אסקורט דור ראשון, כשהרעיון היה רכב-אספנות-זול-לתלמיד-תיכון. מסיבות שונות, הפרויקט שהחל בקול תרועה רמה, גווע בדממה. עמרי איבד עניין בהמשך השיפוץ, התגייס ואו-טו-טו גם משתחרר, ואני עברתי לסיים את פרוייקט החיפושית ולייבא ולהשמיש את המרצדס. האסקורט נשארה לנוח על משכבה בחצרו של הפחח, חלקיה הרבים נשמרו בעליית הגג שלנו, ורק המצפון המשיך להעיק על הפרוייקט שנזנח.

אבל כידוע, לכל סיר אפשר למצוא מכסה, ולכל רכב אספנות אפשר למצוא לב אוהב. לפני כשנה יצר איתי קשר מישהו (שכותב כאן בפורום ואם ירצה יזדהה), וסיפר לי שבילדותו לאביו היתה כזו אסקורט בדיוק, והוא מעוניין בה. הדברים אז לא הסתדרו, אבל לכבוד השנה החדשה יצר קשר שוב, בעזרתו של צביקה תמרי הושלמה העיסקה, והאסקורט נגררה לביתה החדש. אתמול הגיע עם טרנזיט אלינו הביתה, ומילא אותה בשלל החלקים שאגרנו לשיפוץ.

מה אומר - לא מחינו דמעה. לא בגלל האוטו שנמסר, ולא בגלל המחיר ששיקף רק כמחצית מההשקעה הריאלית. אם הרגשתי משהו זה הקלה, כי לאורך הדרך ייסר אותי המצפון על האוטו החמוד שהגיע אלינו במצב נסיעה ונותר כגרוטאה שאין לה הופכין.

אשמח אם הבעלים החדשים יעלה כאן את המשך הפרוייקט. הבטחתי לקשר אותו עם משפצי אסקורט אחרים, ומהכרות עם האנשים, אני בטוח שישמחו לעזור.

נמרוד

DSC03398.jpg

פורסם

אני האבא המאושר...

מס' תמונות מהעברת האסקורט לביתה החדש אי שם בצפון.

בתוכנית - לפרק הכל, לעשות כמה שיותר לבד וכמה שיותר קרוב למקור.

כרגע אני בשלבי התארגנות, מסדר את החלקים, לומד את האוטו, מבצע סקר נזקים, מתכן מה לעשות ומתי...

עדכונים בהמשך.

ראיתי שיש לא מעט משפצי אסקורט בפורום. כמובן שאפנה לייעוץ בבוא הזמן.

IMG_6397.jpg

IMG_6413.jpg

IMG_6422.jpg

IMG_6430.jpg

IMG_6433.jpg

טייפ סלילים, פטר והזאב, קומודור 64 ו... פורד אסקורט לבנה

פורסם

יופי, תתחדש ובהצלחה בשיפוץ!8):-D

אתה יכול להצטרף לכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=162042&highlight=%D7%90%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%98

8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איזה צירוף מקרים...

רק היום פתחתי שלושה "אבטומובילים" וקראתי בפעם המי-יודע-כמה את שלושת הכתבות בסדרה שלכם. חבל שהעשייה נגדעה אבל בסופו של דבר הכל מסתדר, נפרדתם מאבן על הצוואר, והבעלים החדש זוכה להגשים חלום.

באמת שרציתי לראות אתכם מסיימים את הפרויקט הזה, שלבי השיפוץ שלכם ילוו אותי באסקורט הבאה שתהיה לי בע"ה (....:rolleyes:)

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אני שמח שהאוטו הגיע לידיים שימשיכו את השיפוץ,

מקווה לראות את האוטו והתקדמות הפרוייקט פה בפורום,

בהצלחה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

-זה פורד LTD, אתה לא מכיר את נמרוד?:-) (והוא גם בסמל שלו)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זהו, שזה LTD שתי דלתות. ברוך הבא לפורום!:-D8)

פורסם

לא פלא, ככל הידוע לי- היה להם בסיס משותף!

פורסם

מאיפה כל פעם צצה אסקורט, שאני לא מכיר?!:roll::shock: -לפני כמה ימים ראיתי אחת כזאת (שתי דלתות) לבנה ברחובות! גם אותה אני לא מכיר!:shock: זה משמח!:-D8)

פורסם

גנדי...יש גם כמה אסקורט MK1 מסתובבות בחיפה וקריות

אחת קומבי ואחת 4 דל' ואחת סטיישן

מה המס' של בעל הרכב ?

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

• תוכן חדש...