Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוסף מסלול של ידיעות אחרונות לחג שמחת תורה, ישנה כתבה המציינת, פתיחת טאפאס-בר, בר חדש שנפתח במרכז ירושלים, ובו מצויין שחובבי רכב האספנות, אימצו את הבר החדש,כמקום המפגש החדש שלהם, בזכות החנייה הצמודה הגדולה, וגם כי בכניסה ניתן לראות מדי פעם, תצוגה מרהיבה של רכבי אספנות עתיקים,כמו לדוגמא , השברולט בל אייר,ששימשה את רופא העינים המיתלוגי דוקטור טיכו, שהוזכר במערכונו של שייקה אופיר ז"ל, וכן באגי צהובה ירוקה של עו"ד קובי מצא(יש לו קשר משפחתי,

למשה מצא חבר מכובד של המועדון?).

כתובתו של המפגש החדשה הוא,סמוך לטאפנס בר בשם "בקטנה"המלך גורג 42 ירושלים.

רן, שושני לטיפולך.

חג שמח.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום, כרגיל בין הכתבות המפורסמות בעיתון לבין המציאות מפרידה בדרך כלל תהום גדולה, כך גם בכתבה שלפנינו,

המקום המדובר שימש בעבר את סניף י-ם עד שהבעלים הקודמים החליטו מסיבותיהם שלא להמשיך ולפתוח את בפאב עבורינו במיוחד, בי-ם כניסת השבת המוקדמת בחורף, פגעה אנושות ביכולת של החברים להגיע בימי שישי למפגשים, בשעות שהם הציעו לפתוח את הפאב ואנו עברנו למקום אחר שמקבל אותנו בחום ואהבה! לאחרונה פנו אלינו בעלי הפאב החדשים במטרה להחזיר את המפגש אליהם אולם מתוך כבוד וכרת תודה לפאב הטוביה שהיה איתנו ברגעי האמת סירבנו בנימוס. לצערי בי-ם ניתן למצוא מקומות בודדים שמשלבים את הקומבנציה הראוי לאספנים הירושלמיים ואנו בוחנים בימים אלה ממש דרך אחרת להפעלת הסניף. הדמויות המוזכרות בכתבה הם צמד חברים שהגיעו למפגשים הראשונים של סניף י-ם ואז הדירו גלגליהם מהמפגשים, וניתן להגדירם יותר כבליינים המשתמשים ברכב אספנות, מאשר אספנים או חובבי התחום, ולמעט שני הרכבים המוזכרים בכתבה אין רכבים נוספים, הקמת סניף בי-ם משולה לנסיון להוציא מים מהאבן ...זה הצליח פעם אחת אבל נעצר מול הר נבו.

צריך מהפך משמעותי במנטליות ובאופי הירושלמי על מנת לגרום לחובבי הרכב לצאת מפתח ביתם בימי שישי ולבוא שבוע אחרי שבוע למפגש מסודר כפי שקורה במקומות אחרים, צריך יותר ממשוגע אחד שידחוף את העניין קדימה וצריכה להיות דחיפה אמיתית מכיוון המועדון שיסייע בקמת הסניף-אני בטוח שמועדון החמש ישכיל למצוא את האנשים הראויים לסניף זה ואין לי ספק שכשיוקם הסניף יהווה אות ומופת לכל, ועד אז כולם מוזמנים למפגשי השישי שלנו בטוביה-מומלץ!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
צביקה שלום, כרגיל בין הכתבות המפורסמות בעיתון לבין המציאות מפרידה בדרך כלל תהום גדולה, כך גם בכתבה שלפנינו,

המקום המדובר שימש בעבר את סניף י-ם עד שהבעלים הקודמים החליטו מסיבותיהם שלא להמשיך ולפתוח את בפאב עבורינו במיוחד, בי-ם כניסת השבת המוקדמת בחורף, פגעה אנושות ביכולת של החברים להגיע בימי שישי למפגשים, בשעות שהם הציעו לפתוח את הפאב ואנו עברנו למקום אחר שמקבל אותנו בחום ואהבה! לאחרונה פנו אלינו בעלי הפאב החדשים במטרה להחזיר את המפגש אליהם אולם מתוך כבוד וכרת תודה לפאב הטוביה שהיה איתנו ברגעי האמת סירבנו בנימוס. לצערי בי-ם ניתן למצוא מקומות בודדים שמשלבים את הקומבנציה הראוי לאספנים הירושלמיים ואנו בוחנים בימים אלה ממש דרך אחרת להפעלת הסניף. הדמויות המוזכרות בכתבה הם צמד חברים שהגיעו למפגשים הראשונים של סניף י-ם ואז הדירו גלגליהם מהמפגשים, וניתן להגדירם יותר כבליינים המשתמשים ברכב אספנות, מאשר אספנים או חובבי התחום, ולמעט שני הרכבים המוזכרים בכתבה אין רכבים נוספים, הקמת סניף בי-ם משולה לנסיון להוציא מים מהאבן ...זה הצליח פעם אחת אבל נעצר מול הר נבו.

צריך מהפך משמעותי במנטליות ובאופי הירושלמי על מנת לגרום לחובבי הרכב לצאת מפתח ביתם בימי שישי ולבוא שבוע אחרי שבוע למפגש מסודר כפי שקורה במקומות אחרים, צריך יותר ממשוגע אחד שידחוף את העניין קדימה וצריכה להיות דחיפה אמיתית מכיוון המועדון שיסייע בקמת הסניף-אני בטוח שמועדון החמש ישכיל למצוא את האנשים הראויים לסניף זה ואין לי ספק שכשיוקם הסניף יהווה אות ומופת לכל, ועד אז כולם מוזמנים למפגשי השישי שלנו בטוביה-מומלץ!-רן

מצטרף בחום (למרות הקור הירושלמי שטרם הגיע) להמלצה של רן, לבוא למפגש בטוביה.

גם אני קראתי את הכתבה הזאת, ותמהתי. ככה זה שקוראים "ידיעות"...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...