Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש בכל נושא האספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שעות קיבלתי לידיי את המפתח לחיפושית מודל 69. אני אמור להעביר אותה טסט ביום חמישי/שישי (הוצאתי רישיון זמני במשרד התחבורה). יש למישהו טיפים טובים לעניין? איך אני מסיים את העניין בצורה הכי חלקה ומהירה? אגב, אני צריך מצבר - האם ניתן למצוא יד שנייה במצב נורמאלי או שעדיף להשקיע 300 ש"ח ולקנות חדש?

כל טיפ נוסף יתקבל בברכה.

תודה

נ.ב. ביטוח לאספנות הולך בביטוח ישיר או שצריך סוכנים מיוחדים? יש למישהו המלצה על ביטוח זול ואמין?

פורסם

טוב אז קודם כל ברוך הבא

אז ככה, אין אפשרות לזרז את התהליך, פשוט עליך להעביר את הרכב טסט ולאחר מכן לגשת למשרד הרישוי לקבלת רשיון קבוע (זאת בתנאי שהרכב רשום כבר כאספנות)

לגבי מצבר עדיף כמובן חדש

לגבי הביטוח - ביטוח ישיר לא ידברו איתך בכלל. לא כל אחד מבטח רכב אספנות או רכב מיושן. עליך למצוא סוכן שמוכן לבטח (אם אתה חבר במועדון החמש תתקשר למועדון ויעזרו לך שם).

המחיר לביטוח חובה על אספנות הוא כ- 500 ש"ח, צד ג' כ- 600 ש"ח

בהצלחה

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

האם האיסור על נסיעה בשעות מכובד על ידי בעלי המכוניות? האם מישהו אוכף את החוק הנ"ל? האם מישהו קיבל פעם קנס על דבר כזה?

פורסם

הסיפור כאן הוא לא הקנס אלא העניין שבעצם אתה נוסע ללא רשיון בשעות אלה ומכאן גם ללא ביטוח, לכן במקרה ודרסת מישהו אתה לא מבוטח ומצבך קשה.

אם שוטר יעצור אותך לבדיקת רשיונות, סביר להניח שהוא לא ידע על החוק, מאחר וזהו חוק קטן וגם ההגבלה לא רשומה על הרשיון.

אני נאלץ לנסוע בשעות הנ"ל, אך זאת נסיעה קצרה מאוד.

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם
לפני מספר שעות קיבלתי לידיי את המפתח לחיפושית מודל 69. אני אמור להעביר אותה טסט ביום חמישי/שישי (הוצאתי רישיון זמני במשרד התחבורה). יש למישהו טיפים טובים לעניין? איך אני מסיים את העניין בצורה הכי חלקה ומהירה? אגב, אני צריך מצבר - האם ניתן למצוא יד שנייה במצב נורמאלי או שעדיף להשקיע 300 ש"ח ולקנות חדש?

כל טיפ נוסף יתקבל בברכה.

תודה

נ.ב. ביטוח לאספנות הולך בביטוח ישיר או שצריך סוכנים מיוחדים? יש למישהו המלצה על ביטוח זול ואמין?

היי,

בנוגע למצבר, החברה בקישור הבא מעניקה הנחה של 30% (!) ממחיר המצברים למי שמגיע דרך אתר הרכב הקלאסי : http://classiccar.msn.co.il/services/service.asp?SER_ID=55

ביטוח:

http://classiccar.msn.co.il/services/service.asp?SER_ID=50

בהצלחה!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

האם המצברים יוצאים זולים יותר ממצברי ה"אוטו-דיפו" - 300 ש"ח?

האם דרך סוכנות הביטוח ניתן לשלם באשראי דרך הטלפון?

תודה

פורסם

אני די מבסוט באופן אישי. לא מצאתי בשום מקום משהו שמתקרב לזה. ואני יודע שהדגם עשה עבודה טובה זמן רב על שתי חיפושיות אחרות שהיו בידיי בעל החיפושית הנ"ל. (טודור 45)

עכשיו נשאר ביטוח, אני אצור קשר עם הסוכנות מהאתר ועם הסוכנות שמבטחת את שתי החיפושיות האחרות של הבחור ונראה מה ישמע טוב יותר. בעקרון הבנתי מקריאה כאן שהמחיר הוא אחיד בכל המקומות. נכון? משהו בסביבות ה1K (חובה + ג'). אני צודק?

אגב, שמעתי שביום שישי יש את מפגש החיפושיות בחניון איקאה. יש המלצות מה אפשר לקנות כדי לפנק את הנסיכה החדשה?

ועוד אגב קטן, למישהו יש ניסיון בהתקנה דיבורית לרכב בחיפושית? יש בעיות מיוחדות?

תודה

פורסם
אני די מבסוט באופן אישי. לא מצאתי בשום מקום משהו שמתקרב לזה. ואני יודע שהדגם עשה עבודה טובה זמן רב על שתי חיפושיות אחרות שהיו בידיי בעל החיפושית הנ"ל. (טודור 45)

עכשיו נשאר ביטוח, אני אצור קשר עם הסוכנות מהאתר ועם הסוכנות שמבטחת את שתי החיפושיות האחרות של הבחור ונראה מה ישמע טוב יותר. בעקרון הבנתי מקריאה כאן שהמחיר הוא אחיד בכל המקומות. נכון? משהו בסביבות ה1K (חובה + ג'). אני צודק?

אגב, שמעתי שביום שישי יש את מפגש החיפושיות בחניון איקאה. יש המלצות מה אפשר לקנות כדי לפנק את הנסיכה החדשה?

ועוד אגב קטן, למישהו יש ניסיון בהתקנה דיבורית לרכב בחיפושית? יש בעיות מיוחדות?

תודה

אספן חדש:

לעולם על תתקין רכיבים מודרניים ברכב אספנות - זה הורס את האוטנטיות של הרכב.

פורסם

ניתן לרכוש דרך החוברות של ויזה/ישראכרט דיבורית עם רמקול המתחברת לשקע המצת ואשר ניתן לחבר אותה לכל מכשיר.

החלק המחבר הוא למעשה קליפם עם מיקרופון אשר מוצמד לטלפון במקום בו יש את הרמקול של הנייד.

לדיבורית יש גם ווליום להגברת הקול. המחיר כולל משלוח הוא 70 ש"ח.

היבואן הוא חברה בשם אלירן מאיזור התעשיה של ראשון לציון, ניתן גם לקחת מהם ישירות את הפריט.

המכשיר נישמע בנסיעה טוב וללא הפרעות. יתכן שזו אופצית ביניים טובה לרכבים שלנו.

כפי שנאמר "ללכת עם - ולהרגיש בלי . . ."

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מה זה ה"לעולם אל תתקין רכיבים מודרניים" הזה?

מה? אני מאור להישאר עם רדיו AM מצ'קמק רק כי זה מה שהיה באותה שנה? אני אמור לסוע עם דיבורית מצ'קמקת שתכער לי יותר את הפנים, יהיה לי כבל זרוק באמצע נסיעה......הדברים האלה לא נוחים.{ אני גם אמור לסוע על דיאגונלים? }.

עצתי בנושא - תתקין ככול העולה על רוחך, אבל - הצנע את הרכיבים החדישים. למשל באיזור רגלי הנוסע. מאחורי מגירה ניסתרת וכו', כבר ראיתי התקנת דיבורית בתוך תא כפפות, לא פוגם בשום דבר.

באוטו כמו החיפושית אין לי מושג איפה אתה יכול להצניע דברים, ולכן יש כאן חברים בעלי חיפושיות בפורום ,שאולי יוכלו לעזור.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

אני בטוח שהרגע המרגש הבא שלי יהיה בלידת הבן הבכור בעזרת השם עוד כמה שנים.

אמש בשעה 22:30 תחת מעטה גשם טורדני הכנסנו את המצבר למקום ואחרי כמה נסיונות האוטו התעורר לחיים. המפלצת המעוגלת הזאת (כמו הבעלים החדשים שלה) התמלאה פתאום באור אלוהי ועוטף. הרעש שהפיק הרכב שווה היה בעיניי כזהב. התאהבתי ברעש בקלות. אח"כ סידרנו מנורת איתות סוררת והוספנו שמן ברקס והיום בבוקר הרכב עבר בשעה טובה טסט. אז אם תראו חיפושית כסופה מודל 69 דוהרת בדרכים - תנו כבוד :-)

פורסם

אני שמח שאתה שמח, כי אני שמח כששמחים . ..

שיהיה בשעה טובה - אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...