Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג"ז לאן?

RaananC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את טור המערכת וכן את התגובות בתפוז אך מכיוון שאין לי כח לתנצח עם טרולים כגיאג וחבריו אגיב כאן. הטור לא הזוי כלל ובהחלט חושף את הלבטים מאחורי הקלעים כפי שהתכוון הכרוב. ואולי נראה גם שיש שחיקה מסויימת הרי האתר כיום הפך מעוד תחביב וכיף לאתר בעל מחוייבות הדורש לדעתי הרבה שעות עבודה שבד"כ מתנגשות עם דברים אחרים, ולכן כרובי וארגוס אין בעיה אם תמשיכו הלאה ותהפכו את האתר לעסק כלכלי אין שום סתירה כל עוד תקפידו לשמור על אמינות ושקיפות מקצועית. יישר כוח :mm_yeah:

פורסם

שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד..

הראשי תיבות של פג"ז זה:פיצוץ גמדים זקנים ?....

:lol::lol:

סתם..פג"ז...מצפים ליראות את התפתחות הגוף -פג"ז- גדל והופך לאתר בעל שם...

כסף לא כסף...תשלום לא תשלום...

שיחקתם אותה עד עכשיו ואני בטוח שיש לכם כמה קלפים מנצחים בשרוול....

יאללה..תנו לנו בראש.. :loco:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
קראתי את טור המערכת וכן את התגובות בתפוז אך מכיוון שאין לי כח לתנצח עם טרולים כגיאג וחבריו אגיב כאן. הטור לא הזוי כלל ובהחלט חושף את הלבטים מאחורי הקלעים כפי שהתכוון הכרוב. ואולי נראה גם שיש שחיקה מסויימת הרי האתר כיום הפך מעוד תחביב וכיף לאתר בעל מחוייבות הדורש לדעתי הרבה שעות עבודה שבד"כ מתנגשות עם דברים אחרים, ולכן כרובי וארגוס אין בעיה אם תמשיכו הלאה ותהפכו את האתר לעסק כלכלי אין שום סתירה כל עוד תקפידו לשמור על אמינות ושקיפות מקצועית. יישר כוח :mm_yeah:

תודה רענן - בהחלט הצלחת לשים את האצבע על רוח הדברים המתרחשים בימים אלו "מאחורי הקלעים" ושאת המסר שלהם העברנו בטור...

רק הערה / הארה קטנה - הלבטים אינם לגבי "עסק כלכלי" כן או לא... זה עוד החלק הקל שהרי ממילא בפול גז קיימת הפרדה מלאה בין כותבי התכנים לבין הפרסום באתר (עליו אחראית קרבונית) - הבעיה היא עם המחויבות:

כולנו במערכת רוצים לראות את פולגז גודל עוד יותר, צומח עוד יותר והופך להיות אתר מס' 1 לאופנועים ברשת הישראלית (כשמהרבה בחינות, אנחנו כבר שם) ויותר מזה - מקבע את היותו סמל לכך ש"אפשר להעביר חדשות/מבחנים וסקירות כשהן אמינות, ישירות ובלתי תלויות באף גורם".

הבעיה היא, הדרך להוביל אותו לשם.

זה דורש עוד יותר מחויבות ועוד יותר השקעה (זמן, כח וגם: כסף) ואנחנו עוד לא שלמים עם עצמנו עד כמה אנחנו יכולים ורוצים לדחוף את עצמנו לעשייה נוספת, מעבר לעשייה הנוכחית, כדי להגדיל את כוחו של האתר.

העניין הוא, שבשבועיים האחרונים נדרשנו ללא מעט החלטות שכאלו, מבלי שתהיה לנו תשובה מוכנה.

אנחנו צריכים להסגר על עצמנו בנושא...

(אבל באמת שכיף לראות את הפירגון והתמיכה...זה בהחלט דוחף לכיוון השקעה נוספת... :) )

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני מאמין שט.שביט תהה לפני שנים רבות איך הופכים תחביב למקצוע.

אני מאמין שבד"ק (אני מעדיף את השם הישן וסלחו לי על הדפיקות) הוא האתר המקצועי הראשון לנושא אופנועיםץ נכון היה את מוטובייק אבל הוא לא נועד לתת חדשות אופנועים כמוצר ראשוני. מוטובייק הוא אתר נחמד אבל תמיד ישאר האתר של מוטו.

עכשיו הדילמה שרובצת על כרובי וארגוס קשה וזה לא המקום לתת עצות וכל מיני רעיונות מהחומית.

אז כרובי וארגוס מה שתחליטו אני אומר תודה על מה שהיה עד עכשיו, ואם אתם רוצים עזרה תמיד אשמח לעזור.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

לתפוז לא נכנסתי ואין לי מושג מה הולך שם וגם לא כל כך מעניין אותי

לעומת זאת לבד"ק (מצטער בגלל מגבלות טכנית שלי אני לא מצליח להחליף את הכתובתבפייבוריט) אני נכנס כל יום, בדרך כלל יותר מאשר פעם אחת לדעתי אתר האופנועים הטוב ביותר בעברית.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

תודה, רענן. סיכמת את מטרת ומהות הטור בצורה קצרה ומדוייקת. אכן לבטים קשים, והחלטות לפנינו, ורצינו לתת צוהר קטן לקוראים. לא פחות, לא יותר.

הצצתי בפורום תפוז לראות על מה המאומה, וזה די מדהים עד כמה אפשר לקחת טקסט, שכתוב טוב ויוצא מן הלב עם כוונה להכנס אל הלב, ולהכניס אותו לאיברים אחרים :cry:

סקניה כתב: "אין כוונה, כמובן, לוותר על אמינות הדיווחים או פגיעה כלשהי בתכנים - השאלה היא האם אנחנו מוכנים, יכולים ומסוגלים לתת לפול גז מעל ומעבר למה שאנו נותנים כעת."

אז איך לעזאזל התחיל דיון מגעיל על דעות משוחדות והאם חברי פג"ז

טהורים ואובייקטיביים? god knows... מצד שני, זאת אחת הסיבות שהוקם הפורום הזה...

יום גשום ונעים.

פורסם

זה כל היופי בפורום ההוא....

אתה אומר "שלום" ועונים לך ב-המישטרה אשמה /GS יותר עדיף / יא טרול/ תיגש ללוחות/תעלה תמונות / תגיד למיפגש / רק חצי סינטטי....

נו....שויין.......

אז איך לעזאזל התחיל דיון מגעיל על דעות משוחדות?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מה השאלה בכלל?

פגז השכילו עד כה לפגוע במטרות.

אם ימשיכו,רווח שלנו.

שלנו=קא"הפאי.

(קהילת אופנוענים הגונים פחות או יותר)

אם לא..

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
מה השאלה בכלל?

פגז השכילו עד כה לפגוע במטרות.

אם ימשיכו,רווח שלנו.

שלנו=קא"הפאי.

(קהילת אופנוענים הגונים פחות או יותר)

אם לא..

אין שאלה פשוט התחיל דיון מגעיל בתפוז, וחשתי רצון להביע את דעתי אך שם המקום לא יאה לכך יותר.

פורסם

תודה רענן - בהחלט הצלחת לשים את האצבע על רוח הדברים המתרחשים בימים אלו "מאחורי הקלעים" ושאת המסר שלהם העברנו בטור...

רק הערה / הארה קטנה - הלבטים אינם לגבי "עסק כלכלי" כן או לא... זה עוד החלק הקל שהרי ממילא בפול גז קיימת הפרדה מלאה בין כותבי התכנים לבין הפרסום באתר (עליו אחראית קרבונית) - הבעיה היא עם המחויבות:

כולנו במערכת רוצים לראות את פולגז גודל עוד יותר, צומח עוד יותר והופך להיות אתר מס' 1 לאופנועים ברשת הישראלית (כשמהרבה בחינות, אנחנו כבר שם) ויותר מזה - מקבע את היותו סמל לכך ש"אפשר להעביר חדשות/מבחנים וסקירות כשהן אמינות, ישירות ובלתי תלויות באף גורם".

הבעיה היא, הדרך להוביל אותו לשם.

זה דורש עוד יותר מחויבות ועוד יותר השקעה (זמן, כח וגם: כסף) ואנחנו עוד לא שלמים עם עצמנו עד כמה אנחנו יכולים ורוצים לדחוף את עצמנו לעשייה נוספת, מעבר לעשייה הנוכחית, כדי להגדיל את כוחו של האתר.

העניין הוא, שבשבועיים האחרונים נדרשנו ללא מעט החלטות שכאלו, מבלי שתהיה לנו תשובה מוכנה.

אנחנו צריכים להסגר על עצמנו בנושא...

(אבל באמת שכיף לראות את הפירגון והתמיכה...זה בהחלט דוחף לכיוון השקעה נוספת... :) )

או עכשיו שאתה הסברת אז הבנתי למה התכוונתם(בהמשך לשיחתנו) :lol:

• תוכן חדש...