Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים...

למי יש המלצות למסלול שטח עבירות קלה עם מעברי מים ברדיוס של 50 ק"מ באיזור אשקלון?

יש משהו מעניין בנחל לכיש?

תודה!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי גשמים , פשוט תרד לדרכים שבין השדות , יש מעברי מים , יש החלקות יש הכל.

אבל שני דברים .

1 , רוב מעברי המים הם גשרים איריים , ככה שהסיכוי להחליק מהבטון למים גבוה ואז אתה תקוע חזק.

2 , אם אתה עולה על שדה קורים שני דברים, קודם כל סיכוי גבוה שאתה נשאר בפנים ,דבר שני אתה תהרוס שדה , ואז יבוא חקלאי גדול ויחנך אותך .

בין אשקלון לזיקים יש מחצבות ישנות עם הרבה פינות שעשועים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני בספק אם ניתן למצוא מעברי מים באיזור אשקלון בעונה הזאת - לא ירד מספיק גשם.

אבל מעט הגשם שירד הספיק בשביל לעורר את הצמחיה ולצבוע את האדמה בירוק- נחל שורק מכיוון צומת בילו (איזור אנדרטת הצנחנים עד כמה שזכור לי) לכיוון יבנה נחשב למסלול קליל לטיול שבת -לא עשיתי אותו בשנתיים האחרונות ואני אשמח אם יש מישהו שעשה אותו לאחרונה ויאשר שאין הפתעות מיוחדות.

אם מתרחקים עוד קצת מגיעים כבר לאיזור בן שמן והרי יהודה ושם כבר המבחר הרבה יותר גדול גם במסלולים וגם בשעשועי עבירות לכל הרמות.

הערה לגבי שטחים חקלאיים-אינשאללה שירד כבר מספיק גשם ושאפשר יהיה לאכול קצת בוץ איכותי אבל:

נהיגה בשטחים מעובדים גורמת נזקים כבדים לחקלאים שלא פעם מפתחים בעקבות כך שיטות יצירתיות להרחקת ג'יפים:

חוטי ברזל, בזנטים באדמה וכד' לא טוב לנו ולא להם.

כשנוסעים על שביל בסמוך לשדה ומגיעים לשלולית אל תעקפו אותה דרך השדה! זה הורס את הגידולים ובנוסף שדה מעובד לרוב הרבה יותר טובעני מהשביל, אל תיכנסו לשלולית אם אין איתכם ג'יפ נוסף ומספיק רצועות כדי לחלץ לאחור במדה ונתקעתם.

פורסם

אני מקווה שלא הבנתי נכון את מה שכתבת .

לא להיכנס לשטחים חלקאים מעובדים נקודה.

גם אם יש לכם חילוץ ליד .

גם אם נראה לכם שלא גדל בו כלום וגם אם אתם חושבים שלא יגרם נזק .

מי שלא מכיר חקלאות לא יודע לזהות מה זה שדה זרוע לפני נביטה , וגם לא מה זה שדה מסומן לפני זריעה .

אל תהרסו לחקלאים את השטחים זו הפרנסה שלהם.

ומנסיון (לא בצד ההורס אלא בצד החקלאי) , אני מבטיח לכם שמעט מאוד חקלאים יקבלו את זה בהבנה כשהם ימצאו אתכם בתוך השדה שלהם , וחקלאים זה עם חזק עם מפתחות צינורות גדולים.

לגבי גשמים , מעברי מי גשמים אין , אבל בוץ ושלוליות מהשקיה יש גם יש .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כנראה שלא הייתי ברור:

כוונתי היתה למצבים בהם השביל עובר בסמוך לשטח חקלאי

לצערי בכל חורף אני פוגש מעקפים שנוצרים סביב שלוליות והורסים את הגידולים

בשום אופן לא לנסיעה מכוונת לתוך שטח חקלאי.

• תוכן חדש...