Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיימות כאלו בישראל?

יש לי תחושה שראיתי אופל קופה שנת 1982, לפני שנתיים + בצבע שחור. יש לי תחושה שמדובר בקומודור.

הגיוני?

כמו כן, פעם נתקלתי גם בשברולט צ'קר, מהסוג שהיה למוניות בעבר, האם קיימות כאלה היום?

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קומודור 2500 69 היה לי כמה חודשים,כשהדלק היה בסביבות 0.60 ל"י.זכור לטובה בזכות הטייפ- 8 TRACK עם קסטות ענקיות שהיה חידוש. לרעה ,-אחרי הלארק,בגלל כסאות נפרדים מקדימה.

צ'קר הוא מבית GM אבל לא שברולט.מפעל מיוחד למוניות

פורסם
קיימות כאלו בישראל?

יש לי תחושה שראיתי אופל קופה שנת 1982, לפני שנתיים + בצבע שחור. יש לי תחושה שמדובר בקומודור.

הגיוני?

כמו כן, פעם נתקלתי גם בשברולט צ'קר, מהסוג שהיה למוניות בעבר, האם קיימות כאלה היום?

זכורה לי (כילד, אי שם בשלהי שנות ה70'..) אופל קומודור GS/E מהדגם הראשון, המכונה גם A. באם אתה מדבר על אופל קופה גדולה, מודל 82' - ומתוך הנחה שאתה מכיר את האופל מנטה (ולא מתכוון אליה) הרי שמדובר על אופל מונזה (שהיתה למעשה - החל מ77' היורשת של הקומודור GS, והיוותה אלטרנטיבה זולה ומעניינת לב.מ.וו 628, מרצדס SEC, לנצ'יה גמא קופה ושות').

פורסם

בעבר ראיתי בחיפה אופל קומודור קופה. אם אינני טועה, גג סקאי שחור גוף צהוב (או זהב). :roll:

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

באשר למונית צקר יש אחת שחורה בבעלות בעל מוסך באזור נמל ת"א הישן הייתי לפני כמה שנים אתו במו"מ לקניית הרכב אך הרכב היה מוזנח למדי והמחיר כאילו הוא מוכר זהב היה לה מנוע שברולט וי 8 והיא שמשה כלימוזין בארץ

פורסם

לקרוב שלי (אחיו מנהל בפורום) הייתה קומודור 73 אדומה עם גג סקיי מנוע 1.9.

1972_Opel_Commodore_GSE.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

יבוא הקומודור לארץ הופסק ב 76' ולא חודש עוד, מאחר וליאו גולדברג,היבואן דאז, לא רצה שהן תתחרנה בדגמי שברולט וביואיק שהוא ייבא באותה העת.

הקומודור לא היתה דגם ממש ניפרד, אלא היתה אופל רקורד עם מנוע 6 בוכנות טורי בנפח 2.5 או 2.8, והתבססה על אותו רעיון של הוולבו 164, ולמעשה התחרתה באותו פלח שוק שלה.

ייצור הקומודור נימשך עד 82'.

בשנת 78' הוצגה האופל סנאטור, שהיתה זהה לקומודור מבחלינה מכאנית, אך גדולה וארוכה יותר, ועל בסיס שלדתה פותחה מונזה, מכונית GT קופה נאה.

והערה לעמית - אין קומודור 1.9.

זו כנראה היתה רקורד C קופה עם מנוע 1.9 ו 90 כ"ס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זכורה לי מכונית שחורה, קטנה למראה בצבע שחור, בבירור מודל 82'.

פעם אמרו לי שמדובר בקומודור, אבל היא נראית ארוכה כאן, וירדתי מהרעיון שמדובר בקאליברה, שכן היא לא הייתה מיוצרת בשנים אלו.

כרגע אני עדיין לא בן 17, אבל בהחלט יש לי "הניצוץ" לרכבי אספנות, בעיקר אמריקאיים עם זיקה עצומה לאופל שכן משפחתי החזיקה המון מכוניות כאלו, החל ברקורד 2 דל' סטיישן כחולה מודל 73', אסקונה האצ'בק 87', ווקטרה GLS1600 ברלינה (נדירה ביותר) שנת 92', ווקטרה אלגנס 01', ווקטרה 2.2 בנזין 03' שהוחלפה מאוחר יותר לדגם זהה בעל מנוע סולר.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

אופל קומודור זרוקה אצל "אספן" באחד המשקים במושב עין-יהב שבערבה.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
אופל קומודור זרוקה אצל "אספן" באחד המשקים במושב עין-יהב שבערבה.

לא הייתי קורא לו "אספן", כמו שלא הייתי קורא למה, שנשאר שם "אופל קומודור"...:cry::?:evil: אלא ערימת חלודה! יתר על כך- אני כלל לא בטוח, שזה עדיין קיים בכלל (ושהוא בכלל יודע על כך כרגע, אם כן או לא!:evil: ).

עריכה: תשפטו אתם (ואגב, התמונה ממש עושה חסד לאוטו האומלל הזה!)

ולמי, שבכ"ז מעוניין בו (ואני אישית הייתי מאד רוצה, שמישהו כן היה לוקח על עצמו את הפרוייקט להציל עוד אוטו נדיר)- לסוחר, שניסה למכור אותו בזמנו קוריאם נידמה לי חיים, ויש לו מכוניות שעומדות למכירה בר"ג. אני לא יודע, האם האוטו עדיין קיים- הייתי שם לפני שנה.

DSCF0431.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש כמה צ'קרים. אני מכיר תל-אביבי כחול במצב טוב מאד כזכור לי (שלא ראיתי כבר זמן-מה), עוד אחד צהוב עם גג מוגבע, שהיה שייך בעבר למי, שקניתי ממנו את הקאפרי, ואינני יודע, האם עדיין קיים, ראיתי מזמן עוד אחד בשיפוץ, ושמעתי על עוד כמה. ככה, שיש, או לפחות היו, לא מעט יחסית.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...