Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינוצנטי

YLKLN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני מספר חודשים עמדה בישוב גבעת אלה ליד צומת נהלל,מצב כללי סביר אך לא זזה ממקומה חודשים ואולי שנים. אינני יודע מתי אזדמן לשם שוב אך אם יש לך מישהו באזור שווה לקפוץ נכנסים לישוב בכיכר הכניסה לוקחים שמאלה וישר ובפניה הראשונה (צומת T) שוב שמאלה ויורדים ישר,עומדת בצד שמאל אחרי כמה מאות מטרים בצבע חום-קרם.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

שלום למחפס

ברחובות בשכונת מרמורק הישנה יש אחת במצב נסיעה אך ללא טסט

הרכב עומד עם שלט למכירה.

הבנאדם רוצה 2k ולדעתי גם יסתפק ב 1k .

אם תרצה פרטים נוספים, צור איתי קשר...

צבי

פורסם

אתם מזכירים לי סיפור נושן על חבר שלי שהחזיק בבעלותו אינוצ'נטי דה-תומאסו.

למי שלא בקיא - האינוצ'נטי המדוברת היא גרסה איטלקית למיני, והדה-תומאסו היא המקבילה לגרסאת הקופר של המיני.

הוא מכר את הרכב, אחרי מספר חודשים התחרט - הלך לבעלים החדש והוא (שהספיק להתקין עליה סופרצ'ארג'ר) לא הסכים למכור בעד שום הון שבעולם.

מישהו יודע מה עלה בגורלה של אינוצ'נטי דה-תומאסו מוגדשת שעקבותיה לא נראו מזה יותר מעשור?

פורסם

למי שלא בקיא - האינוצ'נטי המדוברת היא גרסה איטלקית למיני, והדה-תומאסו היא המקבילה לגרסאת הקופר של המיני.

הוא מכר את הרכב, אחרי מספר חודשים התחרט - הלך לבעלים החדש והוא (שהספיק להתקין עליה סופרצ'ארג'ר) לא הסכים למכור בעד שום הון שבעולם.

מישהו יודע מה עלה בגורלה של אינוצ'נטי דה-תומאסו מוגדשת שעקבותיה לא נראו מזה יותר מעשור?

מה זאת אומרת מקבילה למיני קופר? האם הן זהות במראה?

פורסם

הן לא היו זהות במראה, אך מאוד דומות בפרופורציות.

אינוצ'נטי, שהוא יצרן איטלקי קטן שייצר כמה מכוניות חביבות לפני המיני, ייצר ברשיון מיני עם עיצוב חיצוני זוויתי יותר.

דגם הדה-תומאסו היה הדגם המקביל למיני קופר מבחינת מכלולים וביצועים, והיה הדגם החם של האינוצ'נטי מיני.

פורסם
הן לא היו זהות במראה, אך מאוד דומות בפרופורציות.

אינוצ'נטי, שהוא יצרן איטלקי קטן שייצר כמה מכוניות חביבות לפני המיני, ייצר ברשיון מיני עם עיצוב חיצוני זוויתי יותר.

דגם הדה-תומאסו היה הדגם המקביל למיני קופר מבחינת מכלולים וביצועים, והיה הדגם החם של האינוצ'נטי מיני.

...וכמובן לא לשכוח ש innocenti הוא יצרן הלמברטה!

נמרוד

lambretta.jpg

פורסם

כן.האוטו בצבע תכלת? יש לו ניפוחים במכסה המנוע?

אם זה זה-הקונה שקנה מחבר שלך (הבעלים) הגדיל את המנוע ל1400 אחרי הקנייה.

הוא לקוח שלי .

האוטו בבעלותו עד היום.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מה זאת אומרת מקבילה למיני קופר? האם הן זהות במראה?

קבל קישור עם תמונה של דה תומסו....

http://hometown.aol.com/joemiolli/Innocentiindex.html

• תוכן חדש...