Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה לשבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מזהה את המכונית הבאה?:

Mysterycar2.jpg

נא להתבונן טוב-טוב.

עוד פעם.

איפה הקדימה ואיפה האחורה?

הפתעה!:

Mysterycar3.jpg

נו מה זה?

רמז: זה אב-טיפוס שלא יוצר מעולם, אבל הרעיון שמאחוריו הפך כעשרים ומשהו שנים מאוחר יותר לתצורת רכב נפוצה כיום, כשהחברה שהגתה את אב-הטיפוס שבתמונה היתה מחלוצותיו.

עוד רמז: המנוע של המכונית הזו הוא הכפלה של מנוע שהיה דווקא נפוץ בארץ בתקופתו, ואפילו הורכב כאן.

נמרוד

פורסם

גם אני חשבתי שדומה קצת לקונטסה, אבל הסתכלתי יותר טוב, לא, באמת משהו עם רנו כנראה, או סיטרואן...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

וואלה, חידה לא פשוטה.

הבעייה בחידות מסוג זה, שבמהלך השנים יוצרו אלפי אבות טיפוס של יצרנים שונים, ולפי התמונות הנ"ל קשה לזהות חלקים משותפים למכוניות אחרות.

תן עוד רמז.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם מסתכלים על זה

הגוף ממש דומה לוואריאנט פולקסואגן כמו של אריה בן זקן, גם הפנסים האחוריים בדגם הראשון גם מכסה המנוע וגם צללית הרכב

פורסם

יש בהחלט משהו בפנסים וקצת בקווים שמזכיר לי VW שונים, מה גם שאין גריל ככה שיכול מאוד להיות שזה מנוע קירור אוויר.

מהידע המועט שלי ביחס לכרישי הפורום, הטרנספורטר היה אחד הראשונים עם מנוע אחורי והגה לפני הסרן הקידמי ,ככה שיכול להיות שלזה התכוון נמרוד .

אבל : לא ידוע לי עם מנועי VW שהורכבו בארץ .

בגלל המנועים ,אני מנסה לחשוב על משהו בריטי ( ואליאנט פורד ) כי את הקונטסה ורנו הזכירו כבר.

נמרוד יכול להיות שהבאת רק את האבות טיפוס עם ההגה בצד שאנחנו רגילים ,ובעצם זו הסוואה של השורשים הבריטים של הרכב הזה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

המכונית הראשונה נראית מקדימה כמו קונטסה 1300 בלי ספק.

ההיסטוריונים של הפורום מספרים שדגם של קונטסה הורכב בארץ, אז זה מסתדר.

לדעתי גם רק היפנים יכולים להמציא כאלה דברים.

פורסם

כנראה שזה בכל זאת רנו,

בתמונה הראשונה ניתן לראות ברקע תמונה של מגדל אייפל

יש משהו דומה לרנו קרוול וגם אם איני טועה אני רואה ג'נט 3 ברגים

זאת רנו ללא כל ספק!!!

אני רק אזכיר שרנו היו הראשונים עם הרנו אספייס

מי זו?, רק נמרוד יוכל לענות

אלחנן

פורסם

עושה רושם רנו מנוע אחורי מזכיר מעט את הרנו 10 ו 8

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

מזכירה סיטרואן אמי 8 (דגם יותר מאוחר)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני ממש מתבייש.

איפה הימים בהם הספיקה תמונה של כתם השמן שמכונית השאירה על החניה, כדי לתת זיהוי וודאי של היצרן, דגם, שנה ואפילו הצבע של המכונית?

טוב. עוד שלושה רמזים:

1. זאת מכונית שדווקא הגיעה ליצור, על בסיס אותו הרעיון, אבל של יצרן אחר:

fiat_600_4_multipla.jpg

2.זאת תמונה של אב-טיפוס נוסף, של אותה מכונית ואותו היצרן כמו בחידה, רק שנתיים מוקדם יותר:

concept_car_1957.jpg

3. אם במכונית שבתמונה הבאה לא היה מותקן מנוע חשמלי, אלא מנוע הבנזין המקורי שלה בנפח XXX סמ"ק, הוא היה בדיוק מחצית המנוע של מכונית החידה:

Mysterycarc1.jpg

עכשיו זה כבר ממש קל.

• תוכן חדש...