Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל קמינו 1980 305/V8/5.0 בעיית הצתה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא אל קמינו שנת 80,

הרכב כרגע לא מניע, הוצאתי פלג אחד, ובדקתי ניצוץ , כאשר אני נוגע עם הפלג בגוף ונותן לו מינוס אין ניצוץ, כאשר אני מרחיק אותו מהגוף הוא זורק ניצוץ לגוף.

זאת אומרת שהפלגים מחוברים למנוע אז אין ניצוץ, בעיה מוזרה.

יש רעיונות?

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

בגדול נשמע שיש קצר,לפני חודש,נתקעתי עם בעיה דומה,מסתבר שהיה לי קצר בתוך הדיסטרבוטור,מיתחת לרוטור,תוריד את המכסה ותעיף מבט,החשמלאי שסידר לי הפגין ידע ברכב,אמנם זה בצפון אך אם תרצה אני אפנה אותך אליו

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

תבדוק אם המפלג (דיסטריביוטר) מסתובב. יכול להיות ששרשרת הטיימיניג נקרעה.

תבדוק רוטר, פלטינה וקבל.

תבדוק אם אין סדק במכסה המפלג.

יש דגמים בהם הותקנה הצתה אלקטרונית שהמודל ("ג'וק") שלה מותקן בתוך המפלג. אם הוא מקולקל הרכב לא יניע.

בהצתה אלקטרונית מספר חוטים לא תקינים יכולים ליצור תופעה של אי הנעה.

שלמה דן גדרון

פורסם

כל הרכיבים של הדיסטרובוטור חדשים, חוץ מהסליל ששוכן בקרקעית, הוא בעצם יחידת המיתוג של המפלג, הקטע הוא שיש ניצוץ, רק שאני מחזיק את הפלג רחוק מהוגף של הרכב הניצוץ נזרק לגוף, כאשר אני מניח את הפלג על הגוף אין ניצוץ, עוד רעיונות?

פורסם

נראה שהפלאג הוא הבעיה,תחליף פלאגים תמיד עדיף ללכת מהקל אל הכבד בדיאגנוזה של תקלות.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
תמיד בודקים ניצוץ כשהפלג רחוק טיפה מהגוף אם אתה מצמיד את הפלג הוא לא יזרוק ניצוץ.

לא נכון.

הניצוץ נוצר בין הפלוס במתח גבוהה של האלקטרודה, לבין המינוס ב-12V של גוף הפלג =הארקה לגוף הרכב.

אם אתה לא מקרב את הפלג למנוע, גוף הפלג לא יכול לסגור מעגל עם המינוס של הרכב = אין ניצוץ.

אם יש ניצוץ כאשר אתה לא נוגע עם הפלג בהארקה, אז יש לך בריחת ניצוץ ממקום אחר לגוף הרכב.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

התופעה שתיארתי מופיעה בכל הפלגים ולא רק באחד מהם, כמו שהזכרתי המפלג חודש לגמרי, אבל בלי קשר זו תופעה שהייתה גם במפלג הישן, כרגע המצב הוא ששכאשר הפלג נוגע בגוף אין ניצוץ, כאשר אני מרחיק אותו הוא זורק ניצוץ לגוף.

עברתי על החיווט, בתוך המפלג ומחוצה לו הכל נמצא תקין, זוהי הצתה אלקטרונית אם לא אמרתי.

פורסם
התופעה שתיארתי מופיעה בכל הפלגים ולא רק באחד מהם, כמו שהזכרתי המפלג חודש לגמרי, אבל בלי קשר זו תופעה שהייתה גם במפלג הישן, כרגע המצב הוא ששכאשר הפלג נוגע בגוף אין ניצוץ, כאשר אני מרחיק אותו הוא זורק ניצוץ לגוף.

עברתי על החיווט, בתוך המפלג ומחוצה לו הכל נמצא תקין, זוהי הצתה אלקטרונית אם לא אמרתי.

אם זה פעם ראשונה שאתה מניע

ואתה חושב שהתעסקו במנוע

הייתי בודק טיימינג .

אתה יכול לנסות לשים שמן ברקס בכל הבוכנות גם עוזר לפעמים .

מיותר לשאול אבל

אתה בטוח שאתה בראשון ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

דיברתי עכשיו עם החשמלאי,הוא אומר שרוב הסיכויים שזה מהרוטור,ושגם אצלי מקור הבעיה היתה משם,תבדוק את זה,רוטור זה גרושים וקל מאוד לפרק אותו.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

עדכון:

היום סוף סוף היה קצת זמן להתעסק עם הרכב, הוצאתי את 8 הפלגים החוצה, ומדדתי התנגדות, ב-5 היית התנגדות של למעלה מ- 10 קילו אום, בפלג תקין לדגם הרצוי יש התנגות בין 4.5 ל- 5 קילו אום, החלפתי פלגים ו............. הנבלה חזרה לגרגר .

פורסם
נראה שהפלאג הוא הבעיה,תחליף פלאגים תמיד עדיף ללכת מהקל אל הכבד בדיאגנוזה של תקלות.

לא מגיעה לי טפיחה על השכם?

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תוכן חדש...