Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידנו יוני עובר דירה...בערך העסק שלו עובר מקום אתמול ביקרתי בעסק הישן ובהסכמת יוני ניתן לפרסם עכשיו על אוצר בלום

גן עדן למשפצים ובעלי אופנועים וקטנועים מכל המינים והצבעים שנימצא במקום!

במקום אלפי פריטים חלקם נדירים מכל השנתונים ובכל המצבים ניתן לאתר שם הכל!!! (ראו שירשור מכירת חלקי אופנועים)

מי שלא מגיע מפסיד ניתן גם לדבר ישירות עם יוני-בטל' 0505244105 הסיבה שאני מפרסם גם כאן היא לטובת כל בעלי הדו"ג שמחפשים חלקים קטנועים ואופנועים נדירים בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפניים שנות השבעים שמונים יש, 400 600 מנוע V של הונדה, עשרות או מאות מיכלי דלק דגמים שונים מזלגות בולמים

פרינגים שאני לא יודע לזהות, ארגזים, קסדות אספנות, קטנועים חלקם שלמים, פיאג'ו סי אופנים עם מנוע, זה רק מהזכרון הסתובבתי כחצי שעה וראיתי רק עשירית מהאוצר יוני ידוע בזיכרון הפנומנאלי שלו יודע לתת יותר פרטים, דברו איתו או בואו לבקר לא תצאו בידיים ריקות מבטיח! אני אנסה לצלם מחר ולעלות תמונות במידה ויוני יסכים....רן

פורסם
יפניים שנות השבעים שמונים יש, 400 600 מנוע V של הונדה, עשרות או מאות מיכלי דלק דגמים שונים מזלגות בולמים

פרינגים שאני לא יודע לזהות, ארגזים, קסדות אספנות, קטנועים חלקם שלמים, פיאג'ו סי אופנים עם מנוע, זה רק מהזכרון הסתובבתי כחצי שעה וראיתי רק עשירית מהאוצר יוני ידוע בזיכרון הפנומנאלי שלו יודע לתת יותר פרטים, דברו איתו או בואו לבקר לא תצאו בידיים ריקות מבטיח! אני אנסה לצלם מחר ולעלות תמונות במידה ויוני יסכים....רן

אפשר קישור לשרשור שהזכרת?

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
להונדה CB750?

מנוע קומפלט+שונות מספיק טוב?

מלגוטי, מיכל דלק למוטוגוצי, כיסא בננה, עשרות צמיגים גלגלים ג'אנטים ועוד ועוד- רן

פורסם

קסדות אספנות?מי המשוגע שיקנה?אני בחיים לא אקנה קסדה בת שנתייםולא אשים קסדה בת יותר מ 3 וחצי שנים.קסדות פגות תוקף זה ]שוט מסוכן ולא מגן.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אובכן, זה הצליח מניסיון השלישי: אחרי הביקור השלישי שלנו היום, כשסופסוף תפסנו את יוני במצב רוח סביר- "גילינו" אני ואסף לפתע, שאנחנו בעלים של.... פיאגי'יו סי!:lol::-D8) שלי 82 וורוד:oops:, ושלו 88 אפור. הכלים דורשים עבודה כדי להשמישם, אבל נלקחו בדיוק במטרה הזו- "לשחק" איתם. אני הרבה זמן חיפשתי דגם ה"ישן" משנות ה-80, עם המזלג "חצי", אז... בנוסף יש לי שני אגזוזים יחסית סבירים מניקל לג'אבה שלי- אני לא אוהב את המראה של אגזוזי הלחץ, שמורכבים עליה כעת- לא עם כאלה למדתי עליה בזמנו, אז, כנראה ארכיב את הניקלים... בקיצור- יצא משהו מכל הסיפור הארוך עם יוני..:-D:wink: על הדרך פגשנו שם עוד כמה חברי הפורום, העסוקים באותה הפעולה- חיפוש חלקים הרצויים וכלים... באותה הזדמנות- אני מחפש, למי יש לתרום חלקים- אני לא רוצה ליקנות, כי כרגע לא נכנס לסיפור של השקעה בזה... בעיקר צריך כסא, ידיות ברקס, פנס, מכסי שרשרת ורצועה, וכ"ד...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אובכן, זה הצליח מניסיון השלישי: אחרי הביקור השלישי שלנו היום, כשסופסוף תפסנו את יוני במצב רוח סביר- "גילינו" אני ואסף לפתע, שאנחנו בעלים של.... פיאגי'יו סי!:lol::-D8) שלי 82 וורוד:oops:, ושלו 88 אפור. הכלים דורשים עבודה כדי להשמישם, אבל נלקחו בדיוק במטרה הזו- "לשחק" איתם. אני הרבה זמן חיפשתי דגם ה"ישן" משנות ה-80, עם המזלג "חצי", אז... בנוסף יש לי שני אגזוזים יחסית סבירים מניקל לג'אבה שלי- אני לא אוהב את המראה של אגזוזי הלחץ, שמורכבים עליה כעת- לא עם כאלה למדתי עליה בזמנו, אז, כנראה ארכיב את הניקלים... בקיצור- יצא משהו מכל הסיפור הארוך עם יוני..:-D:wink: על הדרך פגשנו שם עוד כמה חברי הפורום, העסוקים באותה הפעולה- חיפוש חלקים הרצויים וכלים... באותה הזדמנות- אני מחפש, למי יש לתרום חלקים- אני לא רוצה ליקנות, כי כרגע לא נכנס לסיפור של השקעה בזה... בעיקר צריך כסא, ידיות ברקס, פנס, מכסי שרשרת ורצועה, וכ"ד...

האמת היא שבאתי לשם בתור נספח עם גינאדי ולא יכולתי להתאפק......

חבל שלא היתה לי מצלמה כדי שגם אתם תוכלו לראות את דימה (V8 וחצי) וגינאדי מסתובבים סהרוריים בין הרי החלקים שבמקום.

יש שם בין השאר בולטקו 250, קאג'יבה 125, שני במוו לא מזוהים, קטנוע ראביט, למברטה, הונדה CB750, דוקאטי משנות השיבעים, ועוד המון אופנועים וחלקים ממש גן עדן על שני גלגלים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
קסדות אספנות?מי המשוגע שיקנה?אני בחיים לא אקנה קסדה בת שנתייםולא אשים קסדה בת יותר מ 3 וחצי שנים.קסדות פגות תוקף זה ]שוט מסוכן ולא מגן.

אשמח לדעת עם איזה קסדה כבודו רוכב.

אם אני לא טועה לקסדה יש חיי "מדף" ארוכים יותר מ3 שנים.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...