Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוסיתא

shay17
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי לפני כמה ימים סוסיתא אדומה במצב נחמד..לא ממש סקרתי אותה מסביב.

המכונית נראה לי סתם יושבת בחניה כבר מלא זמן,אז מי שפה והוא באר שבעי, יכול לבדוק בשכונת רמות בעיר..

בכל מקרה,יש מישהו ביישוב שלי (מיתר) שרוצה למכור מרצדס עתיקה...שכחתי את השם שלה,אבל הנה תמונה...

מי שרוצה לדעת איפה בדיוק במיתר היא נמצאת,שישאל

2benz.jpg

מחפש אוטו קבריולט,שנות ה-80 90 בערך...רצוי שיהיה במצב טוב ולא עם הרבה בעיות. מחירים בסביבות 20 אלף.

פורסם

בתמונה רק מוצג הדגם...אך גם הצבע זהה למרצדס שאני מתכוון אלייה

מחפש אוטו קבריולט,שנות ה-80 90 בערך...רצוי שיהיה במצב טוב ולא עם הרבה בעיות. מחירים בסביבות 20 אלף.

פורסם

התמונה המוצגת כאן היא מארוע הגביע הנודד של מועדון החמש .

שתי המכוניות שייכות לחברי מועדון ואף אחת מהן לא למכירה .

האחת 280 שנת 71 והשניה 220 . גם כן לא למכירה ובוודאי לא גרים הישוב מיטר ! ! !

להת. לכולם ,

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

בתמונה רק רציתי להראות לאיזה סוג של מרצדס אני מתכוון...

אני מודע לכך שלקחתי את התמונה מהאתר :wink:

פורסם
בתמונה רק רציתי להראות לאיזה סוג של מרצדס אני מתכוון...

אני מודע לכך שלקחתי את התמונה מהאתר :wink:

ועדיין לא ענית האם מדובר בזו מימין או משמאל בתמונה?

פורסם

בכל מקרה מי שרוצה...הוא מציע מרצדס מהסוג הזה למכירה...היא נראית כמו המרצדסים שבתמונה.

פורסם
בכל מקרה מי שרוצה...הוא מציע מרצדס מהסוג הזה למכירה...היא נראית כמו המרצדסים שבתמונה.

אם אתה לא רואה את ההבדל, תבקש מכלב הנחיה שלך שיסביר לך.

נמרוד

אפשר להבין בדיוק למה אתה מתכוון כשאתה אומר "כלב הנחיה שלך"???? :mad:

פורסם

אם אתה לא רואה את ההבדל, תבקש מכלב הנחיה שלך שיסביר לך.

נמרוד

אפשר להבין בדיוק למה אתה מתכוון כשאתה אומר "כלב הנחיה שלך"???? :mad:

שהוא עיוור אם הוא לא רואה את ההבדל...(עיוור=זקוק לכלב נחייה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תראו אני צעיר ורק עכשיו אני נכנס לעולם המכוניות. אני עכשיו בתקופה שאני לומד דברים חדשים, כדי שבעתיד אני יהיה יותר מנוסה...אז במקום לרדת עליי שאני יודע להבדיל בין שתי המרצדסים, אולי תעזרו לי להיכנס לעסק???

תודה...שי

פורסם

כדי שנעזור לך אנא ספר את שאיפותיך המציאותיות בנושא. כלומר, כולם רוצים רולס רויס או בוגאטי..אבל...

אז ספר קצת מה שאיפותיך ואז נתמקד יותר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כהתחלה בחרתי להתחיל עם אוטו כמו אלפא ספיידר, שתכננתי לקנות מקרוב משפחה (האוטו במצב מצויין)...אבל כרגע עדיין אין לי רישיון (בתהליכים...), ולפי מה שראיתי באתר של ליאור ברוך, האוטו עומד שם למכירה.אני מחכה לרגע שיהיה לי רישיון כדי לקנות אוטו בסגנון האלפא, משהו קבריולט יפה שנותן תחושת נהיגה מהנה, נותן תחושה של אוטו קלאסי וכמובן משהו שאני יוכל להכיר בו מעט את המנוע (אלפא זה לא קל...את זה אני כבר יודע).

אחרי הצבא למשל אני מתכנן להרוויח מעט כסף ולשפץ מכונית אמריקאית (החלום הוא קאדילק דה-וויל...כמו שאמרתי- חלום!). למשל אוטו כזה אם אני ישפץ, אני אשמח לשמור כל החיים. כרגע אני מתעניין הכי הרבה במכוניות אמריקאיות ואיטלקיות.

זהו לבינתיים...שי

r_downey_85_grad_spider.jpg

• תוכן חדש...