Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מדובר, מן הסתם, ברקס שלי (594 סמ"כ, מנוע אחורי, שנת 79). גיליתי תופעה מוזרה: באוטו, ככל שאני מבין, מורכבת משאבת דלק חשמלית, שיושבת איפשהו על המיכל. כשמנסים להניע- יוצא דלק מהפילטר (כשמורידים את הצינור), אבל אין מספיק לחץ, והדלק לא מגיע לקרבורטור! מנוע עובד בסדר רק, כאשר אני "מכניס למעגל" משאבה ידנית ("פומפה") ומפמפם את הדלק- ואז אין כל בעיה למנוע לעבוד (כל עוד יש לו דלק, ומפמפמים מדי פעם). אז, נראה לכם, שאכן המשאבה "עייפה"? ומה אתם ממליצים- ניתן להשיג משאבה כזאת, אם כן (אני אפילו עוד לא יודע, איך היא נראית), או, שלא לשבור את הראש, ולשים משאבה נוספת, וזהו? לכאורה, זהו הפתרון הכי פשוט- אבל א. אני הייתי מעדיף הכל "מקורי", כי באוטו הזה עד עכשיו הכל מקורי לגמרי, וב. אצטרך גם לעשות בשבילה חשמל- שוב, אינני אוהב להוסיף יותר מדי חוטים "לא מקוריים" ללא צורך מיוחד!

ושאלה השניה- מהיא הדרך הכי יעילה להוציא לו את האוויר ממערכת הקירור- נכון לעכשיו, הנוזל רותח במנוע, אבל לא מגיע לרדיאטור (הרדיאטור יושב מקדימה, הצנרת עוברת מתחת לאוטו), אני מפחד לגמור את המנוע עם הנסיונות!

תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפני שאתה מחליף משאבה, שווה לבדוק איזה משאבה יש ברקס של שנות ה 80, אולי הן זהות, כאלה עדיין אפשר להשיג.

אגב, תעלה את השאלה הזאת גם בפורום סובארו החדש, יש שם כמה בעלי מקצוע שאולי יוכלו לשפוך לך קצת אור בעניין התקלות.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הערה טיפשית אבל עדיין, אולי המסנן דלק שלך סתום?

או שאין מגע חשמלי כמו שצריך.

ודבר שני בקשר לראדיאטור תבדוק שאין סתימה , ובעניין הניקוז מים אני חושב שפשוט צריך למלא מים בראדיאטור עד שהמים מפסיקים להישאב פנימה, ואין יותר בועות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יכול להיות שיש חור בצינור המתכת מהמיכל למשאבה,

עקב כך המשאבה מתקשה לשאוב דלק מהמיכל.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
הערה טיפשית אבל עדיין, אולי המסנן דלק שלך סתום?

או שאין מגע חשמלי כמו שצריך.

ודבר שני בקשר לראדיאטור תבדוק שאין סתימה , ובעניין הניקוז מים אני חושב שפשוט צריך למלא מים בראדיאטור עד שהמים מפסיקים להישאב פנימה, ואין יותר בועות.

מסנן לא סתום- הוא חדש, וגם בלי מסנן זה אותו הדבר...

לרדיאטור שלי אי-אפשר למלא מים, זה כל הקטע- הוא נימצא מקדימה, והמיכל בכלל מאחורה, מעל המנוע. לו זה היה רדיאטור "רגיל" עם המנוע ביחד- לא הייתה לי בעיה...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יכול להיות שיש חור בצינור המתכת מהמיכל למשאבה,

עקב כך המשאבה מתקשה לשאוב דלק מהמיכל.

לדעתי היא יושבת על המיכל עצמו, כי לא ראיתי אותה בשום מקום...

פורסם

מהכרות עם רכבים מהתקופה ההיא, המשאבות היו חיצוניות.

בDLים המשאבה נמצאת מתחת לגלגל הרזרבי בתא המנוע.

כנס מתחת לאוטו ותסתכל מאיפה ולאן הצינורית מהמיכל מגיעה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

בחלק מהדגמים, משאבת הדלק נמצאת במיכל הדלק עצמו, אני אחפש ספרות בנושא, אולי אוכל לשפוך קצת אור על הנושא.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
מהכרות עם רכבים מהתקופה ההיא, המשאבות היו חיצוניות.

בDLים המשאבה נמצאת מתחת לגלגל הרזרבי בתא המנוע.

כנס מתחת לאוטו ותסתכל מאיפה ולאן הצינורית מהמיכל מגיעה.

אל תשכח- בניגוד ל-DL, המנוע שלי מאחורה, ושונה לגמרי. דבר ראשון, שעשיתי- נכנסתי מתחת לאוטו, חיפשתי, לא מצאתי, ואז ראיתי צינור, שהולך מעל המיכל- אז, כנראה, שהמשאבה אכן שם, בפנים...:?

פורסם
בחלק מהדגמים, משאבת הדלק נמצאת במיכל הדלק עצמו, אני אחפש ספרות בנושא, אולי אוכל לשפוך קצת אור על הנושא.

תודה! נרשמתי גם לאתר הסוברו- אבל, פשוט כבר אין לי זמן לכל הפורומים ביחד...:-(

פורסם

זה היה לי בפיירמונט, ופתרתי את זה בדיוק שלשום ע"י החלפת שתי צינוריות שהתחילו להתפורר! העניין הוא, שכאן הצינורות נראות במצב חדש, ושוב- המשאבה כנראה יושבת בתוך המיכל, ככה, שאין צינור "אליה", שיכל להיות במצב רע!

פורסם

שלום.

במשאבת דלק ברכב שלך טבולה במיכל והבעיה היא שהצינור יניקה שלה [בתוך המיכל] היתפורר.

פרק את המצוף הוא גם הבסיס של המשאבה ואתה תבין למה אני מיתכון סדר את צינור יניקה והכול בסדר.

לגבי ניקוז האויר על תילחם זה לא פשוט תיפגש איתי איזה יום ואני אדריך אותך בדיוק איך לנקז אויר .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

זו התגובה, שחיכיתי!:-D:wink: ברחת לי ביום שישי, לא ראיתי אותך במפגש!:roll: תודה- איך מפרקים, חייבים להוריד את המיכל?

פורסם

אפרופו ניקוז אוויר ממערכת הקירור ברנו למשל היו מר4ימים את הבקבוק [זכוכית]העיבוי מעכל מפלס המנוע והיה ברז על אחד הצינורות ודרכו היו מנקזים אוויר,נסה את זה בסובארו,אם אין ברז תשאיר את מכסה הרדיאטור פתוח ותן לו "לשתות" וכול פעם תמלא במיכל עבויי עד שיפסיק לצאת אויר.

• תוכן חדש...