Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום!

ברצוני לדעת, אם יש הערכה כמה רנו 4 פעילות נשארו בארץ.

באזור שלי, חוץ מהרנו שלי, יש עוד אחת, בצבע תכלת רשומה כ"רכב-אספנות" ונראה שבעליה דואגים לה עד מאוד.

את השאלה הזאת, אני שואל בשביל כמה חברים, שרוצים להרים את הכפפה ולהחזיר לכביש עוד מכוניות מהדגם הנפלא הזה.

בתודה מראש! אסף.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אני ראיתי בבני ברק מה שנקרא בקסבה של בני ברק לפחות 2 כאלה שנוסעות (לא בטוח שיש טסט אבל נוסעות בטוח לגמרי..)

שבת שלום!

ברצוני לדעת, אם יש הערכה כמה רנו 4 פעילות נשארו בארץ.

באזור שלי, חוץ מהרנו שלי, יש עוד אחת, בצבע תכלת רשומה כ"רכב-אספנות" ונראה שבעליה דואגים לה עד מאוד.

את השאלה הזאת, אני שואל בשביל כמה חברים, שרוצים להרים את הכפפה ולהחזיר לכביש עוד מכוניות מהדגם הנפלא הזה.

בתודה מראש! אסף.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הם לא זן נכחד

בחדרה יש 2 שמסתובבים...

מדי פעם צצות.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
לחבר טוב שלי באילת יש רנו 4 שנת 83 יד שניה עם 60000 ק"מ

אילת - מעצמת רנו 4 לא קטנה!:lol: אני זוכר שראיתי שמה לפחות שתיים, והרנו שלי הגיעה משם גם כן.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

יש ליד משטרת קריית גת רנו 4 שעומדת...היא לא בתוך החניה של הרכבים שהורדו מהכביש אלא בחוץ...

כנראה שייכת לאחד השוטרים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...