Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=226403

באשכול הזה הראיתי לכם את המיני בחצר בעליה הקודמים

העליתי אותה על הגרר וניגשתי חיש מהר לעבודה

המנוע כמו שהוא ניראה שהמיני הגיעה

img0159qd8.jpg

התחלתי בפירוק האלטרנטור על שלל התושבות שלו והרדיאטור , עד שאמצא זמן להביא את הג'ק ליפט לחניה

img0228ow2.jpg

החלודה שופעת ואין מי שיישים סוף לפרעות שלה ..... עד שהיא פגשה אותי !

img0206ja9.jpg

Didi The Rust Warrior!

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

img0166yw7.jpg

החלודה על הריצפה היא למעשה אבקת חלודה ושברים של מתכת שאין לי מושג מאיפה הם הגיעו אבל הריצפה עם רקבון ממש מזערי בהשוואה למה שרואים בתמונות

פירקתי את כל הכסאות, שטיח הריצפה היה רקוב וניקרע , אז שלחתי אותו לעונש בפח, הוא הצטער על המעשים שלו אבל לא מצאתי חמלה בליבי להחזיר אותו חזרה =)

img0209pr6.jpg

החלונות הצדדים והשמשה הקידמית והאחורית פורקו

האזור שציפיתי שהריקבון ישתולל בו (מתחת לגומיות הזכוכית ) דווקא היה אזור רגוע וללא נגע של חלודה

img0208sc6.jpg

פורסם

img0221rw7.jpg

חיפשתי לראות עד כמה המתכת חולה באזור החור הזה

וכמו שחשבתי החלודה נמשכה מתחת לצבע , פחח ארור שם רק חומר בלי לטפל בה כמו שצריך

img0231hf2.jpg

img0226qh2.jpg

img0225hf6.jpg

לאחר שעות ארוכות של שיפשוף הגעתי למסקנה שהגג אבוד ושאצטרך להביא חדש =( כמה חבל .

עייף מכל העבודה אך מרוצה סיימתי להיום !

ועכשיו שאלה בנימה קצת יותר רצינית מהלך הרוח שהצגתי כאן באשכול

אתם חושבים שניתן להציל את הרכב ?

ואם כן אשמח לשמוע מניסיון של אנשים המלצות על כלי עבודה ( ואם אפשר תמונות של כלי העבודה )

הערות ביקורת הצעה לעזרה ושלל סלטים אחרים ניתן להשאיר כאן באשכול

תודה

פורסם

קודם כל לא כולם און ליין 24 שעות, אז אל תתעצבן אם לא תקבל תגובות התלהבות כל שנייה :mm_tongue

לא מובן בדיוק עם מה אתה משחיז אבל זה נראה כמו דיסיק רגיל של ברזל,

אם כן רצוי מאוד שלא תמשיך עם הדיסיק הזה, איתו אתה סתם תוריד חומר ועושה גלים לפח.

הדרך הכי נכונה היא עם מסירי צבע,

אם לא תשיג אז ישנם מתאמים לנייר זכוכית יותר עדינים שלא יורידו יותר מידיי פח,

כל רכב ניתן לשיחזור השאלה היחידיה היא: האם ההשקעה שווה?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
קודם כל לא כולם און ליין 24 שעות, אז אל תתעצבן אם לא תקבל תגובות התלהבות כל שנייה :mm_tongue

לא מובן בדיוק עם מה אתה משחיז אבל זה נראה כמו דיסיק רגיל של ברזל,

אם כן רצוי מאוד שלא תמשיך עם הדיסיק הזה, איתו אתה סתם תוריד חומר ועושה גלים לפח.

הדרך הכי נכונה היא עם מסירי צבע,

אם לא תשיג אז ישנם מתאמים לנייר זכוכית יותר עדינים שלא יורידו יותר מידיי פח, בדיוק עם זה אני עובד משור דיסק עם מתאם לנייר זכוכית עדין , שלא יוריד לי פח בצורה היסטרית , זאת אחת הסיבות שביקשתי המלצה לכלי עבודה גם

האם עדיף לעבוד עם משחיז רוטט ?

כל רכב ניתן לשיחזור השאלה היחידיה היא: האם ההשקעה שווה?

.....

פורסם

המכשיר הרוטט לא יותר טוב,

הם פשוט איטיים להפליא, ויותר טובים לשטחים בעייתים ספציפיים.

כמו שאמרתי, הכי מהיר והכי טוב זה מסיר צבע, ישנו חומר חזק של טמבור שמיועד להוריד צבע שמגיע בפח של 4 ליטר,

זה החומר שאתה צריך להשיג.(אני אזכר עד מחר בטח)

מאחר ואתה לא יודע איפה יש חלודה ואיפה אין וגם אינך יודע מה יש מתחת לצבע, כדאי ורצוי להוריד את כל הצבע שעל הרכב.

אבל כמו שאתה דואג להוריד אותו אתה צריך גם לדאוג להגנה לאחר מכן, כלומר, לצבע יסוד, זמני לפחות.

חוץ מזה, תתעודד עד כה המצב לא נראה כלכך גרוע

:wink:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

כל הכבוד על ההעזה להתחיל פרוייקט כזה לבד! ישר כח!

ואל תשכח המון תמונות והסברים!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
אני מבין שאתה עושה הכל לבד? יפה מאוד! אני מאחל לך כמה שפחות התקלויות עם השכנים!:twisted::lol:

יש לי הפתעה מאוד מיוחדת לשכן שיפצה פיו

פורסם

העבודה נראית טוב.

מציע שתכסה את לוח השעונים וההגה בניילון נצמד כדי להגן עליהם. טוב יותר לפרק.

שלמה דן גדרון

פורסם
העבודה נראית טוב.

מציע שתכסה את לוח השעונים וההגה בניילון נצמד כדי להגן עליהם. טוב יותר לפרק.

הלוח שעונים פורק

ההגה יוחלף אז אין צורך לשמרו

הריקבונות לא נגמרים, לא חשבתי שאמצא כל כך הרבה חורים מרגיזים ברכב,

עם מה מומלץ לחתוך את הפח הרקוב?

פורסם

ממה, שאני רואה עד עכשיו- מצבך לא כזה גרוע! היית צריך לראות את הקאפרי שהיה לי- לא היה עליו מקום אחד, שלא הייתה עליו חלודה מתפוררת עם חורים! ונימצא מישהו, שהעיז, לקח אותו ממני, ועובד עליו (לבד), וממה, שאני שומע- אפילו די התקדם בעניין! או תראה את המוסטנג של דודי, באיזה מצב היה, ולאן הגיע עכשיו! ויש לי את האסקורט, שהיא במצב הרבה יותר גרוע אפילו מהקאפרי, ויש את הפיירמונט, שהגג והקורות שלה אכולים לגמרי! ואני כבר לא מדבר על ה-D1210, שכל הקבינה רקובה למוות! ואני דווקא לא עושה את העבודה לבד, כי גם אני לא יודע לעשות את זה טוב, וגם אין לי מקום נורמלי לעבוד!

מה שכן- כמו שכתב עמית, חשוב מאד, לאחר הסרתת הצבע (והחלודה) "לכסות" את השטח לפחות זמנית, כי עם הלחות של היום החלודה "תחזור בגדול" מיד, אם לא תעשה כך!

מעבר לזה- בהצלחה בפרוייקט! שוב- דווקא נראה בהחלט אפשרי, ואפילו "כדאי", לפחות בעבודה עצמית!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...