Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שקראתי על המבצע, המרצדס הזאת כבר אז היתה במצב גרוע מאוד והיו הרבה חששות שבגללה המבצע יכשל.

(שקלו אפילו להחליף אותה באאודי 100 שחורה שהיתה באותו זמן בבעלותו של ביבי נתניהו)

אז אני לא מאמין שהיא שרדה עד היום. :cry:

260499.jpg

me48d-36943b.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
החזירו אותה בכלל לארץ ?

נשמע די מוזר שבלהט הלחימה ופינוי בני הערובה מישהו ביזבז זמן (ושטח יקר במטוס) כדי להטעין את המכונית חזרה.

הרכב נלקח בהשאלה למבצע והוחזר לבעליו לאחר המבצע.

ציוד אחר כמו משאבות תידלוק למטוסים הושאר באנטבה.

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

בהחלט משימה קשה לאתר את המרצדס הזו, אבל לא נראה לי שיש הרבה רכבים עם משמעות היסטורית כמו זו...

אני מצליח לחשוב רק על הקבריולט של J.F.K עוד רעיונות לרכבים ספיציפים עם ערך היסטורי?

פורסם

הרכב קיים בארץ. אבל אם אגיד היכן- אצטרך להרוג אתכם. מכיוון שלפי כמות המשתמשים כאן יהיה מדובר ברצח עם מוטורי- אני מנוע.

שורה תחתונה- קיים, נצפה. אבל לא נגיש לרובנו.

פורסם

אם היא קיימת אני לא מבין מה האינטרס להחביא אותה צריך לשים אותה במוזאון זה חלק מההיסטוריה שלנו .

את המכוניות של היטלר שמים לתצוגה במוזאון למען השם .

פורסם

אותו האינטרס שבגללו המבצר העתיק לחוף ימה של עתלית נמצא בשטח השיפוט של בסיס השייטת וכניסת אזרחים אליו אסורה, למרות שאין בו כל צורך מבצעי : כי אפשר, ואיזה ג'ובניק יעיז להגיד לנו אחרת.

פורסם

הרכב קיים ונוסע ובמצב לא רע בכלל עד כמה שידוע לי הרכב שייך לחבר מועדון שיש לו מרצדסים לרוב והוא מאזור השרון . הגיע עם הרכב לארוע שהיה באילנות ואז גם היה למכירה. לבעלים גם תעודת הוקרה ממשרד הביטחון המעידה על כך שהרכב עם מספר הרישוי הזה אכן היה במבצע. יותר מיכך איני יכול למסור מעל דפי הפורום.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

הרכב הוצג בארוע של ה- "יחידה". אבל מי יודע, אולי הגיע לשם מאחד המוזיאונים של צה"ל. הוא לא נמצא בבסיס שלהם באורח קבע עד כמה שאני יודע.

פורסם
ציוד אחר כמו משאבות תידלוק למטוסים הושאר באנטבה.

סא"ל (במיל.) שולי נאור ז"ל שהיה אחד הקברניטים של מטוסי ההרקולס ציין שהמשאבה עלתה מיליון לירות(!) בזמנו. כשהם חזרו לאנטבה לאחר מספר שנים, הטייסים ראו שהמשאבה היקרה שהשאירו מאחורה משמשת את נמל התעופה האוגנדי...

זה מה שנקרא "סיוע חוץ", לא? :lol:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

עקב המרחק הרב מישראל לאנטבה, נאלצו לתדלק את המטוסים באנטבה.

לכן הכוחות לקחו איתם משאבות תידלוק שמתאימות למטוסי ההרקולס.

פורסם
סא"ל (במיל.) שולי נאור ז"ל שהיה אחד הקברניטים של מטוסי ההרקולס ציין שהמשאבה עלתה מיליון לירות(!) בזמנו. כשהם חזרו לאנטבה לאחר מספר שנים, הטייסים ראו שהמשאבה היקרה שהשאירו מאחורה משמשת את נמל התעופה האוגנדי...

זה מה שנקרא "סיוע חוץ", לא? :lol:

"אחד הקברניטים" זה לא מספק...איש יקר/טייס מבריק/מנהיג/צלשניק/ורכב על טריומף...

• תוכן חדש...