Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו בכל שנה, בחול המועד סוכות, מארגן מועדון החיפושית מפגש ארצי שנתי.

חיפושיות מכל רחבי הארץ, משלוחות המועדון הדרומית והצפונית יגיעו למפגש.

הארוע יתקיים ביום שישי 17/10/08 החל מהשעה 10:30 בבוקר.

למפגש מוזמנים כל בעלי VW AIR COOLED למיניהם: חיפושיות, כרמן גיאה, טרנספורטר, ברזיליה, Type 3, 411, 412

להציג את רכביהם, וכמובן פתוח לקהל הרחב.

השנה מפגש החיפושיות עובר לכתובת חדשה - איצטדיון רמת גן (ולא ברחבת איקאה)

בארוע - פינת צביעה לילדים, חולצות של המועדון, מחזיקי מפתחות וצלונים לרכב של המועדון.

יהיה כיף, שמח ולא כדאי לפספס!

צירפנו את הקובץ של הפלייר עד שנקבל אותו מבית הדפוס.

מקווים לראות את כולכם!

הזמנה2008.jpg

פורסם

קצת הרבה מתנגש...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

הארוע מתקיים כרגיל, אלו מועדונים שונים ופעילויות שונות.

בנוגע לתאריך, הארוע מתקיים באופן קבוע ביום שישי של חוה"מ סוכות, זו השנה השלישית ברציפות.

פורסם

למרות שאני חולק על החלטת מועדון החיפושיות לקיים את המפגש בתאריך זה, יש גם פן חיובי לעניין.

האירועים התקיימים במרחק דקות נסיעה אחד מהשני ובאותן שעות, מה שיאפשר "דילוג" קליל על מנת להנות משני האירועים גם יחד.

יש לציין שמדובר בחצי יום ולא שעה-שעתיים ואני לפחות, אנסה לפקוד את שניהם עם החיפושית שלי:)

חתימה טובה,

יניב

img5347px3.jpg

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

דעתי האישית ( חבר מועדון החיפושיות , לא שותף באירגון המפגש ).

בפעם האחרונה שהייתי במפגש של מועדון החמש בפארק הרמת גן לא ראיתי שם יותר משני רכבי קירור אוויר VW.

הרי כל מי שלא חונה בתוך הפארק נייד , ויכול לבקר בשני מקומות .

ככה שזה מתנגש לבודדים , לגבי כאלו שמציגים בחמש רכבים אחרים ורצו לבקר , לי אישית זה חבל , אבל זה התאריך שלנו .

לגבי מי שלא מציג רכבים ,כמו שיניב אמר המרחק הוא דקות נסיעה בין שני המפגשים , אפשר בהחלט לדלג בינהם .

שיהיה בהצלחה לכולם ,אתם יודעים איפה למצוא אותי בשישי הבא...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לדעתי מפגש החיפושית לא מתואם עם משטרת ישראל

על המועדון או לאמץ את מועדון החיפושית לצורך מפגש שנתי

או לדבר עם עם מועדון חיפושית כדי שמשטרת ישראל לא תפזר אותם כמו שהפסיקו

ופיזרו את מועדון החמש בשנה שעברה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

למזלי זוהי רק דעתך האישית, יש את כל האישורים הנדרשים ואף אחד לא יפוזר.

הכל מתואם גם עם עיריית ר"ג לכל הספקנים.

ושוב, מדובר במועדון החיפושיות ולא במועדון החמש, נא לדעת להבדיל בין השניים.

פורסם

שיהיה בהצלחה ובהנאה.

כפי שכתב יניב, חובבי הרכב מרחבי המדינה מוזמנים להנות משתי התצוגות בסמיכות יחסית.

כל עוד האירועים מאורגנים כמו שצריך זה רק מוסיף להגברת ותודעת התחביב בקרב הקהל הרחב.

שבת שלום

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
עידו כל הכבוד על המסירות , האכיפתיות וההקדשה ליום הזה. נתראה ביום שישי...יהיה כיף:)

תודה רבה עידו, שמח לשמוע גם שאתה מגיע.

והקרדיטים לארגון וההכנות מגיעות לדיקלה ואסף דגן, אח של אבי דגן ז"ל, שלזכרו מוקדש המפגש.

פורסם

אריק,

משטרת ישראל לא פיזרה או הפסיקה את האירוע השנתי של מועדון החמש..

פורסם
למזלי זוהי רק דעתך האישית, יש את כל האישורים הנדרשים ואף אחד לא יפוזר.

הכל מתואם גם עם עיריית ר"ג לכל הספקנים.

ושוב, מדובר במועדון החיפושיות ולא במועדון החמש, נא לדעת להבדיל בין השניים.

לדעתי האישית

האינטרס המשותף של שני המועדנים גם יחד הוא לאחד כוחות! ולפני ששני המחנות מתנפלים עלי ומעלים אותי על המוקד חשבו רגע.

סניף מועדון החמש מאגד בתוכו קבוצה של בעלי רכבי אספנות מאזור מסויים שיש להם איטרס משותף (אזור גיאוגרפי למשל).

מועדון החיפושיות מאגד בתוכו אינטרס אחר (סוג רכב), מה מפריע להחשב לצורך העניין "סניף" של מועדון החמש?

מועדון החיפושיות ירוויח עוצמה בכמות וגב איתן לצורך כל הדיפת מהלומה שתגיע ממקומות לא צפויים, ללא אבדן העצמאות שלו.

ומועדון החמש ירוויח חברים נוספים, המפגשים יוכלו להתנהל במקביל או במשותף וכן עירוב האירועים המוטוריים השונים וכולם ירוויחו!

כך גם מועדוני אלפא, ו...(קובי לקחת את הווליום?) F.S וכד'-רכב אספנות מחד, וסניף יחודי מהצד השני...מה רע? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לדעתי האישית

האינטרס המשותף של שני המועדנים גם יחד הוא לאחד כוחות! ולפני ששני המחנות מתנפלים עלי ומעלים אותי על המוקד חשבו רגע.

סניף מועדון החמש מאגד בתוכו קבוצה של בעלי רכבי אספנות מאזור מסויים שיש להם איטרס משותף (אזור גיאוגרפי למשל).

מועדון החיפושיות מאגד בתוכו אינטרס אחר (סוג רכב), מה מפריע להחשב לצורך העניין "סניף" של מועדון החמש?

מועדון החיפושיות ירוויח עוצמה בכמות וגב איתן לצורך כל הדיפת מהלומה שתגיע ממקומות לא צפויים, ללא אבדן העצמאות שלו.

ומועדון החמש ירוויח חברים נוספים, המפגשים יוכלו להתנהל במקביל או במשותף וכן עירוב האירועים המוטוריים השונים וכולם ירוויחו!

כך גם מועדוני אלפא, ו...(קובי לקחת את הווליום?) F.S וכד'-רכב אספנות מחד, וסניף יחודי מהצד השני...מה רע? - רן

חברים, בואו לא נסיט את הדיון.

את דעתי האישית בנושא (כחבר במועדון החיפושיות) אשמור לי.

• תוכן חדש...