Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בווספה

noamtal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי וספה קצת ישנה...מנוע שנת 67 וגוף שנת 82 היא נוסעת מהר והיא חזקה אבל פתאום ניהיתה לה בעיה...הוספה מניעה רק בדחיפה ולא עם הרגלית ואם מפסיקים לתת גז אז היא נכבת (אפילו אם לא רוצים לנסוע יותר מהר חייבים ללחוץ על הקלאץ' ועל הגז כדי שלא תיכבה), בבקשה שמישהו יכול לעזור לי לאתר את הבעיה ואולי גם יעזור לי לפתור אותה... תודה...תיהיו בריאים!

פורסם

הווספה שלך מתחננת לטיפול גדול, פלטינות, קבל, ניקוי קרבורטור וראש מנוע, ואולי האגזוז סתום קצת

אגב אני מקווה שאתה יודע שממלאים תערובת של דלק ושמן ביחד נכון? -בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני יודע שממלאים שמן ודלק ביחד...אין לי כסף לעשות לה טיפול והבעיה לא כזאת גדולה זה נראה לי משהו עם הטורים אני רק לא יודע להתעסק עם הטורים...

פורסם

ניקוי קרבורטור.

מה שאני לא מבין הוא, למה מנוע של ווספה שנת 67 נמצא בתוך גוף של 82,

הפוך הגיוני אבל ככה לא ממש מסתדר לי.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

כי המנוע של ה82 נהרס והיה לי עוד וספה שנת 67 שרק המנוע שלה היה טוב אז שמתי את המנוע בוספה היותר חדשה...

• תוכן חדש...