Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני מתחיל להתעניין באופנועים , וסתם מרוב הדברים ששמעתי רציתי לברר כמה דברים .

ראיתי פעם חבר עם CBR 900 שיצא מעצירה עם פירפור (עם קצת עשן לבן מאחור ) ובמהירות האור ! ( לפחות בקושי ראיתי אותו רק את העשן ) ואמרו לי שיציאות כאלה ממש קשות והוא נהג בן ז*נה , הם אמרו לי שיציאות מהירות קשות והרוכב עלול להתהפך ועוד כמה דברים , האם זה נכון - ואם אפשר למה זה קורה ?

ושאלה שנייה למה רוב האופנועים""הכבדים" שאני מכיר תמיד מסתירים את מספר האופנוע שלהם כשיוצאים ( או ששמים עליה איזה משהו או שמכופפים בדרך כלל ) ... או שזה רק מנהג דפוק רק אצל חבריי ?

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לא צריכים להבין באופנועים כדי לדעת מדוע מסתירים את לוחית הרישוי...לא ?

הסיבה היחידה שאופנוענים עושים זאת ונהגי מכוניות לא, נובעת מהעובדה שהאופנועים מהירים יותר...בעיקר בתוך העיר.

ולגבי מה שהחבר שלך עושה עם ה-CBR - טריק נחמד, לא פשוט - אבל גם לא נמצא בקטגורייה אחת עם שאר תעלולי האופנועים המוכרים.

(רולינג סטופי למשל, מקבל יותר "כבוד"..)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

ולגבי מה שהחבר שלך עושה עם ה-CBR - טריק נחמד, לא פשוט - אבל גם לא נמצא בקטגורייה אחת עם שאר תעלולי האופנועים המוכרים.

(רולינג סטופי למשל, מקבל יותר "כבוד"..)

אז את הסתרת הלוחית זה דבר שהרוב עושים לפי מה שהבנתי :)

בקשר טריק - זה כמעט היחידי שראיתי .

אתה יכול להסביר לי מה זה רולינג סטופי ( פשוט אני אפילו לא יכול להבין כלום מהשם אפילו חוץ מרולינג :roll: ) סליחה על הבורות בנושא :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

ומונחים נוספים, תוכל לקרוא בקישור המצורף מאתר הסופרמוטו הישראלי, כשהם מלווים בהסבר מפורט בעיברית פלוס סרטון הדגמה שצולם בארץ.

http://www.supermoto.co.il/Glossary.htm

:lol:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
ומונחים נוספים, תוכל לקרוא בקישור המצורף מאתר הסופרמוטו הישראלי, כשהם מלווים בהסבר מפורט בעיברית פלוס סרטון הדגמה שצולם בארץ.

http://www.supermoto.co.il/Glossary.htm

:lol:

תודה רבה :wink:

Henry Miller

פורסם

וואלה אתר מושקע ברמה מקצועית!!!

הורדתי את ששת הסרטונים והם ערוכים יפה מאוד!!!

יפה לראות שיש דברים כאלה במדינה שלנו!!!

עלו והצליחו!!!

:mm_yeah:

פורסם
וואלה אתר מושקע ברמה מקצועית!!!

מה,אתה לא יודע שרוכבי אופנועים בכלל ורוכבי הסופרים בפרט הם העשירים

מבין המשתמשים בכבישים.

בזמן שכולם בעבודה מתפרנסים בזעת אפם,אלה יושבים במשרדים מפוארים

בונים אתרים ומקימים פורומים תחת כל עץ רענן :wink::wink:

• תוכן חדש...