Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מייטב הבנתי הגיע ביום שישי למפגש בהיכל נוקיה אדם נכה על כיסא גלגלים עם רכב ספורטיבי אומנם לא אספנות אבל בטוח נדיר בנוף ארצנו...

ה"אחראים" בכניסה מנעו מהאדם כניסה למתחם למרות שאדם נכה שמרותק לכסא גלגלים...

במידה וכל הפרטים של מיקרה זה נכונים אני חושה שרצוי שאותם אחראים על האחראים יעשו בדק בית טוב טוב

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לדבר ברמזים ולזרוק רפש ?

לאיזה מתחם לא נתנו לו להיכנס ? איזה רכב יש לו ? האם הוא נכה בכסא גלגלים ?

יש ים חניה מסביב לאזור התצוגה במרחק של פסיעה , אם הוא התעקש להחנות דווקא שם, זה בעיה שלו אתה יודע.

פורסם

אני לא דובר המועדון (מבלה בהרשי המ...) אבל אני מכיר את הנהלים.

לשטח התצוגה ניכנסים אך ורק חברי מועדון בעל חברות בתוקף, ולאור הברדק ששרר במקום המפגש הקודם (באוניברסיטת ת"א) הוחלט להקפיד על כך.

ישנה חנייה חופשית קרובה, ואם הוא נכה בעל תו הוא יכול להחנות לאורך הכביש ללא שום בעייה.

המרחק הוא מטרים ספורים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני אכתוב באופן כללי ,מכיון שאין לי מושג על מה מדובר.

גם אם אדם שתנועתו מוגבלת והוא בא עם ונדורה ,לדעתי, חובתינו (כבני אדם) לאפשר לו להיכנס.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

לשטח התצוגה ניכנסים אך ורק חברי מועדון בעל חברות בתוקף, ולאור הברדק ששרר במקום המפגש הקודם (באוניברסיטת ת"א) הוחלט להקפיד על כך.

ישנה חנייה חופשית קרובה, ואם הוא נכה בעל תו הוא יכול להחנות לאורך הכביש ללא שום בעייה.

המרחק הוא מטרים ספורים.

אין לי שום מושג מה היה ואם היה

בכל אופן העולם הוא לא רק שחור לבן

ומצער אותי שיש תגובות כאלו בכלל

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

היה די עמוס במפגש אבל אני גם בדעה כי אם הגיע מוגבל בתנועה ועם רכב ייחודי, ביום זה היה צריך להכניסו ואף לנסות לצרפו למועדון.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

איני דובר המועדון, אך בהיעדרו, אך לא בגלל העדרו, אני מרשה לעצמי לשים את הקלפים על השולחן.

הבעיה היא לא הנכה. הבעיה היא אך ורק הבעיה ממנה כולנו סובלים, שנקראת פרגון. יותר נכון חוסר פרגון. המפגשים של מועדון ה5 ודומיו, נערכים על ידי בעלי רכבי אספנות וחובבי רכבי אספנות. המטרה היא להציג בגאווה את רכבינו, לשמוע ולהשמיע. המפגשים מושכים אלייהם חובבי רכב לסוגיהם ועל זה אני מברך. אלה מה, לעיתים אנחנו שוכחים את מטרת המפגשים ומגניבים פנימה מכוניות שונות, לא רכבי אספנות כלל וכלל. רכבים חדשים, מיוחדים, נדירים, אך לא רכבי אספנות.

רק בשביל הדוגמא והבהירות, נניח שיש חשיפה/השקה של רכב אספנות ופתאום מופיע, תוך כדי הטכס, רולס רויס חדישה....

אך טבעי הדבר שתשומת הלב תעבור אליה. איני מצפה לתגובות על הדוגמא. זו רק דוגמא וכל אחד יכול לחשוב בליבו, אם הוא היה רוצה שתשומת הלב לה הוא מצפה במפגשים שלנו, תוסט לעבר מכונית אחרת, שלא אמורה להיות שם.

ואם אצטט את פותח השירשור "אדם נכה על כיסא גלגלים עם רכב ספורטיבי אומנם לא אספנות אבל בטוח נדיר בנוף ארצנו..."

התשובות שקיבלת, על מקום חניה קרוב ביותר, המותאם גם לנכים, מספק בהחלט. אני מניח, מאחר ולא הייתי שם, שמדובר ברכב אמריקאי, אשר נהגו, נכה או לא נכה, אוהב מכוניות ולכן הגיע למפגש הזה במיוחד.

התופעה של כל מיני מכוניות "לא אספנות", אשר צריך כל פעם מחדש לבקש מהם לא להכנס, מפריעה. ולכל אלו שבאים עם רכבים אלו, אני פונה בבקשה, הניחו לנו. בואו לראות ולהתפעל אך מקום החניה המתוחם, שמור לרכבי אספנות בלבד.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
איני דובר המועדון, אך בהיעדרו, אך לא בגלל העדרו, אני מרשה לעצמי לשים את הקלפים על השולחן.

הבעיה היא לא הנכה. הבעיה היא אך ורק הבעיה ממנה כולנו סובלים, שנקראת פרגון. יותר נכון חוסר פרגון. המפגשים של מועדון ה5 ודומיו, נערכים על ידי בעלי רכבי אספנות וחובבי רכבי אספנות. המטרה היא להציג בגאווה את רכבינו, לשמוע ולהשמיע. המפגשים מושכים אלייהם חובבי רכב לסוגיהם ועל זה אני מברך. אלה מה, לעיתים אנחנו שוכחים את מטרת המפגשים ומגניבים פנימה מכוניות שונות, לא רכבי אספנות כלל וכלל. רכבים חדשים, מיוחדים, נדירים, אך לא רכבי אספנות.

רק בשביל הדוגמא והבהירות, נניח שיש חשיפה/השקה של רכב אספנות ופתאום מופיע, תוך כדי הטכס, רולס רויס חדישה....

אך טבעי הדבר שתשומת הלב תעבור אליה. איני מצפה לתגובות על הדוגמא. זו רק דוגמא וכל אחד יכול לחשוב בליבו, אם הוא היה רוצה שתשומת הלב לה הוא מצפה במפגשים שלנו, תוסט לעבר מכונית אחרת, שלא אמורה להיות שם.

ואם אצטט את פותח השירשור "אדם נכה על כיסא גלגלים עם רכב ספורטיבי אומנם לא אספנות אבל בטוח נדיר בנוף ארצנו..."

התשובות שקיבלת, על מקום חניה קרוב ביותר, המותאם גם לנכים, מספק בהחלט. אני מניח, מאחר ולא הייתי שם, שמדובר ברכב אמריקאי, אשר נהגו, נכה או לא נכה, אוהב מכוניות ולכן הגיע למפגש הזה במיוחד.

התופעה של כל מיני מכוניות "לא אספנות", אשר צריך כל פעם מחדש לבקש מהם לא להכנס, מפריעה. ולכל אלו שבאים עם רכבים אלו, אני פונה בבקשה, הניחו לנו. בואו לראות ולהתפעל אך מקום החניה המתוחם, שמור לרכבי אספנות בלבד.

זה לדעתי לא משנה בכלל איזה רכב הוא בא , הוא יכול להיות גם עם פורד פוקס ליסינג

אם הבנאדם עם מוגבלויות והוא בא אז מן הראוי שיארחו אותו כמו שצריך .

בקשר למה שאמרת

אני לא חבר מועדון

אבל לפי מה שידוע לי מועדון החמש הוא מועדון הרכב הקלסי והאספנות בישראל

ככה שאם יבוא לך רכב ספורט נדיר דוגמת קורבט חדשה פררי למבורגיני , או כמו שאמרת רולסרויס

אז הוא נכלל בהגדרה ולכן מקומו בתצוגה .

ואני יכול להגיד לך יותר מזה בתקופה שהייתי חבר מועדון והייתי במפגשים הקבועים , היה שם הרבה רכבים פשוים משנות השמונים שהם בפוטנציאל לאספנות בעוד כמה שנים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
לפי מייטב הבנתי הגיע ביום שישי למפגש בהיכל נוקיה אדם נכה על כיסא גלגלים עם רכב ספורטיבי אומנם לא אספנות אבל בטוח נדיר בנוף ארצנו...

ה"אחראים" בכניסה מנעו מהאדם כניסה למתחם למרות שאדם נכה שמרותק לכסא גלגלים...

במידה וכל הפרטים של מיקרה זה נכונים אני חושה שרצוי שאותם אחראים על האחראים יעשו בדק בית טוב טוב

קובי שלום.

מה שאתה עושה אינו ראוי ולא לעניין.

להבנתי, על פי מה שכתבת, לא היית נוכח באירוע אותו אתה מתאר,

מאחר ואתה כותב "לפי מיטב הבנתי...". "במידה וכל הפרטים נכונים..."

הרשה לי לנחש כי מישהו אמר למישהו שאמר למישהו שאמר לך, או משהו כזה.

ובדרך הלכו כמובן כמה נתונים לאיבוד...

ומה קורה בינתיים? אנשים טובים קוראים את מה שאתה כותב, ולוקחים זאת כאמת לאמיתה.

ומכאן קצרה הדרך להשתלחות במועדון, ולליבוי יצרים שלא לצורך, ובסרט הזה כבר היינו.

לכן, אם אין לך את המידע המדוייק והנכון עדיף שלא לכתוב.

בברכת גמר חתימה טובה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי,

כיו"ר המועדון , אני מציע במקום להתנצח היה או לא היה ,אפשר פשוט ללמוד ולהחליט על חריגים להבא, כי השרשור הזה בדרך להתדרדר לויכוחים חסרי טעם.

דברים כאלה מתפשטים בין החברים הרבה יותר מהר, לפני שמגיע למועדון. העובדה שהוא נזהר בלשונו, מראה רצון לבדיקה של המועדון את עצמו.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

דודי, ההגדרה מ"ויקיפדיה", לרכב קלאסי, לשימושך.

Classic car is a term frequently used to describe an older car, but the exact meaning is subject to differences in opinion. Some are very inclusive,[who?] considering any older car in fine condition a classic. Others, including the Classic Car Club of America, maintain that 1948 is the last year for a car to be a classic.

וזה שבעבר באו כל מיני מכוניות, גם לא אספנות, על זה בדיוק אני מדבר. לא ריכבי פוטנציאל ולא רכבים מיוחדים. אנחנו מועדון לרכבי אספנות.

ולענין הנכה, גם בבואו לחניון ציבורי כלשהו, הוא חונה בחניה המיועדת לנכים. שם יש גישה לכסאות גלגלים, משם יש שיפועים מתאימים להגיע לכל מקום. זה לא אומר שמותר לו לחנות את רכבו היכן שירצה. אין קשר בין החניה, ל"אירוחו". כמו כל חובב רכב, שאינו חבר מועדון, כמוך, אתם מוזמנים להתרשם.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

בכל הפעמים שאני הייתי במפגש ראיתי ברחבה אנשים עם מוגבלות שכן נכנסו ואני מאמין שבקלות. יש כאלו שאני רואה באופן קבוע אפילו.

פורסם

חניון נוקייה מצוייד, מן הסתם, בחניות נכים מיוחדות המאפשרות נגישות. מה הבעייה לחנות שם?

אם יש מגבלה כלשהי - אני בעד לתת לנכה כל עזרה אפשרית, גם אם צריך לכופף כלל או שניים.

אבל אם אין מגבלה, והנושא מוסדר - לא נראה לי שצריך לנצל את עובדת הנכות (אין צורך להטיף לי מוסר ולאחל לי משהו דומה, למרבה הצער, יש אנשים שמנצלים את מוגבלותם לרעה) כדי לבוא ולחנות בתוך המתחם. הרי אם אותו נכה היה מגיע למשחק כדורסל באותו מקום ממש - הוא היה חונה בחניית הנכים המוסדרת - לא?

פורסם

המרחק הוא מטרים ספורים.

ונכנסים גם בעלי קשרים במקומות הנכונים עם רכבים חדשים שאינם אספנות.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

• תוכן חדש...