Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש מכונאי (שלא שוחט) לטיפול באימפלה, יש לתקן נזילה בין הגיר למנוע (למעשה זה טיפטוף שמן)

ונזילה של משאבת ההגה (צר לי כי אין אני טכני מידי).

שמעתי שיש מוסך טוב בכפר קאסם - אשמח לקבל פרטים אם משהו מכיר.

תודה,

אמיר

TTGH

Tיק Tאק Gומרים Hולכים

פורסם
היי,

אני מחפש מכונאי (שלא שוחט) לטיפול באימפלה, יש לתקן נזילה בין הגיר למנוע (למעשה זה טיפטוף שמן)

ונזילה של משאבת ההגה (צר לי כי אין אני טכני מידי).

שמעתי שיש מוסך טוב בכפר קאסם - אשמח לקבל פרטים אם משהו מכיר.

תודה,

אמיר

היי אמיר,, אני יכול להמליץ לך לע המוסך בכפר קאסם, זה ניקרא GM ONE. אני מטפל שם והוא מומחה לאמריקאיות ולרכבים כמו שלנו.

תתקשר לעומר 052-6504442

במידה ותרצה עזרה..תוכל לפנות אלי בפרטי בכייף

ברוך

ברוך -

פורסם

מוסך נוסף הוא בפ"ת ונקרא מוסך GM בעל המוסך, מראוון, הוא אביו של הבחור מכפר קאסם. כמי שמטפל אצלו כבר 5 שנים אני ממליץ עליו בחום.

הטלפון שלו:

052-6504441

המוסך נמצא ברח' בר כוכבא ליד תחנה מרכזית.

ושוב כמו ברוך ידידי מלמעלה אתה מוזמן לפנות ואשמח לעזור.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם
מוסך נוסף הוא בפ"ת ונקרא מוסך GM בעל המוסך, מראוון, הוא אביו של הבחור מכפר קאסם. כמי שמטפל אצלו כבר 5 שנים אני ממליץ עליו בחום.

הטלפון שלו:

052-6504441

המוסך נמצא ברח' בר כוכבא ליד תחנה מרכזית.

ושוב כמו ברוך ידידי מלמעלה אתה מוזמן לפנות ואשמח לעזור.

אכן מרוואן איש מקסים ובעל מקצוע מעולה. סך הכל עומר ומרוואן עובדים יחד ויש גיבוי מלא בניהם

היתרון בעומר שהוא עובד בשבת שלרובינו יותר נוח

ברוך -

• תוכן חדש...