Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עונה?

בסוף הסרט קיימה סצנה של כמה שניות בה אפשר לראות את שלישיית הגשש החיוור נוסעים ברכב כלשהוא, ועליו מופיע שלט חברת הנפט "ויקטור ובנותיו בע"מ - בשיתוף סרגי'ו גז וג'ינג'י פז"

עכשיו למישהו יש למישהו מושג באיזה רכב מדובר?ואיפה הוא נמצא כרגע?האם הוא שרד את ה-30 שנה האחרונות, או שהפך להיות חתיכת ברזל באולימפידה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נראה לי גייפ

יש אחד כזה מסתובב באיזור

כפר סבא

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

זה היה, עד כמה שאני זוכר, משהו הזוי לגמרי, עם 3 גלגלים ואיזשהו כידון מוזר, נראה לי בכלל תוצרת "עצמית", אני בספק, שזה שרד...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא תוצרת עצמית. היו כאלה די הרבה. ייצר אותם המפעל (נדמה לי של סולל בונה-גיברה) שייצר את הזאטוט 9 ו 10. זה היה קוריוז קצר בשנות ה 50 שלא הצליח מול ה BSA מהצבא הבריטי בקפריסין שנבנה כאן עם הארגז מקדימה ויותר מאוחר מאחורה

פורסם
יש למישהו מושג באיזה רכב מדובר? ואיפה הוא נמצא כרגע?האם הוא שרד את ה-30 שנה האחרונות, או שהפך להיות חתיכת ברזל באולימפידה?

האם הוא שרד את השנים? בוודאי שהרכב לא גרם שום נזק ל-30 השנים...

למיטב זכרוני, מדובר ב"משאנוע" תוצרת ישראל, שהיה למעשה מנוע בעל צילינדר אחד היושב על "עגלה" בעלת גלגל בודד, ומעין "כידון".

זה היה מעין "סוס" אליו היה ניתן לחבר עגלה כלשהיא. הוא היה נפוץ למדי, שימש למוכרי נפט ורוכלים שכונתיים. המהירות היתה נמוכה מאד. הרעש גבוה למדי. היווה שיפור מסוים (אקולוגי?) לסוס ועגלה....

עודד

פורסם
עונה?

בסוף הסרט קיימה סצנה של כמה שניות בה אפשר לראות את שלישיית הגשש החיוור נוסעים ברכב כלשהוא, ועליו מופיע שלט חברת הנפט "ויקטור ובנותיו בע"מ - בשיתוף סרגי'ו גז וג'ינג'י פז"

עכשיו למישהו יש למישהו מושג באיזה רכב מדובר?ואיפה הוא נמצא כרגע?האם הוא שרד את ה-30 שנה האחרונות, או שהפך להיות חתיכת ברזל באולימפידה?

שאלת את אותה השאלה לפני שנה וחצי בקישור הזה....

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

הנה הבאתי צילומים מן הסרט על מנת שתוכלו יותר לזהות.

זה בהחלט לא

bild083cb7 copy.jpg

bild083cb7 copy1.jpg

bild083cb7 copy2.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

רכב דומה ,אולי יותר מוזר מופיע בסרט 'הגן', עם שייקה אופיר ז'ל.זכורה לי הסצנה שאישתו של שייקה בסרט היתה דוחפת את העגלה המוזרה כדי שתניע.

פורסם

נו, ולמי יש תמונה של הדבר הזה (כלומר- בסרט כולנו ראינו, אבל תמונה יותר מפורטת)?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תמונה לא הכי ברורה ניתן לראות בקישור המצורף תחת הערך תלת נוע.

http://www.nostal.co.il/pictures/1TLAT%20NOA.jpg

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

השיטה הכי טובה לדעת על מה מדובר זה לאתר את מס הרישוי שניראה מאחור פחות או יותר ולבדוק במשרד הרישוי מה הרכב הזה.

עריכה,

היה מעניין לראות את הפנים של בוחן רישוי שיכנס אליו רכב כזה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...