Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ אופנוע טריומף 350 שנות 70

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום

אני חדש כאן, ורציתי לדעת אם יש למישהו מידע רלוונטי על עלויות שיפוץ (אני לפני רכישה של הכלי,הוא במצב נסיעה)

אשמח לעצות מהמנוסים.

טמיר

פורסם

הכל תלוי בך כמובן, עד כמה אתה רוצה ללכת רחוק?

בלי תמונה אי אפשר לתת לך כיוון אפילו.

מה שכן, זה לא יהיה זול, ושיפוץ יסודי יכול להגיע ל20K בשקט.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי אותו, שנת 66 ,חיצונית נראה לא רע, אני נמצא לפני הצעה לרכישה

הזענו שעתיים בנסיונות להניע, המסקנות:

1. כשהוא מניע, הוא עובד, אבל לא מצליח להעלות טורים (לא הגעתי להילוך שני).סתום. מקווה שניקוי מעברים ופלגים יפתרו את העניין.
  2. כשהוא נכבה, הוא שורף את הפיוז (יש רק אחד), לצערי בעל האופנוע החליף אותו ב40A במקום 10A , רכיב אחר נשרף במקום (סלילי הצתה ?איפה משיגים ? יכול להיות משהו אחר ?)
  3. המטרה הכללית היא לאופנוע טיולים רגוע, שלא מפחד משטח, שיפוץ התחלתי פונקציונלי בלבד , אתם חושבים שיש כלים בארץ שיותר מתאימים לעניין (כמובן שהביטוח שיקול עיקרי , שנתון 78 ומטה אם ככה, ולא יפני)

תודה מראש

טמיר

פורסם

אם לא יפני סגרת את ברז ההזדמניות.

בארץ לא נראה לי שיש מבחר כלים גדול, גם אם יש אז במחיר דיי גבוה.

אני הייתי הולך על הנורטון קומנדו..אבל לא מארץ.

למעשה הייתי אומר שאין לך ברירה כלכך.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

7000 ש"ח, אבל נראה לי שהבעיות לא נגמרות בחשמל. יש גם רעש שסתומים חזק.

מה דעתכם ? כמה הייתם משלמים ?

פורסם

לדעתי 3500 גג,העלויות שיפוץ בארץ יקרות -זמינות חלפים נמוכה מאד,מעט בעלי מקצוע שיודעים לעשות רסטורציות ברמה ,בדוק אפשרות יבוא מאנגליה.

פורסם

מכוון שאני בעלים של טריומף בנוביל 650 הרבה שנים מ92 והיו לי גם טריומפים אחרים אני ממליץ לך לא לקנות אם אין לך ידע טכני רציני בשיפוץ האופנוע. לא ניראה לי שתמצא בארץ מישהו שמוכן לשפץ אופנוע כזה, ובעיה של זמינות חלקים כל דבר צריך להזמין מחו"ל (הרוב) וכל העסקה אולי זולה לקניה אבל תהיה יקרה לשיפוץ ואחזקה.

למרות הכל אם תרכוש שיהיה לך בהצלחה.

טל

פורסם

אוקיי, הפחדתם אותי קצת.

אבל ידע בסיסי במכונאות יש, זמן יש,כסף פחות..:)

טל,שאלה לי,

עלויות שיפוץ פחות מפחידות אותי(חד פעמי פחות או יותר) ,אבל עלות אחזקה יקרה ?אנא פרט ונמק.

שיפוץ דינמו למשל (מה שיכול להיות מאוד שנשרף) כמה יכול לעלות והאם מכירים אתם מישהו שעושה ?

טמיר

פורסם

דווקא יש מישהו שאולי יתקן כזה דבר( אלטרנטור) אלון דאי חשמלאי אופנועים נימצא בת"א באיזור התחנה המרכזית הישנה אם אני לא טועה, אבל מניסיון עדיף להביא מקורי של לוקס עובד ומחזיק הכי הרבה זמן.

ובאופנוע מהסוג הנ"ל צריך אחזקה צפופה כל הזמן יש מה לתקן ולסדר. עלות ניירת בערך 1000 1200 ש"ח בשנה טסטים וביטוח חובה.

טל

פורסם

צריך להבין שכלי אספנות כזה ידרש שיפוץ ותחזוקה לא זולים, המחיר המפתה של הקנייה מצתמצם בהוצאות התחזוקה וגם לאחר שהגעת בדם יזע ודמעות עם הכלי למצב טוב עדיין, ידרשו תקונים והשקעה, ככל שתשתמש בו. כלי אדיר לצורך שימוש יום יומי שיהיה עדיף בשבילך הינה הווספה, שתיתן לך המון תמורה במעט כסף וערך מוסף של רכב אספנות, או לחלופין להשקיע קצת יותר ולקנות כלי גדול יותר BMW לדוגמא שם האמינות והיכולת משחקים יותר, והתמורה הסופית משתלמת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היי

אם אתה רוצה להנות מרכיבה על אופנוע אל תקנה טריומף

אני מכרתי את שלי ב 6000 ש"ח וקניתי יפני אספנות שווה כל שקל

לטריומף יש בעיות אם במערכת חשמל שהיא חד פאזית, (אלטרנטור חד פאזי ) תבדוק אם יש לו דיודת זנר שהיא לא זולה ואין להשיג בארץ אם אין מערכת החשמל לא תעבוד טוב

ובעיות מכאניות המנוע של טריומף מאוד עדין

• תוכן חדש...