Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

היה צר לי לשמוע שליאור ברוך, שניהל שנים רבות את פורום קלאסי קאר, ובשנים האחרונות הצטרפה ועזרה לו יוליה, האחת והיחידה, החליט לסגור את הפורום ולמכור את האתר.

היה חבל, למרות שהפורום יוכל להשתלב כאן בפורום אספנות, וכנראה שאין מקום לשנים.

לליאור ויוליה, בהצלחה בכל אשר תפנו, שניכם מוכשרים, וחייכם בוודאי לא היו משעממים, ובוודאי לא יהיו.

בהצלחה ושנה טובה וחג שמח.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה?!?! למה?? מתי?!:shock::shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום ביקרתי באתר...

חבל לראות פתאום שהאתר לא פועל.

האתר הכי טוב והכי מקצועי בתחום.

משה

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מה?!?! למה?? מתי?!:shock::shock:

ראה כאן:

http://www.classicar.co.il/default.asp

בברכת שנה טובה וחג שמח

ותודה לליאור ויוליה

כולי תקווה שהאתר יחזור , ואפילו במתכונת אחרת.

בברכה

צביקה

פורסם

"ולאור העובדה שאנשים "טובי לב" לא מפסיקים

לנסות לפרוץ אותו מאז ובזאת האתר מסיים בזאת את פעילותו."

WTF?!?!?!

למה רוצים לפרוץ אתר רכב קלאסי, מי הבן ז^ה?!:x:shock::evil::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• אחראי פורום
פורסם

חבל, חבל.

גם אני הופתעתי לראות את ההודעה לגבי הפסקת הפעילות והחדירה לאתר.

אני יכול להבין את ליאור ברוך, אחרי ההשקעה האדירה שלו שם.

להאבק בהאקרים האלה, שאני לא מוצא סיבה לפרוץ אתר כזה, זה מרתיח ומוציא את הרוח מהמפרשים.

אני ממש מקווה שליאור יחזיר את האתר, או משהו בסגנון.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
"ולאור העובדה שאנשים "טובי לב" לא מפסיקים

לנסות לפרוץ אותו מאז ובזאת האתר מסיים בזאת את פעילותו."

WTF?!?!?!

למה רוצים לפרוץ אתר רכב קלאסי, מי הבן ז^ה?!

:x:shock::evil::?

לא חוכמה לדבר מכאן אבל האם אין מקום לפעילות משטרתית לאור נסיונות הפריצה ?

למה להיכנע למצב כזה ?

חבל חבל ........... :-(

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
שלום רב!

היה צר לי לשמוע שליאור ברוך, שניהל שנים רבות את פורום קלאסי קאר, ובשנים האחרונות הצטרפה ועזרה לו יוליה, האחת והיחידה, החליט לסגור את הפורום ולמכור את האתר.

היה חבל, למרות שהפורום יוכל להשתלב כאן בפורום אספנות, וכנראה שאין מקום לשנים.

לליאור ויוליה, בהצלחה בכל אשר תפנו, שניכם מוכשרים, וחייכם בוודאי לא היו משעממים, ובוודאי לא יהיו.

בהצלחה ושנה טובה וחג שמח.

צביקה

אגב צביקה.

יוליה, אני ואחרים הינו מנהלי פורומים שם.

אך האתר עצמו והכתיבה בו נוהל ע"י ליאור...

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם
לא חוכמה לדבר מכאן אבל האם אין מקום לפעילות משטרתית לאור נסיונות הפריצה ?

למה להיכנע למצב כזה ?

חבל חבל ........... :-(

דרור .

אני מאמין, שליאור פנה, אבל אני גם מאמין, שלמשטרה שלנו יש כעת עיסוקים אחרים, מאשר לחפש את הפורצים לאתר רכב קלאסי...:?

פורסם

מתוך סקרנות גלשתי לאתר המדובר, הצלחתי בקלות להגיע לחלק (דף) אחר באתר שהיה פעיל לחלוטין.

ברגע שנטען הדף מהאתר. קפץ חלון של האנטיוירוס במחשב שלי והתריע על מציאת וניטרול וירוסים רבים.

הצצתי בקוד המקור של האתר. ומצאתי ששתלו באתר שורת סקריפט זדונית שגורמת לפניה "שקופה" של דפדפני המבקרים באתר לכתובת אינטרנט אחרת אשר ממנה מגיעים הוירוסים.

מידע נוסף על הסקריפט הזדוני הספציפי הזה (למעוניינים במידע שכזה) ניתן למצוא בעזרת גוגל

אתר קלאסיקר כמו אלפי אתרים אחרים ברשת נפל קורבן להתקפה זדונית מסוג SQL INJECTION.

נגד התקפות כאלו אפשר בהחלט להתגונן. גם נגד אתרים שלי מופעלות ההתקפות האלה (פעם אחת גם הצליחו בגלל טעות מינורית שלי) מאות פעמים ביום.

חשוב להבין שההתקפה הזו אינה אישית נגד ליאור או האתר שלו, התקפות כאלה הולכות וצוברות תאוצה ומופנות כלפי אתרים בכל העולם.

בכל אופן, כיוון שאני בטוח שידוע לליאור שניתן להתגונן מפני התקפות שכאלה. אני משער שההתקפות האלה אינן הסיבה לסגירת האתר.

פורסם
אגב צביקה.

יוליה, אני ואחרים הינו מנהלי פורומים שם.

אך האתר עצמו והכתיבה בו נוהל ע"י ליאור...

משה אזולאי.

למשה אזולאי, עם התקרב יום הכיפורים, אבקש את סליחתך, שהשמטתי את שימך, ממנהלי הפורום, הערכתי אליך בניהול הפורום, של קלאסי קאר בצמוד ליוליה, ובשותף ויחצן של מועדון סובארו, שעלה לאחרונה לאוויר, בצורה עצמאית, לא תסולא בפז.

בתקווה שתסלח לי.

שלך בהערכה.

צביקה

פורסם
למשה אזולאי, עם התקרב יום הכיפורים, אבקש את סליחתך, שהשמטתי את שימך, ממנהלי הפורום, הערכתי אליך בניהול הפורום, של קלאסי קאר בצמוד ליוליה, ובשותף ויחצן של מועדון סובארו, שעלה לאחרונה לאוויר, בצורה עצמאית, לא תסולא בפז.

בתקווה שתסלח לי.

שלך בהערכה.

צביקה

סלחתי מראש.. כולנו בני אנוש ולכולנו מותר לטעות.

חתימה טובה לכוווולם.

משה.

Moshe Azulay

פורסם

אני ממש בשוק, בתור משתמש פעיל בפורום פורד אני מאוכזב מכך שכל המידע והחברים באתר הלכו קיבי&%$ט,

מקווה לראות את האתר עולה שוב במתקונת הקודמת.

בכל אופן תודה למנהלים שהפעילו אותו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שלום

גם אני הצטערתי לראות שליאור סגר את האתר.

לצערי הוא צודק ואני מקווה שיתאושש ויצליח יותר בפעם הבאה.

לגבי הוויוסים אני מודיע לכולם נכון לאתה האתר מופצץ בוירוסים ואני אכלתי אותה כימעט בגדול.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...