Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנה יש לי חשק לרכוש מצלמה חדשה וכבר שנה אני דוחה את זה מסיבות כאלה ואחרות.

החודש החלטתי, לא עוד!

אני מחפש משהו בסגנון הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713664

חשוב לי שהיא תהיי מעל הממוצע בביצועים, פחות חשוב הגודל (כל עוד היא עדיין בגדר קומפקטית) והתקציב הוא באזור ה1000-1200 ש"ח.

אישית, ממש נדלקתי את המצלמה בלינק, אבל ביקורות שקראתי טוענות שהיא איטית בגלל השימוש ב2 סולולות בלבד, מישהו יכול להסביר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מהניסיון שלי עם קאנון בעלת 2 סוללות (אבל מדגם אחר), הבעיה העיקרית איתן היא זמן הטעינה של הפלאש. זה קצת מציק כשאתה רוצה לצלם כמה תמונות בתנאים חשוכים, לפעמים צריך לחכות כמעט דקה עד שהפלאש נטען.

לדעתי לזה מתכוונים שכותבים שהמצלמה איטית בגלל הסוללות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הנה עוד אופציה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686897

כמה אתרים בחו"ל ערכו השווה בינה לבין הקנון והמליצו דפקא על הפנסוניק.

אף פעם לא תפסתי מהם שחקנים חזקים בתחום המצלמות.

עוד הצעות יתקבלו בברכה, שוב, דגל על ביצועים יחסית למחיר.

פורסם

אין לי ניסיון איתה אישית אבל אכן הדעה הכללית הינה שה-Panasonic טובה יותר (הם שחקנים רציניים יותר בתחום). אני גם מעדיף מצלמות קטנות יותר, משום שלגדולות אין שום יתרון באיכות תמונה ובגלל שלסללות יעודיות יש יתרון בתפעול (מקסימום, אם דואגים שתישאר בלי קונים עוד אחת).

לגבי "ביצועים" למצלמה יש הרבה פרמטרים שונים של ביצועים.

אפילו לתנור יש יותר מפרמטר אחד...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רכשתי לאחרונה KODAK M1033

היא נכנסת לך בתקציב, מוציאה תמונות ברמה, היא 10 מגה פיקסל והיא מצלמת ממש מהר וטוענת פלאש ממש מהר

ובנוסך וזה הדבר הכי טוב במצאתי במצלמות הקומפקטיות , יש לה HD וידאו ! 1080*720 , יש את זה בינתיים רק לקודאק ממנה וולעוד 2-3 דגמים .

יש לה גם כן מסך 3" שרואים בו מעולה,

יש דגם V1273 שזה בערך אותה מצלמה רק המסך הוא מסך מגע שעושים דרכו הכל, לא קניתי אותו כי לא רואים במסך טוב באור יום (הוא טיפה בהיר יותר) וגם לעבור בי ןמצבי הצילום מצריך משחק אצבעות מסורבל על המסך, וזה גם נכנס לך בתקציב

בכל אופן החיסרון היחיד שמצאתי בה זה כאם אתה רוצה להעביר תמונות למחשב עם USB אז חייבים את התוכנה של קודאק

אם לא אז צריך להוציא את הכרטיס ולשים אותו בקורא זיכרונות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
היא נכנסת לך בתקציב, מוציאה תמונות ברמה, היא 10 מגה פיקסל והיא מצלמת ממש מהר וטוענת פלאש ממש מהר

הביקורות שמצאתי טוענות ההיפך.

http://reviews.cnet.co.uk/digitalcameras/0,39030232,49297021,00.htm

http://www.steves-digicams.com/2008_reviews/kodak_m1033_pg5.html

ה-Panasonic המוזכרת היא בעלת טווח זום גדול יותר (חשובה ביותר הזווית הרחבה שלה!), יש לה HD וגם מייצב תמונה ובטח עוד יתרונות.

היא כמובן יקרה יותר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני רכשתי לאחרונה את ה canon a720 is.

מבחינה תקציב היא מתאימה לך,ביצועים מעולים ונתונים טכנים טובים וגם חו"ד עליה טובות,זמן הטעינה של הפלאש מעט מציק אבל הוא לא עד כדי כך ארוך (לא נתקלתי במצב של יותר מ 10 שניות) .

ממליץ

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני חושב שבכל זאת אלך על הפנסוניק, יחסית לשאר הביקורות בחו"ל ממש מפרגנות לה. עוד שבוע וקצת אבא נותן גיחה קטנה לארה"ב, נקווה ששם ניתן למצוא אותה במחיר זול יותר.

פורסם

המצלמות של פנסוניק נקראות lumix עכשיו והן לרוב מגיעות עם עדשות של לייקה leica שלפי דעתי זה יתרון.

הן נחשבות למצלמות טובות עם ביצועים טובים יחסית לרמת המצלמות האלו.

אתה יכול להיכנס לכאן ולחפש ביקורות והשוואות שעשו למצלמות מכל סוג וכמעט כל דגם:

www.dpreview.com

אחלה אתר עם ביקורות אמינות ומקצועיות למצלמות וציוד צילום.

פורסם

תוכל לראות תמונות ששמתי באשכול של המפגש ברכב כללי, זה עם המצלמה שהמלצתי,

התמונות הם אחרי ש "רצחתי" אותם ב IMAGE RESIZER ואין לי מושג בצילום, צילמתי על אוטומטי

נתונים או לא נתונים מה שחשוב איזו תמונה יוצאת בסוף , זה כמו שרכב עם ההספק היחסי הכי חזק לא בהכרך יהיה הכי מהיר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברים, עדכון לכל מי שיתלבט בעתיד.

הפנסוניק המדוברת נרכשה, במחיר מצחיק של 245$ בארצות הברית, מה שהפך אותה לזולה בכמה מאות מהמחיר הכי נמוך בארץ.

אני ממליץ בח-ו-ם על המצלמה, המון מצבי צילום פשוטים ונוחים, אינטלגנטיה מעולה וצילום אוטומטי משובח.

קצת גדולה וכבדה יחסית לקומפקטית אבל ללא ספק הטובה בקטגוריה.

הנה כמה תמונות בתנאי תאורה לא קלים, כמו כן נאלצתי לקבץ אותן ולפגוע באיכותן.

P1000395.JPG

P1000408.JPG

פורסם

מצטרפת בחום להמלצות על הפנסוניק, שנבחרה אחרי הרבה קריאה ושוטטות באינטרנט.

היא מאוד נוחה לשימוש, ומוציאה תמונות שגורמות לרוב האנשים להגיד "מה? צילמת את זה עם המצלמה ה-ז-א-ת?".

טיילתי איתה עכשיו חודש וחצי ואני בהחלט מרוצה מהבחירה.

• תוכן חדש...