Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

N-95 8GB , יכול לשמש כמודם אלחוטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר הנ"ל יכול כמו רוב המכשירים לשמש כמודם כאשר הוא מחובר למחשב דרך תוכנת הסינכרון של נוקיה PC SUITE כאשר אני מחבר אותו כמודם דרך התוכנה היא מחברת לי את המכשיר אוטומטית דרך רשת סלקום וכאן בדיוק הבעיה , אני רוצה לחבר אותו דרך WIFI (המכשיר תומך WIFI ואין לו בעיה להתחבר לרשת כזאת) כיצד אני עושה זאת? , היכן ניתן להגדיר למכשיר לשמש כמודם אבל דרך רשת אלחוטית?

פורסם

בהגדרות גלישה אתה צריך לשנות את האופציה של החיבור מהחיבור 3g ל"שאל תמיד" או wlan.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לא הבנת אותי אני חושב, כאשר אני גולש מהדפדפן הפנימי של המכשיר אין שום בעיה הוא שואל אותי תמיד באיזה נקודת גישה להתחבר אבל שאני מחבר את המכשיר כמודם למחשב הוא לא שואל אותי מאיזה נקודת גישה להתחבר.

פורסם

אי אפשר, לפחות לא בהגדרות הרגילות שלו.

אתה מתכוון שהוא יהיה מעין גשר אלחוטי? כדי לחסוך בכרטיס רשת אלחוטי?

כי אם כן, אז אין לו אופציה כזאת לפי מה שאני יודע, אבל אולי לא חפרתי מספיק.

פורסם
אי אפשר, לפחות לא בהגדרות הרגילות שלו.

אתה מתכוון שהוא יהיה מעין גשר אלחוטי? כדי לחסוך בכרטיס רשת אלחוטי?

כי אם כן, אז אין לו אופציה כזאת לפי מה שאני יודע, אבל אולי לא חפרתי מספיק.

זה בדיוק מה שהתכוונתי , אני מניח אבל שאפשר למצוא איזה תוכנה צד שלישי כראוי לסימביאן שתאפשר זאת.

היית שואל בפוקט אבל הבעיה היא שכבר יותר מיומיים אין שם פורומים משום מה.

פורסם

נדחף לשירשור רק כדי לציין שה-N95 8G הוא אחד המכשירים הטובים ביותר שקיימים היום בשוק.

היום קיבלתי את שלי חזרה אחרי ששבוע הייתי תקוע עם מכשיר חליפי שהיה על הפנים. זה גורם לך להעריך כמה המכשיר הזה מעולה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מחזק לגבי הN95 (יש לי את הרגיל עם כרטיס SDHC 8GB) - אחד מהמכשירים הטובים בשוק,

אין יום שאני לא מנצל תכונה ייחודית שלו (מצלמה איכותית, וידאו מעולה, חיבור לטלוויזיה, GPS, אינטרנט אלחוטי, תוכנות ומשחקים צד שלישי וכד').

לגבי השאלה - כן, תיאורטית בעזרת תוכנת צד שלישי ניתן להסב אותו לסוג של כרטיס רשת אלחוטי.

לא יצא לי לחפש אחת כזו, אבל אפשר לחפש באחד מהפורומים המובילים בעולם לתוכנות סימבאן:

http://www.ipmart-forum.com

מומלץ לבצע חיפוש לפני שאתה שואל שם שאלה.

• תוכן חדש...