Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני צריך ליסוע לתל אביב לאוניברסיטת בר אילן לעשות מבחן פסיכומטרי.

רציתי לשאול איך אני יכול להגיע לשם מאשדוד. אם למשל אני מגיע ברכבת, איזו תחנה היא הקרובה ביותר?(אם יש כזו בכלל), אם אפשר להגיע באוטובוס ומאיפה. בקיצור לאן אני צריך ליסוע ואם אני צריך אמצעי תחבורה נוספים מהם ואיפה הם.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

אוניברסיטת בר אילן לא נמצאת בתל אביב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם אתה צריך לנסוע לאוניברסיטת תל אביב - סע ברכבת ורד בתחנת האוניברסיטה.

אם אתה צריך להגיע לאוניברסיטת בר אילן - סע בכביש גהה (4) ורד במחלף בר-אילן. אין לשם רכבת אז אתה צריך להגיע ברכב או באוטובוס (אני משוכנע שבאגד תמצא את המידע הנחוץ).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא מבין את ההיגיון בלשאול כאן במקום לשאול בחב' התח"צ שהן מקור ראשון.

ממליצים לך לברר באגד וזה נכון, אבל אולי אצלכם יש גם חברות תחבורה נוספות שנוסעות לכיוון - אגד לא בדיוק יודע או לא רוצה לענות לך על זה. לכן בדוק גם עם חברות התח"צ האחרות.

בכל אופן באגד - אוטובוס אחד מאשדוד לצומת מסובים. אוטובוס שני מצומת מסובים לבר-אילן. (קיימים מס' קווים בכל מסלול).

שנה טובה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בר אילן נמצאת ברמת גן אני יודע.

בר אילן נמצאת בין קריית אונו לגבעת שמואל (למעשה גבעת שמואל כבר מקיפה את מתחם האונ'). לפני אוניברסיטה, כדאי שתכין קצת שיעורי בית.

ונסיים בפתגם, שימשיך איתך גם לעולם הבא (יאשה, זה במיוחד עבורך, לכבוד החג):

"דע מאין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך".

• תוכן חדש...