Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

kinder bueno white יש בארץ?

asaftri
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים אחותי חזרה מצרפת וביחד איתה 2 חבילות של קיינדר באונו לבן סה"כ 20 יחידות.

הטעם היה פשוט תענוג לא כמו סתם שוקולד אלה משהו מיוחד.

האם נתקלתם במוצר הנ"ל בארץ?

15961083_6761E6AD5DE9ADEDF606_files_album.jpg

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"לא סתם שוקולד" זאת אחלה הגדרה,

כי השוקולד של קינדר רחוק מלהיות איכותי.

שוקולד גרמני טיפוסי, אי-שם בדרגה השנייה,

הרחק מעבר לשוקולדים הטובים של שוויץ ובלגיה.

יכול להיות שנתקלתי בדבר הזה - אני אבדוק בחנות הממתקים אחרי החג.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תשמע הבואנו לייט הזה הוא באמת טוב , אני לא מבין בשוקולד יותר ממה שאני מבין בשירת ימי הבניים, אבל את זה אהבתי .

עבדתי באפריקה ומידי פעם שמתי לי כזה במקרר , הייתי חוזר מיום עבודה בג'ונגל וביצות , ומתענג אל אחד כזה לפני המקלחת.

לא מצאתי כזה בארץ.

אם תמצא תגיד איפה, אם זה יהיה קרוב אלי אני אקנה לי סטוק .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

החלק הטעים בבואנו הינו המילוי, שהוא למעשה נוטלה (אותו יצרן, פררו רושה). לגבי הלבן, לא טעמתי, אבל אני מניח שהוא לא ייפול בסטנדרטים מהרגיל.

אפרופו שוקולד, אחד המוצלחים שטעמתי הינו סדרת הספלנדיד מריר של עלית, בעיקר זה עם הקפה או פולי הקקאו (וכבר הגעתי לשוקולדים עם אחוזי קקאו גבוהים בהרבה, מעל 90 אחוז). מריר כמו שצריך.

פורסם
אפרופו שוקולד, אחד המוצלחים שטעמתי הינו סדרת הספלנדיד מריר של עלית, בעיקר זה עם הקפה או פולי הקקאו (וכבר הגעתי לשוקולדים עם אחוזי קקאו גבוהים בהרבה, מעל 90 אחוז). מריר כמו שצריך.

מחזק את שמר - שוקולד מצויין!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הספלנדיד אכן מצוין, אבל אם כבר מגיעים לרמות המחירים האלה,

אני נוטל ישר "מטבעות" שוקולד ליצירת פרלינים וכיו"ב מתוצרת בלגיה

(יש דברים מעולים ב-55-75 ש"ח לק"ג).

טעמתי שוקולדים עם 80-90 אחוזי קקאו מתוצרת לינדט,

ובתור חובב אספרסו-כפול-ללא-סוכר, זה אחלה של דבר, מר בטירוף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני דווקא מאוד אוהב את השוקולדים של קינדר הם פשוט טובים!

כל השוקולדים היקרים וה"איכותיים" פשוט לא טעימים לי במיוחד המרירים שבהם, אבל על טעם ועל ריח...

אז אם מישהו נתקל בבואנו הלבן בארץ אני אשמח לשמוע איפה.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

את הזה של לינדט טעמתי באוסטריה, ואכן לחובבי הטעם המר זה משהו מדהים - טעם קקאו מרוכז וחזק.

ולגבי ספלנדיד - מחזק את ידי שמר, זה ממש ממש טעים, אני מת עליהם עוד מילדותי, תמיד אהבתי מריר ולא חלב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שוקולד אמיתי הוא מריר, חלב זה לילדות.

ליביו, אנחנו מדברים על שוקולד, לא על חמאת קקאו (אכלתי כמה חפיסות של לינדט, 97 אחוז. תענוג צרוף, אבל לא שוקולד) - מצד שני , אתה גם משוכנע שמנוע S16 הוא מנוע חזק, אובונטו היא מערכת הפעלה לגיטימית, ובולדוג צרפתי זה כלב :roll:.

עוד דבר - לא שזה משנה כ"כ, אבל ספלנדיד זול בערך ב-30 אחוז מלינדט ומיובאים טובים אחרים.

פורסם

על אותו משקל אני אודה לכל מי שיכול לתת פיסת מידע על הימצאותו של TWIX PB

שימו לב! לא מדובר בטוויקס המוכר באריזה זהובה עם כיתוב אדום אלא הפוך- אריזה אדומה עם כיתוב זהוב.

PB=חמאת בוטנים.

פורסם

השם המסחרי הגרמני "קינדר" הצליח להפיל גם אותך. לא ברור למה פררו רושה האיטלקית המעולה (הכדורים המוזהבים,באצ'י ) עושה את השטות הזאת. הפוך על הפוך . ממתי גרמניה היא יצרנית שוקולד טוב ? אפילו בגרמניה מעדיפים שם איטלקי למוצרי מזון . (GRANNINI - המיצים הסחוטים הגרמניים בבקבוקים עם הבליטות ועוד רבים . יצרנים גרמנים בוחרים בשמות מותג איטלקיים לשוק הגרמני. ) היו מוכרים לא פחות טוב אם היה נקרא במביני.

פורסם

האמת, שטעמתי שוקולדים (והרבה) כשהייתי בחו"ל, גם בלגיה, ועדיין (אולי זה פסיכולוגי) השוקולדים של עלית הכי טעימים מבחינתי.

עשיתם לי חשק לאיזה שוקולד טוב :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מרוב שהייתי מכור לקינדר פעם אחת היה מבצע 3 ב 9 ש"ח קניתי 12 כאלה ז"א 24 יש בכל אחד כזה שניים.

הייתי בחופש קמתי לי ב 12 בצהריים הייתי רעב אז התיישבתי במיטה לאכול איזה קינדר אחד או שניים שמתי

סרט ולאט לאט נעלמו להם 12 חפיסות הקינדר התענוג היה עילאי , הפה היה כולו דביק ומתוק ואז...........

רעשים מוזרים החלו לבקוע מבטני ,ובמשך יומיים הייתי בשירותים כולל חום של 38.5 מעלות מאז לא נוגע בקינדר,

רק להיזכר בזה עושה לי צמרמורת ,אבל אני אשם אני יודע ,השוקלד BEST .

ועכשיו שראיתי את התמונה של השוקלד הלבן שזה הפייבוריט שלי , אני אומר לבטן ולבוס שלי שאני לוקח יומיים חופש.

יאללה תביאו .

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

בדקתי ולא מצאתי, בינתיים.

פורסם

HAPPY HIPPO שולתתתתת!!! :)

האמת שההפי היפו זה השוקולד הכי טעים שאפשר לקנות ככה בסבבה בכל מכולת/קיוסק מצוי.

מי שלא ניסה אני ממליץ לא לנסות!! זה ממכר!

לילה טוב (השעה שלי כבר עברה לפי התגובה הטיפשית).

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...