Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רעיון לטיול קליל מחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רעיון לטיול קליל מחר עם החברה.

הכוונה בקליל היא לצאת מהבית (בראשון) בסביבות 10-11, להגיע למקום כלשהו עד בערך 13, לטייל קצת ואז לעצור לאכול איפשהו (לי אישית בא חומוס).

אין לי ג'יפ אז טיול שטח זה לא הכיוון. מסלולי הליכה קצרים בטבע יתקבלו בברכה כמו גם אתרים אחרים (משום מה אני לא מצליח לחשוב על שום דבר).

גם רעיון למסעדה נחמדה תתקבל בברכה (שנינו לא אוכלים בשר).

אסף

פורסם

מצטרף לשאלה...

ואם אפשר אולי המלצה על מקום שניתן לשכור בו אופניים לטיול שטח לא קשה לשעתיים שלוש. איזור השפלה/נגב צפוני.

פורסם

בעייה, לא מכיר את האזור!

תרצה לצפון אוכל להמליץ על כמה מקומות שאני הייתי בהם!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

ממליץ לך בחום על פארק אוטופיה שבקיבוץ בחן.

קשה להעביר את הגדולה של המקום דרך אתר אינטרנט או בהודעה בפורום. מדובר בגן מדהים, חוויה יוצאת דופן.

קצת קשה לי לחשוב על חומוסיות טובות באזור, אבל בטוח אפשר למצוא משהו לאכול בנתניה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתחנת הדלק של גבעת עדה משכירים אופניים ויש מפה מפורטת של כל מסלולי הנסיעה ברמות מנשה לאורך נחלי דליה ונחל עדה.

מומלץ מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תקשיב טוב,טיול אדיר וקצר.

יוצא מראשון לכיוון בית שמש וכל האזור המזרחי הזה(תמצא הסבר מפורט איך להגיע לשם באינטרנט).

המקום נקרא חיר בית צורה,מקום אדיר עם נוף מדהים.אפשר לטייל שם ויש נוף מדהים,כל האזור שם של עמק האלה מקום ממש יפה.30 דקות נסיעה מראשון .שים לב שהירידה מהכביש המהיר לשביל העפר ,לא מסומנת ,סע לאט על הכביש המדובר עד שתראה מימינך שלט של יער כלשהו,שלט מעץ .בהצלחה.

פורסם

אם אתה כבר באיזור בית שמש, אין כמו ארוחת בוקר / צהריים טובה עם הנוף של "בר בהר"...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...