Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לא מעשן, ורציתי לדעת מה ההבדלים בין יצרני הסיגריות השונים.

כלומר, לקחתי שאכטה פה שאכטה שם מסוגי סיגריות שונים והכל נראה אותו טעם (או ריח).

לדוגמא לא מזמן עישנתי סיגריה אחת של מרלבורו אדום ובאותו ערב סיגריה של פרלמנט לייט קצר - אותו דבר.

אני מניח שזה לא אותו דבר למי שמנוסה יותר אז אם כן, מה ההבדלים בין סוגי הסיגריות שמוכרים לנו ועם איזה תכונות הם מזוהים (כלומר מי קונה מה)?

מקווה שלא סיבכתי אתכם.

בברכה,

W202 C240

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת קשה להסביר את זה אבל יש הבדלים בטעם ובריח בין הסיגריות, וההבדלים האלה אפילו בולטים מאוד.

יש סיגריות שנחשבות לבעלות טעם חזק (ומכונות בקיצור "חזקות") ויש כאלה שנחשבות לבעלות טעם מעודן יותר.

עם זאת, קשה להגדיר את "טעם" הסיגריה, זה לא ממש תחושת טעם אלא ההרגשה של העשן בפה ובגרון, בדרך לריאות. האמת היא שסיגריות וטעם לא הולכים יחד כיוון שהן מקהות את חוש הטעם. ואני באופן אישי חושב שה"טעם" הזה תלוי בחומרים שהוספו לטבק ובסוג הטבק ותכולת העשן.

ההבדלים בין סוגי וטעמי הסיגריות נובעים כפי שציינתי מתערובת הטבק אשר בסיגריה. ויש תערובות טבק רבות מספור.

עם איזה תכונות הן מזוהות? יש איזו מצגת היתולית למיטב זכרוני שעינינה התאמת אופי מעשן לסוג סיגריה

אם אתה רק "מעשן מתחיל" (כתבת: אני לא מעשן. ואח"כ:לא מזמן עישנתי סיגריה אחת של מרלבורו אדום ובאותו ערב סיגריה של פרלמנט לייט קצר ) , תעשה לעצמך טובה גדולה אם תוותר על ה"תענוג" המפוקפק הזה.

אני עישנתי 20 שנה, עד ינואר האחרון. קשה להסביר כמה קל להתחיל לעומת כמה קשה להפסיק.

לידיעתך,

הסיגריה מכילה חומרים ממכרים. במיוחד הניקוטין שלמרבה האבסורד הוא "סם ממכר חוקי". כך שקל להתמכר בעצם לעישון מבלי לשים לב והופכים ממעשן מזדמן למעשן קבוע.

פורסם

תרשה לי להצטרף להמלצות , אל תתחיל עם זה , כל כך הרבה כסף על פארש .

מאוד קשה להפסיק .

ומאוד קל להתמכר .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

LOL פרלמנט לייט זה חרא סיגריה, ובכלל פרלמנט חרא של סיגריה. לא מרגישים אותה בכלל, היא קלה לחלוטין, ועוד כבונוס עולה 20 שקל :\.

כעיקרון פרלמנט לייט ומרלבורו לייט זה בערך אותו הדבר, מרלבורו רגיל זו כבר סיגריה אחרת והיא טובה מאוד ונחשבת לחזקה מאוד, למרות שלטעמי היא סבירה ברמת החוזק ולא מעבר לכך. השוני בטעם אותו אתה מרגיש הוא: סיגריה אחת חזקה יותר, שניה חלשה יותר, אחת מחליקה בגרון, שניה לא, ועוד ועוד. ההבדלים הם גם ברמת מהירות בעירה, מרלבורו למשל בוערת לאט, לעומת קאמל שבוערת מהר יותר, כמו כן ההבדלים הם גם ברמת הפילטר, פרלמנט זה פילטר פחם, מרלבורו זה פילטר ספוג רגיל, ויש עוד כמה ניואנסים.

אם בא לך לנסות טעמים שונים תנסה קאמל רגיל או הקאמל ה"טבעית", או תנסה גולואז' רגילה, אלו סיגריות עם ארומה וניחוח שלא כמו הסיגריות הרגילות.

וכן, אם אתה מעשן פעם ב, תדאג שזה גם ישאר פעם ב. כי בתאכלס סיגריות זה עסק מאוד לא בריא שעוד עולה לך כסף ומשאיר אותך לא בריא. אגב, להפסיק לא ממש קשה, זה הכל עניין של רצון וכוח, אם שמת לעצמך מטרה להפסיק, אתה תפסיק.

ROOONEEYY

פורסם

לפותח השירשור,

אם אתה מתקשה לחוש הבדלים בין הסיגריות, תנסה לעשן מוסטנג, אח"כ תעשן כל סיגריה אחרת. אני מבטיח לך שתרגיש בהבדלים :wink:

ישנם שני מרכיבים לטעם הסיגריה: איכות הטבק, סוג הטבק וחוזק הסיגריה.

בסיגריות מאיכות ירודה (מוסטנג, נובלס ושות'), אתה תבדיל בטעם המגעיל מיד, קשה לפספס.

בסיגריות הנורמליות, ישנם הבדלים, אבל מכיוון שסיגריות זה טעם נרכש אתה תחוש בהבדלים רק אחרי תקופה מסויימת - שבסופה אתה תגבש דעה לגבי הסיגריה המועדפת עלייך.

לסיגריות החזקות יהיה יותר עשן וטעם יותר מודגש, זה מורגש ללא ספק.

אבל עזוב אותך, אל תתחיל לעשן. זו מסחטת כסף.

פורסם

פליקס, לא קשה להפסיק ?

השאלה היא אם אתה עובד על עצמך או עליו .

בטח הפסקת מלא פעמים אז אתה חושב שזה קל...

אני הפסקתי אחרי עשור עישון , זה גבל באישפוז , לא ישנתי מספר לילות , ואני יחסוך מחברי הפורום את התיאורים של מה שיצא לי מהגרון , ואני אתן רק צבעים ,שחור ואדום....

אחרי כמה חודשים התחלתי להתרגל , והיום אחרי שלוש שנים ו10 חודשים ( תנחשו מתי הפסקתי ) אני כמעט לא מסוגל לחשוב על סיגריה .

כמעט כל מי שמעשן קבוע מתמכר , זה חומרים ממכרים ואין הגנות .

לגבי טעמים כבר ענו לך , ובכל מקרה יש הרבה דברים טעימים יותר מהסיגריה הכי טעימה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

אני נגמלתי מעישון לפני 3 חודשים.

הקרדיט מגיע לחברה שלי, לכוח הרצון שלי ומעט לספר "הדרך הקלה".

אני לא יודע על מה פליקס מדבר אבל מעטים האנשים שמפסיקים לעשן סתם כך ביום בהיר אחד כי זה מה שבא להם וזאת ההחלטה שהם קיבלו בבוקר.

חבל להתחיל עם זה... ואם כבר לעשן אז לפחות משהו עם תועלת!!

פורסם

עזוב אותך סיגריות, תעשן נרגילה הכי כיף והכי טעים .

ואם כבר נרגילה עזוב אותך ממה שכולם מעשנים את התפוח הזה אין כמו טעם פסיפלורה שקונים לפי משקל , מדהים גם הריח וגם הטעם של זה.

פורסם

יש כאן מעשני דראם? אני מעשן שתי סיגריות כאלו ביום בממוצע. סיגריות רגילות מגעילות אותי (מרגישות יבשות וסינתטיות בהשוואה).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הייתי מעשן דראם בצבא כשעשיתי שמירות, אמנם דראם אבל זה נראה כמו משהו אחר :D

אין ספק שטבק דראם (סמסון למשל) ממוצע טוב יותר מכל סיגריה שאתה יכול למצוא.

פורסם
עזוב אותך סיגריות, תעשן נרגילה הכי כיף והכי טעים .

ואם כבר נרגילה עזוב אותך ממה שכולם מעשנים את התפוח הזה אין כמו טעם פסיפלורה שקונים לפי משקל , מדהים גם הריח וגם הטעם של זה.

ולמה אתה חושב שזה שונה מסיגריה? הייתה איזו כתבה שזה אפילו יותר גרוע.

כמעשן לשעבר(מאז שאשתי נכנסה להריון ,הבטחתי לה להפסיק-ועמדתי במילה:beerchug:כבר שנתיים),גם של נרגילות וגם של סיגריות,זה יקר,זה מסריח ולא קל להפסיק כמו שחלק מהגברברים כאן חושבים.אל תתחיל בכלל,עדיף לבריאותך.

היום אחרי שאני לא מעשן,הריח פשוט מגעיל אותי,אנשים עם הבל פה של סיגריות זה פשוט נורא לטעמי.

פורסם
יש כאן מעשני דראם? אני מעשן שתי סיגריות כאלו ביום בממוצע. סיגריות רגילות מגעילות אותי (מרגישות יבשות וסינתטיות בהשוואה).

עשנתי תקופות מסוימות דראם וסמסון , הקב"ט של הישוב לקח את הבדלים למז"פ כי היה בטוח שאני משאיר בדלים של ג'ויינטים ברכבים של הישוב ...

פורסם

סמסון זה טבק טוב, הבעיה זה שלמי יש כוח להכין ולגלגל אותן ולהסתבך וללכת עם כל זה. סיגריות מגולגלות זה כמו מקטרת, צריך לעשן את זה באיזי ובזמן הפנוי, סיגריות זה יותר ליום יום.

אוקיי אני אתקן את עצמי: לא אמרתי שקל להיגמל, אבל זה גם לא כל כך קשה כמו שעושים מזה. בן אדם ששם לעצמו למטרה להפסיק לעשן ואומר לעצמו שממחר הוא לא מעשן יותר, יפסיק לעשן. כל עוד יש לו כוח רצון ועמידה מאחורי המילים שלו. ולשם כך הוא לא צריך לא סדנת גמילה, לא כל מיני ספרים, ולא שאר חרטות, פשוט להגיד לעצמך זהו, וככה תפסיק. ובאמת להפסיק, ולא להתחיל טוב היום אני עוד מעשן, נתחיל ממחר וכך הלאה, להפסיק זה להפסיק.

ROOONEEYY

פורסם
סמסון זה טבק טוב, הבעיה זה שלמי יש כוח להכין ולגלגל אותן ולהסתבך וללכת עם כל זה. סיגריות מגולגלות זה כמו מקטרת, צריך לעשן את זה באיזי ובזמן הפנוי, סיגריות זה יותר ליום יום.

כשאתה מיומן זה לא סיבוך, די מהר מגיעים למיומנות שמאפשרת לעשות את זה בצ'יק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...