Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק ביום הולדת שלי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני שואל

עם הוזמנו בעלי סובארו מהארץ משנות השבעים מהארץ?

ועם כן למה חברת סובארו לא עוזרת לשמר את הנוסטלגיה ולדאוג לחלקי חילוף לרכבים הישנים כשאתה שואל אותם הם צוחקים לך בפרצוף ואין חלקים

לדעתי חברה שלא עוזרת לא לעזור לה להציג רכבים ישנים אולי כך ילמדו לעזור ולתת חסות

אני לא שוכח עד היום איך הם צחקו לי בפרצוף לפני עשרים שנה במוסך המרכזי שחיפשתי פנס איתות קידמי לסובארו אף אף 1

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
אני שואל

עם הוזמנו בעלי סובארו מהארץ משנות השבעים מהארץ?

ועם כן למה חברת סובארו לא עוזרת לשמר את הנוסטלגיה ולדאוג לחלקי חילוף לרכבים הישנים כשאתה שואל אותם הם צוחקים לך בפרצוף ואין חלקים

לדעתי חברה שלא עוזרת לא לעזור לה להציג רכבים ישנים אולי כך ילמדו לעזור ולתת חסות

אני לא שוכח עד היום איך הם צחקו לי בפרצוף לפני עשרים שנה במוסך המרכזי שחיפשתי פנס איתות קידמי לסובארו אף אף 1

איך בדיוק לפני 20 שנה שאתה רק בן 30?

פורסם

בשנת 90 היתה לי סובארו ff-1 ובמוסך היבואן של סובארו באשקלון סירבו לטפל ברכב בטענה שאין להם חלפים והם מטפלים רק בדיגמי ה-dl .:twisted:

פורסם

איזה שעות חרא..מה עם הדרומים שעובדים ביום שישי?!

מישהו מחברי מועדון סובארו מיצג שם את רכבו?

מצפה לתמונות מאלו שהולכים..

חג שמח,

יניב

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
אתה מוזמן לשרשר בשרשור של סמל"ת בפורום הכללי :roll:

מלבד הרכבים הישנים ... סובארו לא מעניינת אותי.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
איזה שעות חרא..מה עם הדרומים שעובדים ביום שישי?!

מישהו מחברי מועדון סובארו מיצג שם את רכבו?

מצפה לתמונות מאלו שהולכים..

חג שמח,

יניב

מועדון סובארו קלאסי?

אתה רציני?

נראה לי שמועדון סובארו קלאסי אפילו לא מיוצג יותר במערכת הפורומים של אוטוספורט ,מסיבה שאיני יודע עד עכשיו.

מישהו יודע מה ,מו,מי לגבי העניין?

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

למה הזלזול הזה עאדי?

אם אתה לא יודע אז למה להגיב.

וחוץ מזה אם המועדון הזה בדיחה בשבילך למה אתה כל כך דואג לקיומו של פורום המועדון?

התמונה תתבהר לך עוד כמה דקות בשרשור החדש שאני פותח.

אה, וכן , לכל הסקרנים מאוד מומלץ להגיע לאירוע של סובארו, מועדון סובארו קלאסיק הולך לככב שם.

אני משאר שעוד פרטים יגיעו ממנהלי המועדון ברגע שהם יכנסו לשרשור.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
למה הזלזול הזה עאדי?

אם אתה לא יודע אז למה להגיב.

וחוץ מזה אם המועדון הזה בדיחה בשבילך למה אתה כל כך דואג לקיומו של פורום המועדון?

התמונה תתבהר לך עוד כמה דקות בשרשור החדש שאני פותח.

אה, וכן , לכל הסקרנים מאוד מומלץ להגיע לאירוע של סובארו, מועדון סובארו קלאסיק הולך לככב שם.

אני משאר שעוד פרטים יגיעו ממנהלי המועדון ברגע שהם יכנסו לשרשור.

ממש לא זלזול.

למה אתה חושב שהמועדון בדיחה בשבילי?

רוצה רמז?

אני ישאל אותך שאלה,למה במפגשי מועדון החמש כמעט ואין נוכחות לדגמי סובארו הקלאסיים?

למה אין כל כך פעילות ונוכחות גם בפורמים של המועדון?

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

אין הרבה פעילות בפורום המועדון כי יש חלק לא מבוטל מחברי המועדון שלא משתמשים באינטרנט, למשל אילן, תותח על בעל ידע מקצועי עצום שעוזר לחברים במועדון ועושה פרוייקטים מדהימים על רכבי סובארו, בקושי יודע איך לצפות בפורום.

יש עוד כמה חברים כמוהו, שמה לעשות מחשבים זה לא בשבילהם ואנחנו מפסידים אותם בפורום, אבל זה לא אומר שהם לא קיימים.

כואב לי שדווקא אחד כמוך עם הרבה סובארו ישנות ושיש לו קשרים עם בעלי סובארו ישנות אחרות מדבר ככה.

בסופו של דבר גם אותך אנחנו מפסידים ויכולת לטרום למועדון ולקבל ממנו בחזרה.

במקום זה מכל הויכוחים האלה לא יוצא כלום.

ומה זאת אומרת למה אני חושב שהמועדון בדיחה בשבילך?

כתבת: "מועדון סובארו קלאסי?

אתה רציני?"

יש לך מושג כמה זה מעליב? מנהלי מועדון סובארו קלאסיק בקשר ישיר עם המארגנים של האירוע כבר זמן לא קטן ורוקמים איתם קשרים עכשיו, יש רוח חדשה בחברת סובארו ואנחנו מנסים להביא שינוי (בעיקר בנושא חלקים ומענה כל שהוא לבעלי הקלאסיות).

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
איך בדיוק לפני 20 שנה שאתה רק בן 30?

16/02/1971

עכשיו תעשה חשבון

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

נתראה בתצוגה!!! מחכה לראות את הטנדר דור ראשון של אלעד!

תמונות מעודכנות של תהליך השיפוץ במוסך סובארו בפורום החדש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...