Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת עסק

bkantor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

הייתי מעוניין לדעת במה כרוך כל העסק של פתיחת עסק, פתיחת תיק במס, שכירות, ספקים וכ'ו

בעצם הסבר מ-א' ועד ת'. איך עובד כל הענייין, תודה רבה לעונים.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

תודה רבה אני יבדוק את זה.

בכל מקרה הייתי מעוניין לשמוע מהניסיון של אנשים באילו קשיים הם נתקלו בדרך!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

קודם כל ולפני הכל דרושים 2 דברים שעליהם יקום או יפול העסק והם מיקום טוב ורעיון טוב.

אני מניח שיש לך רעיון כללי איזה עסק אתה מעוניין לפתוח וגם פחות או יותר באיזה אזור.

בדוק איזה עסקים מתחרים קיימים לך באזור, כמה יש, מה המוניטין שלהם, האם יש בכלל צורך/שוק/מקום לעסק נוסף באותו תחום.

*בצע סקר שוק קצר,

* תתחיל להפגש עם ספקים,

*קבל מושג על מתח רווחים,

*בדוק איזה ערבונות הם מבקשים( לא יודע בכלל על איזה עסק אתה מדבר אבל קוקה קולהותנובה לא יספקו לך גרגר חול ללא ערבות בנקאית של 30K ש"ח וגם אז, בשנת העבודה הראשונה לא יסכימו לספק סחורה בסכום העובר את גובה הערבות) התשלום לשתיהן הוא במזומן בלבד עם אספקת הסחורה.

* וודא שההון הראשוני שלך יספיק לפתיחת העסק+ערבויות+רכישת סחורה+הרצת העסק למשך חצי שנה לפחות.

עם פחות מזה אתה עלול להקלע לבעיה תזרימית מהר מאוד ומפה ולחשבון מוגבל ולסגירת העסק המרחק קצר ביותר.

*תתיעץ עם הבנקאי שלך, יש לו את כל האינטרסים שבעולם לעזור לך.

* מצא לך רואה חשבון/יועץ מס שחבר/מכר ממליץ עליו, ותתיעץ גם איתו (הוא גם ינחה אותך בקשר לפתיחת תיק עוסק מורשה וסביר להניח שיעשה זאת עבורך.

לאחר שבדקת הכל והחלטת ללכת על זה, שכור מקום, רהט, הזמן סחורה, הזמן את חברות האשראי למלחמת עולם על גובה הריבית שתשלם קנה/שכור קופה רושמת ותתחיל לתת בראש.

מותר לשאול באיזה עסק מדובר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה תודה רבה על התשובה העניינית!

כרגע אין עסק כולשהו שאני מעוניין לפתוח אלה יותר מתעניין לעתיד.

נכון לכרגע חושב על רעיונות ועל להבין איך כל העסק הזה עובד!

אשמח לקבל עוד דעות, חוויות שאנשים חוו!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

בגירה,קולה ותנובה כבר לא מבקשים מזומן,יש לכול בעל עסק כרטיס מיוחד שלהם שמחוייב בכול הזמנה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מזומן, זה לאו דווקא כסף מזומן במובן של מרשרשין.

הכוונה שאין מכירה באשראי, כלומר אתה לא יכול לשלם בצ'ק דחוי לעוד 30-60 יום.

חיוב בכרטיס אשראי/אלקטרו-צ'ק נחשב כמזומן, כיוון שהספק קיבל אישור מחב' האשראי/ERN, כך שאם אין לך אישור, אין סחורה.

אני מכיר ספקים שמבצעים חיוב טלפוני בעת ההזמנה, כך שכבר יש להם אישור. חתימתך על תעודת המשלוח מהווה בעצם אישור לעיסקה בדיעבד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...