Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

ההראלד שלי סוף סוף עובר שיפוץ מלא. כעת הוא עובר פחחות וצבע ולאחר מכן הוא יעבור לרפד.

אחד הדברים שחסרים לי זה דשבורד מקורי מעץ. מצאתי מישהו באנגליה שמייצר אותם לפי הזמנה ב-90 ליש"ט + הובלה, אבל לפני שאני אזמין רציתי לשאול אם מישהו מכיר נגר בארץ שעשה דברים כאלה? זה לא צריך להיות נורא מסובך אבל בכל זאת צריך לעשות את זה כמו שצריך.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

יש נגר בפורום , בוא נראה אם הוא לוקח את האתגר ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
היי לכולם,

ההראלד שלי סוף סוף עובר שיפוץ מלא. כעת הוא עובר פחחות וצבע ולאחר מכן הוא יעבור לרפד.

אחד הדברים שחסרים לי זה דשבורד מקורי מעץ. מצאתי מישהו באנגליה שמייצר אותם לפי הזמנה ב-90 ליש"ט + הובלה, אבל לפני שאני אזמין רציתי לשאול אם מישהו מכיר נגר בארץ שעשה דברים כאלה? זה לא צריך להיות נורא מסובך אבל בכל זאת צריך לעשות את זה כמו שצריך.

האם הדש הישן קיים?

האם החידוש הוא רק לעץ?

אני את שלי פירקתי לבד שייפתי טוב טוב וציפיתי בפורניר חדש את כל חלקי העץ, העבודה עם פורניר היא מאוד קלה וכיפית.

הדש של הטריומף לא ממש מסובך מדובר בפלטות ישרות אם אני לא טועה ורק כמה חורים למפסקים וכו'.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
היי לכולם,

ראיתי את ההרלד שלך אצל הפחח (איך עשית את זה לכרמן)

הדש לא מסובך ליצור אצל אותו פחח ראיתי עוד הרלד שהגיע לשיפוץ

את יכול לקחת מידות או לקפוץ אלי לחדרה ןלקחת מידות מההרלד שלי

דרך הגב הכרמן נראת היום פצצה אותו פחח שיפץ אותה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
ראיתי את ההרלד שלך אצל הפחח (איך עשית את זה לכרמן)

הדש לא מסובך ליצור אצל אותו פחח ראיתי עוד הרלד שהגיע לשיפוץ

את יכול לקחת מידות או לקפוץ אלי לחדרה ןלקחת מידות מההרלד שלי

דרך הגב הכרמן נראת היום פצצה אותו פחח שיפץ אותה

קודם כל, לא, אין לי את הדשבורד המקורי. יש לי קרש תוצרת בית שמישהו התקין. הייתי מנסה לשפץ אותו, אבל יש בו יותר מדי חורים גדולים, והוא עבה מדי בהרבה, שמקשה על התקנת מתגים וכו'.

ראיתי את ההראלד השני שנמצא אצל הפחח, ובאמת התכוונתי לקחת ממנו את המידות. את העבודה עצמה לא נראה לי שאני אוכל לעשות, ולכן חיפשתי נגר.

אני בקשר כמעט יומיומי עם הבעלים החדש של הקרמן שלי, אז אני יודע איך היא נראית. אני לקחתי את ההראלד לאותו הפחח אחרי שראיתי את העבודה המצויינת שהוא עשה לקרמן. יש לי הרבה תמונות שלו שאני מתכוון להעלות לאתר שלי. בינתיים אוכל להעלות אותן לפורום אם מישהו מתעניין.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
קודם כל, לא, אין לי את הדשבורד המקורי. יש לי קרש תוצרת בית שמישהו התקין. הייתי מנסה לשפץ אותו, אבל יש בו יותר מדי חורים גדולים, והוא עבה מדי בהרבה, שמקשה על התקנת מתגים וכו'.

ראיתי את ההראלד השני שנמצא אצל הפחח, ובאמת התכוונתי לקחת ממנו את המידות. את העבודה עצמה לא נראה לי שאני אוכל לעשות, ולכן חיפשתי נגר.

אני בקשר כמעט יומיומי עם הבעלים החדש של הקרמן שלי, אז אני יודע איך היא נראית. אני לקחתי את ההראלד לאותו הפחח אחרי שראיתי את העבודה המצויינת שהוא עשה לקרמן. יש לי הרבה תמונות שלו שאני מתכוון להעלות לאתר שלי. בינתיים אוכל להעלות אותן לפורום אם מישהו מתעניין.

היה איזה אחד שרצה למכור 2 הרלד אחת היתה לחלקים

הוא מרמת השרון תרצה פרטים אני יעביר לך

בתקווה שהם עוד אצלו

הפחח הוא בני מנתניה

ראיתי לפחות 4 רכבים שהוא עשה בחודשים האחרונים

יצאו פצצה כולל הכרמן שהיתה שיכת לדניאל בעבר

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אתה מוזמן להוריד מידות אצלי, יש לי את ה - 13/60 מפורק שיפצתי אותו לבד ויש לי את ה 1200 מורכב .

דרך אגב ההגה שביקשת לקנות ממני עוד ממתין *(+_+)*

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
תן תמונה שניראה במה מדובר-רן

בבקשה. מתנצל על העיקוב - לא הייתי בבית ביום הראשון של החג.

התמונות האלה צולמו כשהרכב היה אצל הרפד:

front2.jpg

rear.jpg

inside.jpg

תמונות חדשות יותר. את כל הגומיות והניקלים אני הישגתי כשהאוטו היה אצלי:

rear%20with%20new%20seal.jpg

headliner.jpg

windscreen.jpg

ולבסוף, ההראלד שלי בתחילת הפחחות. אני יודע שכל הצבע המזעזע הזה כבר הורד:

all_its_glory.jpg

רצפה רקובה נחתכה:

floor1.jpg

floor2.jpg

כנף אחורי ללא צבע. התגלה חור בחלק העליון של הבנף ומכה ליד הגלגל:

rear_wing_bare_metal.jpg

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
ודרך אגב הכרמן נראת סוף!!

הרפד נקרא מני, והוא באיזור רח' יצחק שדה בתל-אביב. אלה כל הפרטים שיש לי כרגע. ההראלד שלי כנראה יזכה לטיפולו.

עוד תמונות של ריפוד הקרמן גיאה:

seat.jpg

rear%20seat.jpg

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

למה שלא תנסה לייצר את הדשבורד לבד, הוא ממש פשוט ועם ידיים טובות הוא גם יכול להראות מקורי,

אני מעריך שהייתי עושה את הדש הזה בכמה שעות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...