Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהם BMW, אני לא יודע איזה דגם בדיוק, איזה נפח (אני מעריך 500 סמ"ק) ומה הפרטים הטכניים שלהם בעקרון.

תודה מראש!

פורסם

797 סמ"ק.

210 ק"ג יבשים.

חמישה הילוכים.

50 כ"ס ב-6500 סל"ד.

זה על קצה המזלג.

בעקרון דומה עד זהה לכמה גרסאות אחרות של ב-מ-וו החולקות את אותו מנוע ואת רוב המכלולים, ה-GS וה-ST.

פורסם

האם הR80 אופנועים אמינים?

זריזים? יחסי העברה של הגיר קצרים או ארוכים? האם הם נופלים בין הכיסאות או שמא הם דו"שים?

פורסם

מאוד.

זריזים?

לא ממש.

גרסת ה-GS מוגדרת, עקרונית כדו"ש. מעבר לשבילים כבושים (מאוד), אין לה הרבה מה להציע.

פורסם
אני רוצה משהו כמו קאסטום, אולי להרכיב צופר טיפה יותר ארוך, משהו שייראה נוכחות.

1. צופר יותר ארוך? :shock::?

2. יש לך רישיון לאופנוע כבד? או לאופנוע בכלל?

פורסם

עדיין אין לי רשיון, אבל אני מקבל עוד מעט ל500 סמ"ק, בכל אופן, אני לא מתכוון לקנות אותו עכשיו ולא ציינתי כזה דבר, אתם הנחתם שאני רוצה לקנות אותו, אני רק מדבר על מתי שאני אגדל טיפה. לעכשיו אני עדיין לא מחפש אופנוע יען כי אני יוצא עכשיו לקורס קצינים ואחרי זה לך תדע מה יהיה. בכל אופן, האם אפשר להפוך אותו לאופנוע עם יותר נוכחות?

פורסם
עדיין אין לי רשיון/ אני עדיין לא מחפש אופנוע יען

דוויקס,

1) אין דבר כזה אופנוע יען.

2) בדיוק כמו שבפורום טכני-מכוניות אתה לא תשאל על שיפור רכב עוד לפני שיש לך רישיון\אופנוע בדיוק אותו דבר כאן.

למה לבזבז לנו\להם את הזמן במשחקי "אם וכאילו"?

3) לגבי פטיש של יענים וצופרים.... כבר הפנתי אותך לפורום 57 :D

4) הכל בידידות... :D

:-)

פורסם
עדיין אין לי רשיון/ אני עדיין לא מחפש אופנוע יען

דוויקס,

1) אין דבר כזה אופנוע יען.

2) בדיוק כמו שבפורום טכני-מכוניות אתה לא תשאל על שיפור רכב עוד לפני שיש לך רישיון\אופנוע בדיוק אותו דבר כאן.

למה לבזבז לנו\להם את הזמן במשחקי "אם וכאילו"?

3) לגבי פטיש של יענים וצופרים.... כבר הפנתי אותך לפורום 57 :D

4) הכל בידידות... :D

אני אתפוס אותך כבר במפגש...

התכוונתי יען כי (או: בגלל ש, או: כמה קיבלת במבחן הIQ?) בכל אופן, מה שכן חשבתי לעשות זה להוציא את האופנוע מהמכרז של הצבא, ולהשאיל אותו לדוד שלי (שיש לו רשיון לאופנוע כבד) ובינתיים לשפץ אותו ולעשות ממנו משהו, ולבסוף לקבל את האופנוע בחזרה (האופנוע יהיה אצלו בתנאי שהוא יעשה טסטים לאופנוע).

סתם מחפש דעות לגבי האופנוע הזה, אם כדאי לאמץ אחד כזה.

פורסם
ומה הם כן מציעים יתר על אמינות? האם אפשר לשפר אותם? להפוך אותם למשהו מיוחד?

לדעתי, לפחות עד סוף השבוע האחרון אין עדין SM על בסיס R80, אתה מוזמן לנסות.

אני לא מבין איך הכרוב ושאר המסיונרים כאן עוד לא התחילו לעבוד עליך, כמעט כל אופנוע שיש לו / הייתה לו או שיש לו בן משפחה עם קשר לשטח (וגם כמה שלא) הם ניסו למצוא פרייאר שיסב אותו לSM, עד כה הם זכו להצלחה לא מבוטלת.

אתה מוזמן להצטרף לכנסייה.

:p:p:p

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

האופנועים מוצאים למכרז כ"אופנועים לפירוק".

פורמלית, אתה לא קונה אופנוע, אלא ערימת חלפים, שבמקרה הטוב מוברגת יחד.

• תוכן חדש...