Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הכול התחיל לפני חצי שנה +- כשנסעתי עם המשפחה לטיול משפחות לאיטליה. הכול להתחיל בביקור בחנות פרארי, בו תמיד היו מבקרים/קונים. הכול היה שם וכשאני אומר הכול זה היה הכול מלבוש פרארי לקטנטנים ועד מכונית פורמולה מקצועית של פרארי אמיתית. דבר אחד תפס את שומת ליבי, זה היה חתיכת עץ שמחובר עליה בוכנה של פרארי מדונה , עד לפני הכניסה לחנות בכלל לא ידעתי על קיומו של הדגם נ"ל. אבל מאז אני נזכר לפעמים בתצוגה של הבוכנה.

מפה לשם לאחרונה השגתי בוכנה ממנוע של איזה שהוא יצרן. ועכשיו אני החלטתי להתחיל לבנות לי תצוגה של בוכנה אחת מפרארי ישנה. במקרה החלטתי ללכת על טסטרוסה. כי גם פגשתי את הרכב במקרה ברחוב באיטליה.

אז מה בעצם אני עושה, תצוגה של בוכנה אחת של פרארי טסטרוסה. המחיר של הדבר האמיתי הוא בין 150-500 יורו.

אני יעשה את זה בפחות כמובן. התחלתי היום לצבוע את חתיכת העץ שאליה אני יחבר את הבוכנה.

מה שבעצם עשיתי זה צבעתי בלכה ואחרי דקה מרחתי את הלכה עם חתיכת בד.

מצ"ב תמונה של איך אמור להיראות הבוכנה עם העץ. כנראה אני יקצר את האורך העץ ויוסיף מסגרת של תמונה. וכמובן יוסיף חריטה על חתיכת מתכת [לא על הבוכנה] שיהיה רשום עליה משהו בסגנון:

The original piston from Ferrari Testarossa engine

וכמובן הוספת הסמל של הסוס הצוהל בסוף.

P1010072.JPG

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אז אתה עושה תצוגה של בוכנה מקורית של פרארי עם בוכנה שהיא לא של פרארי ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
טוב הכול התחיל לפני חצי שנה +- כשנסעתי עם המשפחה לטיול משפחות לאיטליה. הכול להתחיל בביקור בחנות פרארי, בו תמיד היו מבקרים/קונים. הכול היה שם וכשאני אומר הכול זה היה הכול מלבוש פרארי לקטנטנים ועד מכונית פורמולה מקצועית של פרארי אמיתית. דבר אחד תפס את שומת ליבי, זה היה חתיכת עץ שמחובר עליה בוכנה של פרארי מדונה , עד לפני הכניסה לחנות בכלל לא ידעתי על קיומו של הדגם נ"ל. אבל מאז אני נזכר לפעמים בתצוגה של הבוכנה.

מפה לשם לאחרונה השגתי בוכנה ממנוע של איזה שהוא יצרן. ועכשיו אני החלטתי להתחיל לבנות לי תצוגה של בוכנה אחת מפרארי ישנה. במקרה החלטתי ללכת על טסטרוסה. כי גם פגשתי את הרכב במקרה ברחוב באיטליה.

אז מה בעצם אני עושה, תצוגה של בוכנה אחת של פרארי טסטרוסה. המחיר של הדבר האמיתי הוא בין 150-500 יורו.

אני יעשה את זה בפחות כמובן. התחלתי היום לצבוע את חתיכת העץ שאליה אני יחבר את הבוכנה.

מה שבעצם עשיתי זה צבעתי בלכה ואחרי דקה מרחתי את הלכה עם חתיכת בד.

מצ"ב תמונה של איך אמור להיראות הבוכנה עם העץ. כנראה אני יקצר את האורך העץ ויוסיף מסגרת של תמונה. וכמובן יוסיף חריטה על חתיכת מתכת [לא על הבוכנה] שיהיה רשום עליה משהו בסגנון:

The original piston from Ferrari Testarossa engine

וכמובן הוספת הסמל של הסוס הצוהל בסוף.

כמה מרתק להכין תצוגה של בוכנה של פרארי, מבוכנה של יצרן שקר כלשהו :roll:

פורסם

והפרארי נקראת פרארי מודנה ולא מדונה (ferrari 360 modena) על שם העיר שבה נולד אנזו פרארי מייסד החברה. :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הגודל של הבוכנה, מבנה הטלטל והרינגים לא מתאים למבנה של בוכנה ממנוע פרארי כל אדם בקי במכוניות איטלקיות יזהה זאת די מהר

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

שלום.

אם תרשום במקום בוכנה של פררי בוכנה של סוברו 1400 מודל ישן ותוסיף "כאילו פררי" אולי האיטלקים יסלחו לך.

כך בחשבון שהאיטלקים עם חם מזג ולא ותרנים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...