Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף הצלחתי לשים יד על טרקטור מאסי פרגוסון 135 משנת 1966. חלום ילדות שמתגשם.

הוא נראה זוועה וברמת תחזוקה ירודה מאוד. אבל כאן מתחיל כל הכיף והפרוייקט שלי יוצא לדרך.

תמונות יועלו בימים הקרובים.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין כמו חלום ילדות

איפה מצאת?

בארץ

יורם אני מאחל לך בהצלחה בשיפוץ

נפגש בעוד שבוע

שבת שלום אריה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
אין כמו חלום ילדות

איפה מצאת?

בארץ

יורם אני מאחל לך בהצלחה בשיפוץ

נפגש בעוד שבוע

שבת שלום אריה

כן כן, בארץ. תפסתי את המודעה ביד2 בשנייה שהבחור העלה אותה לפני כחודש. טיילנו לגליל לראות את הצעצוע יושב בתוך מטע זייתים בכפר ערבי-נוצרי בגליל התחתון. סיכמנו וסגרנו במקום.

לקח קצת זמן אבל קיבלתי "אישור חקלאי" ממשרד החקלאות, בוצעה העברת בעלות השבוע ע" מיופה כח שלי והטרקטור נחת במושב של הורי.

ובכן, אני מעבר לים, וזה מחכה לי שם. איזו התרגשות.

פורסם

זה מזכיר לי שכשעזבתי את הקיבוץ ב 1979 וקניתי את האוטו הראשון דה שבו 62 ב 300 לירות ( מאילו שהיו פעם בצבא )

היתי מגיע למשק נצמד לטרקטור פרגסון 35 של אבא ועם צינורית מתדלק את הדה שבו (שניהם נסעו על דלק בנזין 83 ), מה לעשות הוא עבד במסגריה ולא במטעים ולכן כדיברי השיר מהתוכנית חדוה ושלומי הוא לא היה יכול לתת לי תפוחים בהצלחה תהנה ותעלה תמונה

פורסם

מה הפרוצדורה של העברת העלות על טרקטור חקלאי ללא טסט ? הרי הרבה מהטרקטורים הישנים הם ללא טסט ואפילו חלק ללא ניירות כלומר קנו אותם ללא העברת בעלות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מה הפרוצדורה של העברת העלות על טרקטור חקלאי ללא טסט ? הרי הרבה מהטרקטורים הישנים הם ללא טסט ואפילו חלק ללא ניירות כלומר קנו אותם ללא העברת בעלות.

נכון, בד"כ טרקטורים שעובדים בחקלאות (להבדיל מאלו שבעיר) אינם עם טסט מאחר והם נמצאים בחצר אחורית ואיש לא רואה, שומע או עוצר אותם לביקורת רשיונות.

ולשאלתך: טרקטור חקלאי עובר טסט רק פעם בשנתיים. והכי חשוב, הוא פטור מאגרת רישוי דבר שהופך את ה "ללא טסט" ללא רלוונטי ומעבירים אותו רישוי בטרם העברת בעלות. כמו כן אין אגרת העברת בעלות לטרקטורים. (חסכון נוסף של 181ש"ח)

העברת בעלות לכלי חקלאי יכולה להעשות רק במשרד הרישוי (ולא בדואר) לאחר המצאת "אישור חקלאי" ממשרד החקלאות.

במקרה שלי, מזכיר המושב לקח צילום של הרשיון, (למרכז החקלאי, או תנועת המושבים, אני לא בטוח) והעביר לי את האישור החקלאי. פרוצדורה זו עולה 60 ש"ח.

לגבי מחירי הטרקטורים: אין מחירון. הכל עניין של היצע וביקוש, שוק חופשי... אמ'מהה בצפון הארץ המחיר המבוקש הוא כמעט מחצית מהמחיר במרכז הארץ. יודעי דבר אומרים כי מרבית הטרקטורים הישנים במרכז נעלמו לכיוון השטחים או אל כיסם התופח של סוחרי הברזל ומכאן הביקוש הגואה באיזור גיאוגרפי זה, דבר שמתבטא היטב במחיר.

רשיון נהיגה לטרקטור: ישראל היא המדינה היחידה בעולם שבה יש רשיון נהיגה נפרד לטרקטור. הסיבות לכך הן היסטוריות, על מנת שבני הנוער (בעבר מגיל 15) יוכלו לנהוג בכלים ולעזור בכלכלת המשק בעת שהאב משרת במילואים או יוצא להגן על המולדת במלחמה.

יורם

פורסם

בהצלחה בהמשך של ההגשמת החלום!8):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עם, או בלי קשר:

(במיוחד לאלדר:-):-D )

http://il.youtube.com/watch?v=MBhZJNNWXgs&feature=related

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יורם טרקטור מגניב

אני למדתי על כזה נהיגה בחקלאי פרדס חנה

אני זוכר איך בגיל 16 ביום עבודה של בית הספר

עבדתי עם 135 ו165 בהוצאת מכלי תפוזים בפרדס

טרקטור חזק

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
יורם טרקטור מגניב

אני למדתי על כזה נהיגה בחקלאי פרדס חנה

אני זוכר איך בגיל 16 ביום עבודה של בית הספר

עבדתי עם 135 ו165 בהוצאת מכלי תפוזים בפרדס

טרקטור חזק

אריה,

אתה התחלת בגיל 16 ואני בגיל שנתיים וחצי.

תמונות שלי מ 1973 על טרקטור-מכסחת ג'ון דיר. פעם הם קיבלו מספרי רישוי.

יורם

JD1.jpg

JD2.jpg

• תוכן חדש...