Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע,

זה היה ב1966,

תהיה בטוח שעם הרפואה של היום, הטיפול היה שונה.

מה לעשות, החיים מתקדמים וכשהיא הייתה ילדה אני בטוח שזה טראומה, ואני גם בטוח שהיום ילד שנדרס זה טראומה, בגלל זה צריך לחנך את הילדים לא לרוץ בכביש אחרי כדור, להסתכל לשני הכיוונים לפני שעוברים, לעבור במעבר חציה ולא להתחיל לעבור בין שני רכבים.

אם ההורים סוף-סוף יעשו את העבודה שלהם אז הילדים לא יפגעו! (כנל לגבי חגירת חגורות ברכב גם לנוסעים מאחור).

מקרה שקרה לי,

יש לנו בשכונה (כמו בכל שכונה) גן משחקים כזה לילדים, והיה איזה ילד רוסי (אני לא גזען, אני מציין סממן) שהחליט עם החברים שלו לצחוק,

איך הוא צוחק? כשרכב מגיע הוא קופץ לכביש ורואה מה קורה, במקרה שלי "שברתי" את ההגה ימינה ו"רק" נתקעתי במדרכה כדי לא לפגוע בו (ובסוף מעצבים פגעתי בו ובאבא שלו על החינוך שהוא נותן לו) אבל היה פעם אחת שהוא ועוד חבר שלו עשו את הקטע הזה ומישהו באמת פגע בהם, לא היה משהו רציני אבל עדיין.

ובאמת הכי עצוב זה שהם קמו והמשיכו עם המשחק.

אז לסיכום,

אני לא צריך לקרוא כדי להבין.ידוע לי שפצוע קל זה עניין של כריתה של איבר אחד (יכול להיות שתיים אני לא זוכר).

וברור שגם פצוע "קל" הוא פצוע קשה למרות שבמקרה הזה נראה כי יותר מדובר בחוויה שמשאירה צלקת נפשית יותר מאשר צלקת גופנית (שיער יגדל, על ה5ס"מ ברגל אפשר לפצות).

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...