Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש בימים אלה מזרון זוגי שיהיה נוח ובסיס מעץ

מחינת מחירים אני לא רוצה לקנות הכי זולוגם לא הכי יקר ומוכן לשלם עבור מזרון טוב

אשמח לשמוע המלצות על מקומות וסוגי מזרנים

בברכת שנה טובה ומתוקה לחברי הפורום:-)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תעשה מה שאני עשיתי: לך לחנות, תשכב על מזרונים, תראה מה נח לך ותקנה.

בסיס פשוט מעץ, מוכרים בכל החנויות עולה באיזור 200 שקל. תאמין לי לא צריך יותר מזה.

נ.ב- זה שהשעה היא אחרי חצות ואני ערה, לא אומר דבר וחצי דבר על נוחות המיטה.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

מזרונים אירופלקס.

הייתי בסיטואציה הזו לפני חודש לאחר שמאסתי במזרון הקודם ששבר לי את הגב (מה אפשר לצפות ממזרון שעולה 500 ש"ח).

לפני חודש היו מבצעים ממש טובים בחנות של אירופלקס ונתנו הנחות משמעותיות, כדאי לבדוק אם עדיין יש.

בכל אופן, לקחתי את הויטליטי ואני מרוצה מאוד!

עידן.

פורסם

מה התקציב?

הייתי ממליץ כפי שנאמר מעליי, ללכת לשכב על מזרנים בחנויות, על מנת לסנן את הגרועים.

בין הטובים לטובים מאוד , שכיבה בחנות לא מספיקה אז זה הימור מסויים.

בכל מקרה- רוב המקומות נותנים לך לקחת את המזרן לניסיון אם אתה לא מוריד את הניילון...

מתחם של כמה חנויות גדולות יש ברחוב הלח"י ליד קניון איילון (מחסני שינה וכל מיני כאלה)

הכל אינדיבידואלי, אני למשל חושב שאירופלקס זאת הונאה וגם שלא צריך להוציא סכומי עתק על מזרנים של עמינח עצמה.

צריך ללכת לרכישה כאשר השיקול היחיד הוא נוחות ולא גימיקים או שמות.

בסיס מעץ ב200 שקל זה טוב לימים הסטודנטיאלים העליזים היה לי כזה במשך 5 שנים ומסרתי אותו לא מזמן,

למי שרוצה קצת יותר, לא צריך להוסיף הרבה יותר. אפשר אפילו לקנות מיטה באיקאה באיזה 500-600 שקל.

או אפילו לקנות חדר שינה שלם באיזה 1500 שקל אצל הנגר השכונתי שיודע לעשות עבודה טובה בסכום נמוך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...