Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לגבי אוזניות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לאחרונה(שבוע-שבועיים?)החלטתי לקנות אוזניות חדשות..

התקמצנתי,קניתי אוזניות ב30 שקל של לוג'יק.אמנם הן של לוג'יק אבל התקבלה לי תמורה מוצדדקת מאוד ל30 שקל שלי ולא רק שהן נשמעו כמו אוזניות ב30 שקל הן התקלקלו אחרי שבועייחם בערך(אזניה אחת לא פועלת).

לכן,אני מחפש אזניות קצת(קצת.) יותר יקרות

התקציב: 100 שקל(ומטה האמת,חייל קמצן.)

הציפיות:

לא בשמיים,באסים טובים..צלילים גבוהים גם..אבל הכי חשוב-שיהיו אמינות ושל חברה מוכרת.

הסוג של האוזניות שאני מחפש הן אוזניות כפתור עם עדיפות לסיליקון בקצה.

אני נוסע הרבה בדרכים ככה שאני לא רוצה שהן יהיו עדינות(חייל,בכל זאת)

אני יודע שאוזניות זה עניין של טעם וכל אוזן היא שונה..אבל בכל זאת,מה המלצותיכם לגבי אוזניות?

תודה!

נ.ב

יש לי אפשרות לקנות בחו"ל\דיוטי פרי

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

יקר מידי D:

50 דולר זה לא כ"כ לתקציב.

אני אדפדף..בנתיים אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות טובות.

נ.ב

אם זה משנה,אני שומע רוק וראפ(כעיקרון,אני שומע עוד כמה סיגנונות).. עדיף שהאוזניות יותאמו יותר לראפ

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

האוזניות היחידות שנשמעו לי סביר בתקציב הזה הן אוזניות כפתור של AKG,

עם באס ממש טוב יחסית לסוג הזה של אוזניות. הן בנויות טוב יותר

מהאוזניות הזולות של היצרנים האחרים.

חוץ מזה, אין ניסים, ואין טעם לצפות לסאונד איכותי בתקציב הזה,

לכל היותר פשרה סבירה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם לסנהייזר יש אוזניות טובות בתקציב הזה, כמו הMX למיניהם לדעתי עד דגם 550 נכנס לך בתקציב, יש גם אוזניות של JBL 210דגם שעולות קצת יותר בערך 120 שח (בבאג).

פורסם

בחריגה לא גדולה מהתקציב, אפשר מדי פעם לראות באיביי את האוזניות של זנהייזר מהסדרות הנמוכות.

כדאי גם לעשות סיבוב בחנויות של שדרת הר-ציון בת"א. לא תאמין איזה מציאות אפשר למצוא שם.

פורסם

אוזניות כניסה מומלצות הן לפחות CX300 או מקבילהן EP630.

הבעיה היא שיש המון זיופים של הSENNHEISER (cx300) בגלל הפופולריות שלהן.

אז שים לב טוב למקום שממנו אתה קונה אותן.

אוזניות ברמה הזאת ומעלה דורשות נגן איכותי (iPod למשל) ולא נגן סיני עקום.

האמת שגם הN95 שלי לא מספיק טוב עבור האוזניות האלה (לי אישית יש EP630 ואני ממש מרוצה).

יש רעשי רקע שנובעים מהטלפון (כשאתה מחבר את האוזניות לנגן איכותי, ממש מרגישים את ההבדל באיכות).

פורסם

לא כ"כ בתקציב, ולא ממש מה שאתה מחפש, אבל הזמנתי היום כאלה:

http://cgi.ebay.com/AUDIO-TECHNICA-ATH-PRO5MS-PRO-DJ-CAMOUFLAGE-HEADPHONES_W0QQitemZ360089632825QQcmdZViewItem?hash=item360089632825&_trkparms=72%3A1205%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

ראיתי אותם באיביי, ופשוט הייתי חייב :)

פורסם

קניתי לא מזמן אוזניות אוזן של סוני ב-80 שקל. עד אז חשבתי שפשוט אין דבר כזה באסים באוזניות אוזן בגלל הגודל שלהן.

מסתבר שטעיתי. אני לא זוכר איך נקרא הדגם אבל אני ממש מבסוט מהן ויש גם קופסה ששומרת על האוזניות.

פורסם

אם זה אוזיות קשת או קשת אחורית על האוזן אז הכי מומלצות סוני, הסוני שלי בשימוש יום יומי להליכות מחזיקות לי בינתיים כבר איזה שנתיים, בתקופה של ההתעללות בצבא החזיקו לי שנה וחצי. עלות של 80-160 ש"ח.

ואם אתה רוצה נכנסות לאוזן אז יש את האוזניות של סוני-אריקסון עם גומי שנכנס ממש לתעלה של האוזן, עושה וואקום, ולא שומעים שום דבר אחר חוץ מהמוסיקה, אלה עלו לי סביב ה120 ש"ח והן שוות כל שקל, הבעיה היא ששומעים את הצעדים, הנשימה והדפיקות לב, וזה קצת מטריד.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

בתקציב שלך הייתי ממליץ על האוזניות האלה מניסיון שלי עם כמה אוזניות

נשמעים מצוין באסים עמוקים ואוטמים טוב מאוד מהסביבה

צריך לשים לב שלא קונים חיקוי

פורסם

מניסיון שלי ושל כמה חברים (מוסיקאים מקצועיים) אני ממליץ לך מאוד על האוזניות KOSS PORTA PRO.

http://www.geekbro.com/index.cfm/hurl/page=product/itemid=707722/

תחפש בחו"ל כי בארץ הם עולים לפחות כפול מהתקציב שלך. אל תתקמצן, כבר זרקת כספים על אוזניות זולות.

לא תמצא באס טוב יותר בשום אוזניות במחיר שלהן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...