Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,אני מחפש עבודה כטכנאי מכונות כביסה מדיחי כלים, מקררים, תנורים, ועוד האים מישהו מכיר אחד כזה שיכול לקלוט אותי לעבודה:?: כולם מנתקים לי את הטלפון ששומעים שאין לי ניסיון אבל איך אקבל ניסיון אים לא אעבוד ואלמד לא :?: זהו תודה אשמח אים מישהו יוכל לתת לי איזשהו מיספר טלפון ממישהו שמוכן ללמד בחור רציני שרוצה ללמוד מקצוע לחיים ולעתיד.

imprza new age

פורסם

חגי, האם עשית קורס בנוגע למקצוע זה ? (כן, יש קורסים גם לזה).

אני מאמין שאם אין לך אפילו רקע תיאורטי (קורס) יהיה לך קשה להתברג במשרה כזו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חברים היום מישהו יתקשר אלי והזמין אותי לראיון עבודה ודרך אגב כן למדתי את הקורס הזה שנה במכללת אין ליין בפתח תקוה קורס מאד יקר .

imprza new age

פורסם

אני מעוניין ללמוד שם , תוכל לומר לי בבקשה באופן כללי איך המכללה שם? , איכות המורים? .

מה שתוכל להוסיף יעזור לי מאוד .

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

זה תחום שבד"כ לא מעסיקים בו שכירים (פרט לנציגי יבואנים ונותני שירות גדולים מאוד).

נסה להדפיס כרטיסי ביקור/פלאיירים ולהפיץ בעיר מגוריך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא בטוח שזה בתחום ,זה מעיתון מקומי של אזור רמלה "דרוש איש שרות,צעיר ונמרץ,עם רקע טכני ויכולת שיווקית,רשיון נהיגה לפרטים 089248514" מקווה שיתאים לך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...