Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מתאמנים על זה בחייאת שמישהו יתן הדרכה רצינית...

אני רוצה להתאמן בחנייה אבל אני מפחד על האופנוע וחוץ מזה לפול באמצע הביצוע ברמזור או סתם בכביש זה פאדיחה של החיים אז ככה שמי שמבין בזה קצת שיתן חוות דעת...

106PUG

פורסם

יצא לי ליפול פעמים רבות...העניין הוא שאתה קודם צריך לפתח קורדינאציה של גז וברקס אחורי...תרים טיפה ותתן ברקס אחורי..ואז לאט לאט ככל שתצבור יותר ביטחון תרים לגובה רב יותר ותרד בעזרת הברקס...עד שתבוא הנפילה...

אין ברירה ....אני לא מכיר אנשים שעושים ווילי טוב ולא נפלו בחיים...

אני הייתי מרים עם DR350 מהילוך שני עד הילוך חמישי...ונוסע קילומטר....

אחר כך עברתי לKTM360 שאיתו רוב הזמן הייתי על גלגל אחד...

גם עם R1 שהיה לי הייתי מרים אבל זה כבר קורה במהירויות גבוהות יותר וממש מפחיד.

כיום אני רוכב על הרלי...(הזדקנתי קצת...)

ktm.jpg

פורסם

בדרך כלל הנפילה באה כאשר אתה בטוח שהבנת את הפרנציפ ואז היא מלמדת אותך משהו חדש.

הרעיון של ווילי הוא פשוט, פותחים חזק עד 5K (תלוי בסוג האופנוע) סוגרים טיפה גז וכאשר תנועת המשקל קדימה מסתיימת פותחים את הגז לרווחה.

כאשר עולים יותר מידי מלטפים את הברקס האחורי.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

שמע תיסע בהילוך שני תמשוך אותו תעזוב את הגז ואז שוב במכה פתח את השסתום האופנוע יעלה תעלה לו לשלישי וסע חופשי. כשאתה מרגיש שהאופנוע בשיפוע יותר מידי גע בברקס האחורי ותרד טיפווב גז ושוב ברקס וכו....

"תנו חיבוק לאיש הדלוק"

פורסם

מפחד מהפדיחה?

אל תנסה להרים ווילי או סטופי.

הנפילה מובטחת.

אם אתה על כביש ציבורי - וודא שאין מאחוריך תנועת כלי רכב שיכולים לדרוס אותך

אחרי הנפילה.

פורסם

כן אני מפחד מהפאדיחה!!!

למה מה זה לפול מאופנוע בווילי???תנסה לגלוש בחורף בגל של 4 מטר ולפול אם אתה תחזיק מעמד מתחת למים זה יהיה הישג יפה...

106PUG

פורסם
כן אני מפחד מהפאדיחה!!!

למה מה זה לפול מאופנוע בווילי???תנסה לגלוש בחורף בגל של 4 מטר ולפול אם אתה תחזיק מעמד מתחת למים זה יהיה הישג יפה...

וואו, אתה כזה גברבר צמרת...

שאף אחד לא יחשוב שצ'נסט לא יכול לעשות ווילי.

הפאדיחה, אוי הפאדיחה.

ראלימן,

מצטער, זה היה פשוט מתבקש.

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...