Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום,

שלשום ירדתי לחניון לבדיקה השבועית של המנטה שלי (שלא זזה, מחכה לקונה עם ביצים או לזמנים יותר טובים בשבילי מבחינה כלכלית) וגיליתי שחיברו אליה כבל מגומי עבה (כלומר ניסו לגנוב/להזיז אותה אבל הם היו חובבנים מדיי והשתמשו בכבל שבקושי היה מזיז ארון ממוצע). זה יכול להיות סתם שכן שכואב לו לראות רכב ישן שעומד ויכול להיות שמישהו ניסה לגנוב את הרכב לברזל.

המטרה היא לקשור את הרכב לעמוד בטון והבעיה היא שהעמוד לא מספיק קרוב (וקניה של שרשרת כזו חדשה תעלה לי סכום גבוה מאוד).

לכן אני מבקש את עזרתכם, אם יש לכם בבית שרשרת ברזל (אלו עם הלולאות הגדולות) לא משנה מה המצב (גם אם היא חלודה לחלוטין) ולא משנה מה האורך (אני אחבר אותם ביחד), אני אשמח לאמץ אותה.

ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית או בטלפון שבחתימה.

לאחר עריכה:

פרסמתי בטעות את ההודעה ביוזר של אחי.

נא לפנו בה"פ למשתמש REDROZE או בטלפון 0524626633, אלעד.

פורסם
סנדל דנור יעבוד יותר טוב.

לא בטוח, אם מדובר בשכנים המפגרים שלי אז יכול להיות שזה לא יעצור אותם והם יגרמו נזק לרכב.

פורסם

לא זוכר

הייתה יחסית מסיבית

יש לציין שמדובר בשרשרת מולחמת ולא תקנית

ולך כביכול המחיר שלהם זול יותר

אבל ממש לא משנה במצב זה כי את שניהם שוברים עם מספרים

המחיר לפי מה שזכור לי היה נע בין 5-10 שקלים

בכל בו לגן שבנחלים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

תחפור באדמה קרוב לרכב תיצק עמוד ברזל ותקשור את הרכב. אני עשיתי כזה על מדרכה ציבורית דומה למה שהעיריה מתקינה בשביל לקשור אופניים. ואני קושר לזה את הווספה. אם החניה שלך לא אמור להיות לך בעיה בכלל.

פורסם

אם החניה בין שני עמודים אז אפשר להכין מתקן עם מוט מסיבי שמתקפל..

השאלה היא אם יש אפשרות לזה במקום.

שרשרת בכל אופן לא שווה הרבה, ואת שכן שווה עולה המון כסף.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תודה רבה על העצות חברים אבל החניה המדוברת היא חניה תת קרקעית (חניה אידיאלית כי היא מכינה מנזקי אקלים, מגינה מסתם אנשים צרי עין ברחוב וגם לא ניתן לגנוב את הרכב עם מנוף). מכיוון שזו חניה תת קרקעית לא ניתן לקדוח ולעשות בלאגן כי גם ככה יש לי מספיק צרות עם השכנים.

הפחד שלי הוא שאחד השכנים ינסה לקשור את המנטה שלי לג'יפ שלו וככה יוצא אותה מהחניה (זה כנראה מה שהם ניסו לעשות עכשיו רק שהם היו טיפשים מדיי להשתמש בכבל מגומי) ולכן אני מעוניין לקשור אותה לאחד מעמודי היסודות של הבניין (כדי שבפעם הבאה שהם יחזרו עם כבל רציני תחכה להם הפתעה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ולכן אני מעוניין לקשור אותה לאחד מעמודי היסודות של הבניין (כדי שבפעם הבאה שהם יחזרו עם כבל רציני תחכה להם הפתעה).

כמו בגבעת חלפון שהם קשרו את הג'יפ של המיצרים לקיר :lol:

פורסם

אם אתה משוכנע שזה השכנים, תשקיע במצלמת אבטחה, תשאיר את האוטו בניוטרל עם הנדברקס למטה שיהיה להם קל למשוך. (אם תשיג כאן שרשרת, תשאיר אותה פתוחה ליד האוטו שיהיה עם מה לגרור)

אם השכן לא יבין בעצמו אח"כ שהוא קנה ממך את האוטו ב-100,000 ש"ח לפחות, אתה תראה אותו הרבה פחות בהנחה שאתה לא גר ממש קרוב לכלא.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

חנרו, תודה על העיצה אבל לא בא לי להכנס למשפטים וכל הבלאגן הזה. הרכב הזה יקר לי (אני נלחם כבר מספר שנים לשמור עליו מלהפוך לפחית סודה) אבל לא עד כדי כך יקר לי.

בנוסף בררתי בעבר לגבי מצלמות אבטחה (לרכבי האחרים שכן שווים הרבה מאוד כסף ויקרים לליבי) וזה מאוד בעייתי:

א) החניון הוא תת קרקעי, כלומר מתחת לאדמה ולא ניתן לשדר בתקשורת אלחותית (אני גר בקומה עשירית לשם העניין).

ב) מדובר בבניין עם המון דיירים ואני צריך את אישורים בשביל לשים תשתית למצלמה (חשמל, כבל תקשורת, קדיחות וכו') מה שלא יקרה בחיים.

ג) הרכב לא חונה בחניה שרשומה בטאבו. יש מספר מקומות מתים בפינות של החניון והם נתפסות ע"י הראשון שלוקח זוכה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לך חניה בטאבו בשטח החניון? למה לא תשים שם את האוטו?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כי אז יהיה לו רכב אחר שיצטרך להיות בחניה שלא בטאבו.

אז אם זה לא המנטה הנוכחית אז אחת אחרת, לא ממש משנה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...