Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גגון אלומיניום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להרכיב על החיפושית שלי גגון אלומניום כמו בתמונה: (אני צריך אותו כדי לקחת גלשנים)

1024183285_02caa8b4ab.jpg?v=0

בעבר הכרתי חנות בחיפה בעיר התחתית (ליד המשטרה) של זקן שייצר אותם, אולם הוא כבר סגר.

מישהו יודע מי עוד מייצר אותם או לאן הזקן שעבד שם עבר?

פורסם

היי

קודם כך תתחדש על הירוקה (נראית מדהים)

יש ברחוב סלמה בת"א זקן שמכין גגונים

חוץ מזה תסתכל ב"יד 2"

במדור של האופניים מישהו מוכר מתקן מיוחד לגלשנים שמתחבר לאופניים

נראה לי שהוא יתאים גם לחיפושית

בהצלחה

פורסם

אריה גגונים.

מס' טלפון תמצא בדפי זהב.

הוא בדרום ת"א. מכין חדשים ולפעמים יש לו משומש.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אם אני מבין נכון, לירוי מתכוון למקום בעליה של חליסה מימין. אכן היה פעיל בפעם האחרונה שעברתי שם (לפני חצי שנה בערך).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם אני מבין נכון, לירוי מתכוון למקום בעליה של חליסה מימין. אכן היה פעיל בפעם האחרונה שעברתי שם (לפני חצי שנה בערך).

זה המקום.והוא עדין פעיל עושה גגונים למוניות

פורסם

מישהו יכול לתת חוו"ד?

אני יודע, שהבחור מדרום תל אביב לרוב מתקין משומש, קודח את המרזבים, וגובה הרבה.

לעומת זאת, כשבחנתי אפשרות של יבוא אחד AM שתואם את המקורי, יצא הרבה $$$ עוד לפני המשלוחה.

משכנתא זה קל

פורסם

אם אני לא טועה, לגינאדי (GLUK) יש אחד כזה למכירה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אתה לא טועה! יש לי אכן גגון של סוברו שלי, שהורדתי, ואני רוצה למכור. אבל הוא לא בדיוק כמו זה, שבתמונה, ת'כף אני אמצא תמונה של סוברו איתו...

עריכה: הנה זה:

DSCF0459.jpg

DSCF0463.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הגגון של גינדי לא מתאים לחיפושית , בגלל הגג העגול צריך גגון עם רגלים ארוכות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ניתן לקנות באוטו דיפו גגון מתנפח שמתאים לגלשנים, מורכב ומפורק תוך 4 דקות,מתאים לכל רכב ולא שורק או יוצר התנגדות בזמן נסיעה.כאשר מפורק, מוציאים האויר ומכניסים לבג'ז. עולה בסביבות ה 500 שקל אך ישים לכל רכב.שווה לבדוק

• תוכן חדש...