Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חטיפה של תיירים במצרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שכתוב שם לא ידוע על ישראלים בין החטופים זה גם לא אזור שיראלים מטיילים בו , הכותרת שלך מטעה ומבהילה .

לא יזיק אם אחד המנהלים ישנה אותה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

למה כותרת מטעה? אכן נחטפו תיירים איטלקים במצרים.

לעניין תיירים ישראלים שנחטפו או לא - העניין הוא ממש בעיה שלהם.

מי שמעדיף להתעלם מאזהרות מסע חד משמעיות של המטה למלחמה בטירור - שלא יבוא אלינו ויבקש שנשלם את מחיר המחדל שלו.

אלחנן טננבוים - NEVER AGAIN.

פורסם

הכותרת שונתה ולכן עכשיו היא לא מטעה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
דורקי מה הקשר בין טננבוים לתיירים ישראלים בסיני?:roll:

הקשר הוא שאם מי מהם חלילה ייחטף ויגיע לעזה אז כולנו נאלץ לשלם את המחיר, בדיוק כמו בעסקת סוחר הסמים אלחנן טננבוים.

לכן, אני חושב שיש לשנות את החוק כך שייאסר על הממשלה לשלם מחיר כדי לשחרר ישראלי שנחטף בנסיבות "עקומות".

אם תייר ישראלי נחטף בעת טיול נורמטיבי רק בשל ישראליותו - אז זו חובת המדינה לפעול לשחרורו.

אם תייר ביקר בארצות אויב (דוגמת מסעותיו ההזויים של רון בן ישי) או סירב להשמע להנחיות המטה - אז הסיכון יהיה על התייר ועליו בלבד.

פורסם

יש הבדל בין אדם שנחטף בעת נופש לבין אדם שנחטף בעת עסקת סמים.

מצרים אינה מדינת אוייב,ואם להישמע למטה אז אי אפשר יהיה אף פעם לבקר במצרים,כי כול שני וחמישי יש אזהרה שלהם ולמרות זאת הכול שקט.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

להשמע למטה?

אם תקשיב להמלצות המטה ללוחמה בטרור לאזרחי ישראליים בחו"ל -הוא אומר שכל מדינה בעולם בערך מהווה סיכון לתייר הישראלי.

בכלל זה מדינות מזרח אירופה, מערב אירופה, אפריקה, שלושת האמריקות, וכמובן שהמזרח הרחוק.

אם תקשיב למה שראש אמ"ן אומר, אז בארץ מסוכן. מאוד מסוכן.

חיזבאללה מתחמשים, חמאס מבריחים רקטות ואמצעי לחימה משוכללים, איראן כבר עמוק-עמוק בתוכנית הגרעין שלה וממש עוד רגע בנקודת האל-חזור.

אז לאן ללכת ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ישנו מכנה משותף בין השניים:

התנהגות חסרת אחריות וגלגול האחריות לתוצאה על הקולקטיב (אנחנו).

ביקרתי בהרבה מדינות, במצרים לא הייתי וככל הנראה גם לא אהיה. אני מסתפק בשלום הקר.

מחופי סיני מפרדתי בעת הנסיגה ב- 1982, מאז לא ביקרתי שם יותר.

עריכה - תגובה ל- disco שהקדים אותי בפרסום ההודעה:

כשהמטה מודיע לישראלים שבסיני לצאת משם מייד, כשבאתרי החדשות ישנן ידיעות על חולית מחבלים שמסתובבת בסיני ושמתנהל אחריה מצוד, כשמספר הישראלים במקום הוא רק כמה מאות (לכן הסיכוי הסטטיסטי להפגע מהחוליה מתחיל להיות משמעותי) - במצב כזה צריך פשוט לקום ולצאת.

אין לי רצון לראות שוב בן משפחה של החטוף מתראיין בטלוויזיה ומספר לכולם למה רק הפעם חייבים, אבל ממש חייבים לשחרר את החטוף.

מצטער - בסרט הזה כבר היינו.

פורסם

וראינו כמה פעמים בעבר, בסמוך לתקופות החגים (ראשהשנה-סוכות וסביבות פסח) המטה יצא בהודעות כסת"ח.

לפני כמה חודשים ישבנו לתכנן טיול בדרום אמריקה. בדקנו את המלצות המטה ללוחמה בטרור ואת המלצות משרד החוץ,

ובשורה התחתונה, כמעט כל מדינה בעולם מסוכנת לך בהיותך ישראלי. צריך לדעת איפה לשים גבולות.

אז נכון שאולי סיני (או מצרים בכלל) באמת מסוכנת, אבל מכאן ועד לקחת כל הודעה של המטה כתורה מסיני? לא תודה.

חלק נכבד מהאזהרות שלהם הן לא יותר מכסת"ח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מסכים.

כמו שישנה את עונת נדידת הציפורים, כך יש את עונות האזהרה:

על העונתיות של המטה ללוחמה בטרור כתבת.

העונתיות של צה"ל היא בסביבות יוני-יולי, שאז נערכים הדיונים על תקציב הביטחון לשנה הבאה. בחודשים האלה אנחנו לומדים רבות על האיומים ממזרח כולל התעצמות אירן , אמל"ח חדש בידי החמס וגם על התעצמות נוספת של החיזבללה.

העניין הוא שלעתים האזהרה חורגת מהשטאנץ' - "צאו מייד" זה כבר משהו שלא ניתן להתעלם ממנו.

פורסם

גם לי יצא להיות בסיני כמה פעמים כשהיו התראות פעילות,אמנם לא חמורות כמו היום אבל עדיין.

למי שלא היה בחופים המדהימים הללו קשה לתפוס את ההרגשה שלכאן לא יגיעו ותחושת הניתוק המושלמת (למרות שכבר נוכחנו לראות ששום מקום לא בטוח).

אח סיני מתי נוכל לרדת אליך בשקט.:-(

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...