Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בית מנורה לקפריס,זאת שיושבת בתוך הקבינה מעל הראש של הנהג

החלק עלה לי 20$ והמשלוח 24$

אני יצטרך לשלם גם מכס על העיניין הזה?

פורסם
לא

משלמים מכם רק לעלות מעל 50$

משלמים מכס על כל מוצר שהמכס מחליט שערכו הוא מעל 50$

ז"א אם קנית מוצר באיביי שעולה בחנות 100 $ ואתה שילמת רק 20 $ אתה עדיין תשלם מכס אם הבוחן יחליט שערכו גבוה מסכום התשלום אותו שילמת

פורסם

פעם קניתי משהו, והמוכס אמר "אין סיכוי שזה עולה רק X דולרים!". הצגתי קבלה מפאי-פאל, וזה די השתיק אותו.

כך שיש לעמוד על שלך, ולא לוותר.

משכנתא זה קל

פורסם
לא

משלמים מכם רק לעלות מעל 50$

מחיר המשלוח נכלל בעלות?

מה קורה במקרה שאין קבלה/מסמך המצביע/מוכיח את המחיר ששולם?

פורסם

גם מחיר המשלוח משוקלל, למוצר מצורפת קבלה ובנוסף אתה יכול להדפיס

את הקבלה מפייפאל.

כמו שכתבו פה כבר הקבלה היא זו שתקבע ולא אוכל החינם במכס.

Peugeot 208GTI

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שאלה

זכיתי במכרז באיביי מה עכשיו? אני מקבל את המוצר ? או שאני צריך לעשות איזה פעולה נספת

זאת הפעם הראשונה שלי ואין לי מושג מה עושים

קיבלתי דואר שמאשר את הזכיה שלי וכשניכנסתי לאיביי , בזכיה מופיע משהו כמו " שלם עכשיו " לא ברור לי זה לא קורה אוטומטית כמו במכרזים בארץ?

פורסם

עליך לשלם על המוצר. עשה זאת, לא כדאי להסתבך עם איביי.

לאחר מכן, המוצר ישלח לביתך בדרך שהמוכר קבע (דואר רגיל, FedEx). אם לא יהיו בעיות מיוחדות שדורשות את עיכוב החבילה במכס (לא אמורות להיות), תוכל לגשת לדואר ולשלם את המכס המוטל על החבילה שם, ולקבל אותה. במקרה של FedEx ודומיו, השליח יגיע אליך עד הבית ותשלם לו את המיסים (או שישלחו אליך בקשה בדואר, תלוי בחברה).

פורסם

תודה על התגובה

מה זאת אומרת עלי לשלם זה שנכנסתי בכלל למכרז והתחייבתי שאם אני זוכה במכרז אני מחוייב לרכישה ,זה לא אומר שקניתי אזה?

פורסם

אני מקווה בשבילך שתיאמת עם המוכר שהוא מוכן לשלוח לארץ ותיאמת מחיר שליחה ומקווה שיש לך פייפאל.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אם מחיר המוצר לא כולל משלוח הוא מתחת ל 50$ לא צריך לשלם מס.

אם מחיר המוצר מעל 50$ צריך לשלם מס על מחיר הקניה כולל מחיר המשלוח.

חשבונית קניה ותדפיס הטרנזקציה מפאי פאל אמורים להספיק.

לפי סיפורי הבלהות בפורום כאן ובפורומים אחרים מכס ההגנה פועל ככל העולה על רוחו מצד שני סניף שקמונה(שאיתם יש לי נסיון אישי) שבחיפה השרות מצויין ואנשים אדיבים.

• תוכן חדש...