Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע מה עלה בגורל המכוניות שעמדו שנים בפינת דרך פתח-תקוה ורחוב צ"לנוב( מול בית אמפא)? הלכו לברזל או שאולי שופצו?אני זוכר שבכל פעם שעברתי שם הייתי מסתכל עליהם ולא מבין איך אפשר להזניח כאלה מכוניות מיוחדות,עד שיום אחד פשוט נעלמו משם.

פורסם

בסופו של דבר, אחרי שנים רבות בהן סירב, ניאות הזקן למכור את המכוניות. לדעתי כבר לא היה שווה להציל אותן.

וכך, כמו במיקרים נוספים שאני מכיר, איש לא נהנה. לא בעלהן, לא קונה, וכניראה שאפילו לא סוחרי ברזל.

אריה

פורסם

הן דווקא מצאו את עצמן לחבר מועדון באיזור עמק חפר.

כתבה על כך היתה באחד האבטומובילים.

מה היה מאז (כמה וכמה שנים טובות), אין לי מושג

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מה באמת הסיפור של הרכבים האלה?

שמעתי שהן נקנו במיכרז מהצבא הבריטי או משהו דומה.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

לפחות מכוניות אחת או שתיים ממקור זה נצפו על ידי בשדה מול אבן יהודה (צפונית לבית האריזה ואולם האירועים שממערב לכביש 4). בהתחלה הן היו איכשהו קשורות למגרש פירוקים סמוך, אח"כ המגרש נעלם (!) והמכוניות בעצם ננטשו. הן היו רקובות באופן יסודי ביותר. אולי מישהו עשה מכמה אחת נוסעת?

בעצם, למעט העניין שכולנו מגלים בסיפור ההזוי הזה, מדובר במכוניות הכי בסיסיות ונפוצות שהיו באותה תקופה, ואני מאמין שאפשר להביא אחת כזו שלימה ותקינה מארה"ב במחיר מצחיק יחסית.

רק שמי יטרח להביא אוטו "רגיל" כזה? כולם הולכים על האוניות הפתוחות...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...