Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביד 2 מתפרסמים המון מודעות ליבוא רכב אספנות.

מחירים מעט יקרים אך הרכבים נראים מהממים.

בשיחה טלפונית עם בחור בשם אילן ,הוא נשמע שליו ונחמד.

סיפר לי כי הוא היתגורר בעבר בארה"ב ויש לו מכרים שיכולים לספק לו איזה רכב שאני מעוניין.

כמו כן הוא מבצע את כל הסידורים מול המוביל, אוניה וכמו כן סידורי המכס כאן בארץ.

האם מישהוא מכיר את אותו אילן?

האם מישהוא כבר הזמין דרכו רכב?

נשמע לי יותר מידי טוב וזה מפחיד ...

ירון מאיר

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי מיני שרשורים בעניין,אבל אף אחד עדיין לא נתן כסף וברחו לו ...כמו שאומרים בבית משפט[להבדיל]צריך ראיות להרשעה ,עד אז הבנאדם נקי וחף מפשע...

פורסם

להבדיל מאילן שמפרסם אני מכיר חבר מועדון שגם מגיע למפגשים שמתעסק ביבוא רכבים שדפק לא מעט אנשים שקנו ממנו רכבים ועדיין נמצאים בתביעות משפטיות ואף אחד לא מזהיר מפניהם בפורום זה או אחר. וגם עכשיו יש לו מס' רכבים למכירה.

אז בכל עסקה כבדהו וחשדהו.

פורסם

נו אז אתם יכולים להזהיר.

למה לחכות שעוד אנשים יפגעו?

זה לא הוצאת דיבה ואין חשש לתביעות מאותם אנשים.

אני אלך עם הסיסמא של התוכנית טלויזיה "נוכלים עם סגנון":

"אם זה נראה טוב מידי אז זה לא אמיתי"

ירון מאיר

פורסם
נו אז אתם יכולים להזהיר.

למה לחכות שעוד אנשים יפגעו?

זה לא הוצאת דיבה ואין חשש לתביעות מאותם אנשים.

אני אלך עם הסיסמא של התוכנית טלויזיה "נוכלים עם סגנון":

"אם זה נראה טוב מידי אז זה לא אמיתי"

ירון מאיר

צודק למה שעוד אנשים יפגעו פרסמו את האנשים שצריך להיזהר מהם!

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם

הבעיה עם אנשים שחייבים לך כסף האופציה שמפילה אותם בטוח לא תחזיר לך את הכסף. לכן עם כל הצער שבדבר הוא צריך לדפוק קונה אחר בשביל להחזיר לך וכך הגלגל מסתובב. דבר אחר אם אני הייתי זה שאכל אותה ממנו בטוח הייתי מפרסם את שמו וגם נוקט בשיטות אחרות לגבות הכסף. אני אבקש אישור מהקונה לפרסם את שמו.

פורסם

לגבי אותו אילן, שלחתי כמה מיילים שהתעניינתי ברכב מסויים , חזרו אליי פעם אחת , כששאלתי יותר שאלות

פתאום לא חזרו אליי יותר.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

מאיר שלום

רכב שהוא אספנות לא ניתן להעברת בעלות 3 שנים מיום עליתו ארצה. כך שהעיסקה לא מובטחת כלל לאחר התשלום.

אני ממליץ לכולם לא להתקרב לפיתוי הזה פתח להמון בעיות אם אין היכרות רצינית עם המוכר !

לפני הכל שהסוחר יציג לך 5 אנשים מרוצים שקנו דרכו.

טל

פורסם

יש פה מישהו שקנה מ"אילן" או שהתחיל תהליך והפסיק מאיזו סיבה?

אני מניח שהיבוא חייב להעשות על שם הקונה כי אין אפשרות להעביר בעלות 3 שנים.

אני גם לא מבין איך אנשים שמוציאים עשרות שלפי שקלים יותר מהכיס לא מבקשים ערבויות / בטחונות מסוחרים שהם עסק של איש אחד. חוזה זה נחמד אבל לא נותן הגנה לכסף. צריך לרוץ לבתי משפט, להוצאה לפועל, וגם אז לקוות שיש מאיפה לקחת לחייב את הכסף. אם הוא בפשיטת רגל למשל - זה יכול לקחת שנים והחזרים של 200 ש"ח בחודש.

חברה, אל תתפתו לעסקאות אטרקטיביות, תבדקו טוב טוב ותגנו על עצמכם לא רק באמצעות חוזה אלא באמצעים בנקאיים. מי שלא מוכן לתת ערבות בנקאית או מסמך מקביל - אל תעבדו איתו.

פורסם

צריך להבין כי "סוכן הייבוא אישי", דואג רק לבירוקרטיה,

רישום הרכב ברישיון הייבוא נעשה ע"ש המזמין,

הסוכן דואג לשילוח, שינוע, רישוי וכו',

גילוי נאות - אני לא סוכן ייבוא אישי, אני לא מייצג ייבוא אישי, אני אומנם מתעניין בנושא אך אין לי יד בדבר.

----

פורסם

KERNEL

מבחינתי הערבויות הם כדי שאני אקבל תמורת כספי את מה שסוכם עליו בחוזה.

נכון שהרכב ירשם על שמי (אני יהיה המזמין והמשלם) אבל מה אם הרכב שיגיע לארץ יהיה פגום? או שונה ממה שסוכם?

לא התכוונתי שאני ישלם והסוחר יברח עם הרכב או לא יביא אותא בכלל (שגם זה יכול לקרות אולי)

פשוט לקבל מה שמגיע לי ולכל אחד אחר עבור מיטב כספו.

פורסם

אני לא מבין על מה הוויכוח, מי שרוצה להזמין שידאג לערבויות המתאימות לפני העברת הכסף,

היום אם הייתי רוצה לייבא רכב, אין ספק שהייתי נעזר בבחור כמו הנ"ל כיוון שאין לי את הכח והזמן לכל הריצות.

(אין לי כל קשר לבחור הנ"ל)

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...