Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

הייתי שמח לדעת האם בארץ שרדו מכוניות מדגם הנ"ל (ידוע לי על אחת מטופחת, בוודאות!) ואם יהיה מישהו שיוכל גם לתת יותר פרטים, סיפורים חוויות אשמח-רן

1.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לדידי לין (אין ביננו קשר משפחתי) מהרצליה יש 2 טופולינו משופצות.

אפורה משנת 1949 ןשחורה משנת 1944 שנבנתה לשחמוש צבאי ולכן רצפתה הייתה מחוזקת ועליה עמד מקלע

שקנהו יצא מהגג. גם בדלתות היו חיזוקים פנימיים של עץ שבטופולינו רגילה לא היו קיימים.

בשתי מכוניות אלו אני בניתי, בזמנו, את מערכות החשמל בזמן שיפוצן.

כאן השקת הטופולינו השחורה של דידי לין: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=40345

גם לבועז דגן מצמיגי רמת אביב יש טופולינו (סטיישן, כמדומני).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

פיאט טופולינו, שנסעה את כל ה500 קילומטר של המירוץ וכל פעם שהגיעה לסוף המסלול קיבלה מחיאות כפים מכולם.

בשביל פרופורציה, מדובר על עליות להרי הטרודוס, שגובהם המירבי מעל 1900 מטר!

פיאט טופולינו 1953 בראלי בקפריסין.JPG

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...