Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מזהה את האוטו שבקליפ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=kSqTZCy_Uvo&feature=related

(כן, היה לי משעמם, חיפשתי קליפים ישנים...:oops: )

אני לא מצליח (כלומר, הוא מאד מזכיר לי משהו, אני בכוונה לא אומר, מה, אבל יש כמה דברים שונים, או, שזה דגם אחר של ה"זה")!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

Tnx!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לאבא שלי היתה גם ביואיק ספישל כזו זמן קצר. אני נהגתי בה לבד בגיל 3 ועשיתי בה את התאונה הראשונה שלי!

מעשה שהיה כך היה :

ביום אביב נעים בשנת 1954 הורי יצאו לטייל בשבת בהרי ירושלים.

אבא שלי החנה את הרכב בכביש ירושלים ת"א בשער הגיא על הכביש. (כי לא היו מכוניות אחרות) וכולם יצאו לקטוף פרחים מה שהיה אז עיסוק לגיטימי.

אני נשארתי באוטו עם סבתא שלי שישבה במושב האחורי.

ישבתי ליד ההגה ועשיתי את מה שאבא שלי עשה כל יום לפני שנסע:

1. הורדתי את הכפתור בדלת כדי שהדלת תהיה נעולה.

2. הזזתי את ידית ההילוכים להילוך סרק (ניוטראל).

3. משכתי את כפתור השחרור של מעצור היד (כפתור יחודי לביואיק)....

והאוטו החל נוסע במורד הכביש.

אבא שלי בא בריצה וניסה לפתוח את הדלת, אבל אתם זוכרים אני נעלתי אותה.

סבתא שלי נבהלה (אני ממש לא יודע עד היום למה) ומשכה אותי למושב האחורי שם ישבה.

בלי נהג הרכב נכנס לתעלה ונעצר.

המתנו שם שלוש שעות עד שעבר במקום ג'יפ צבאי שבו נהג במקרה חבר של אבא שלי.

לא היה חבל כדי להוציא את הרכב מהתעלה אז הוא לקח את אמי ואותי הביתה וחזר עם חבל.

אמי סיפרה לי שאני אמרתי לה אז שעד שיהיה לי רשיון אני לא אנסה לנהוג יותר.

למחרת היום לאבא שלי היה שיער לבן...

לרכב לא קרה כלום.

ביואיק ספיישל...

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...